ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

İlk bölüm forumda sevildi. 20 dakika zaten şimdi izle bence devamına ona göre karar verirsin. Dizilere yolun başında başlamak ve sonra beğenmiyorsan bırakmak daha mantıklı.
İMDB puanı düşük ama.

1.sezon 1.bölümü yeni izledim, dizi fena değil ama sonuçta ilk bölümdü bu onda bile yakalamayı başardı. Zaten FlashForward'dan tanıdığım asyalı genç var orda onun için devam ederim diziye.

Komediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden.

Aynen ilk yarısı hızlıydı bi de takip de zor gibiydi ama güzelleşti tanınınca bizim ikili.

sırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zaten
adı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var

İyi @Çiğdem- e hesap verirsin o zaman
@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?
danışmıyor demekki bende istediğime bakabilirim

biz modern ve çağdaş takılıyoruz, birbirimizin beğenilerine karışmıyoruz

Son düzenleme:
Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayata

İsim evet hem avantaj hem dezavantaj ama bir şekilde dikkat çekmesine yardımcı oluyor. Belki biz de izlememiş olurduk bu şekilde ilgimizi çekmese.

Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayata
aaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla

benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂

aaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla

benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂
valla herşey karşılıklı

madem öyle sende bundan sonra kaslı vampir avına çıkmayacaksın
yassah

Duydun dimi @destere
ona göre
ohh ne güzel hayat valla
kendisi uçan kaçan tüm parlakları avlıyor bize gelince olmaaaz
böyle hayatmı olur,? şeytan diyor @Çiğdem- i bırak git berene asıl

hahaha ama benim düşüncelerim çok masumm senin düşüncelerin pisss

1x1

Dizi kötü başladı ama John Cho'nun girmesiyle toparladı biraz. Pek güldürmedi ama 2 bölüm daha izleyip ona göre devam ederim veya bırakırım.

6/10