bu resim yeterliymiş zaten sevmem için
sevdim anında.. bazı insanlar sıcak kanlı oluyor uzaktan bir bakışta insanın sevesi geliyor bu da onlardan biri
Sevmiyorsan başlama tabii ama bence keyifli bir şey diziye başlamak.Bırakmak benim için sorun olmaz da her diziye başlamaya da gerek yok ya bence.
İMDB puanı düşük ama.İlk bölüm forumda sevildi. 20 dakika zaten şimdi izle bence devamına ona göre karar verirsin. Dizilere yolun başında başlamak ve sonra beğenmiyorsan bırakmak daha mantıklı.
Komediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden.İMDB puanı düşük ama.
1.sezon 1.bölümü yeni izledim, dizi fena değil ama sonuçta ilk bölümdü bu onda bile yakalamayı başardı. Zaten FlashForward'dan tanıdığım asyalı genç var orda onun için devam ederim diziye.
Aynen ilk yarısı hızlıydı bi de takip de zor gibiydi ama güzelleşti tanınınca bizim ikili.Komediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden.
sen boşuna üstüne alınmışsın
İyi @Çiğdem- e hesap verirsin o zamansen boşuna üstüne alınmışsınkız bu hareketi çektiğinde karşıda duran bendim)
sırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zatenKomediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden.
@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?İyi @Çiğdem- e hesap verirsin o zaman
Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayatasırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zatenadı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var
@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?danışmıyor demekki bende istediğime bakabilirim
biz modern ve çağdaş takılıyoruz, birbirimizin beğenilerine karışmıyoruz
İsim evet hem avantaj hem dezavantaj ama bir şekilde dikkat çekmesine yardımcı oluyor. Belki biz de izlememiş olurduk bu şekilde ilgimizi çekmese.sırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zatenadı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var
@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?danışmıyor demekki bende istediğime bakabilirim
Evet izlemiştimFlashforward'ı izledin mi sende.
Bu arada diziyi nerden izledin ya bulamıyorum ben.
O dizinin 2.sezonu olmayacakEvet izlemiştimhala 2.sezonu bekliyorum
Ben indiripte izliyrum dizileri
Diziyi izleyenlerin hep beklentisi @BesaleT çakmiştir espiriyiO dizinin 2.sezonu olmayacakzaten biliyorsundur sen
Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayata
aaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vllasırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zatenadı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var
Duydun dimi @destereaaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla
benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂
valla herşey karşılıklıaaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla
benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂
ohh ne güzel hayat valla
hahaha ama benim düşüncelerim çok masumm senin düşüncelerin pisssvalla herşey karşılıklı
madem öyle bundan sende sonra kaslı vampir avına çıkmayacaksınyassah
ohh ne güzel hayat vallakendisi uçan kaçan tüm parlakları avlıyor bize gelince olmaaazböyle hayatmı olur,? şeytan diyor @Çiğdem- i bırak git berene asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?