Hainlikte uç boyutlara ulaştın artıkKütükler ve hainler giremez. @Maskeli Fedai @MasacRE
Hainlikte uç boyutlara ulaştın artıkKütükler ve hainler giremez. @Maskeli Fedai @MasacRE
Hainlikte uç boyutlara ulaştın artık
Ne dediysek o.Aşırı doğru bir tespitmiş yalnız bu.
Yorumlarımda Oğuzhan kimdi diye düşünmüştüm, fotoyu görünce hemen hatırladım.Merve gerçekten çok iyi yarışıyor, sezon sonunda şampiyon olabileceğini düşünüyorum.
Yorumlarımda Oğuzhan kimdi diye düşünmüştüm, fotoyu görünce hemen hatırladım.
"Oğuzhan bıraktı" ve "Oğuzhan düştü" şeklinde meşhur Acun vecizelerine ön ayak olmuştu. Ekşide özel başlığı bile varmış.Oğuzhan abim unutulur mu ya. Hiç kazanamaz, parkurları zor tamamlardı diye hatırlıyorum.
Tek başına ağla burada pis kütükArkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Birisi kendi kendine mi konuşuyor kütük dostum ) @MasacREArkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Yine mi kavga ettiniz 😱Arkamdan konuşmayın o konuda hainler, hem kovdunuz hem de etiketleyip duruyorsunuz... @Maskeli Fedai @MasacRE
Tek başına ağla burada pis kütük
Birisi kendi kendine mi konuşuyor kütük dostum ) @MasacRE
Yine mi kavga ettiniz 😱
Zamanı geri döndürmeye çalışalım Şerlok beyciğim. Oradan hoop bir paralel evren. Nisa reisim şampiyonluğa kadar yürür artık orada...Bu Survivor konusunda reisim elenmemiş gibi davranabiliriz Utku beyciğim... @MasacRE
Zamanı geri döndürmeye çalışalım Şerlok beyciğim. Oradan hoop bir paralel evren. Nisa reisim şampiyonluğa kadar yürür artık orada...
Sercan'ı burada da mı gönderemedik hâlâ yoksaİşte o evrendeki Survivor konusu bu Utku beyciğim, hatta tam şu an dondurma reis elendi... Dur onun için vereyim hemen müzüğü...
Sercan'ı burada da mı gönderemedik hâlâ yoksa
Ohh SMS'de de birinciyizdir o zaman. Sıra geldi Sercan'ı göndermeyeReisim onu potaya koydu Utku beyciğim, buradaki performans tablosunda %99 ile birinciyiz. Bütün dokunulmazlıkları kazanıyoruz.
Ohh SMS'de de birinciyizdir o zaman. Sıra geldi Sercan'ı göndermeye