ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Nesini sevicem itici bi tip :D

John Cho reyizin hatrına izliyordum zaten :D Eğer ki final yaparsa bitirmek için izlerim :D
sen başta bir kere kıza düşmanca yaklaştın halbuki kız şeker gibi hem sempatik hem güzel hem özel herbişeyi muhteşem :)

japon çekirdeğinden ne buldun anlamadım japon çekirdeği dizinin kalitesini düşürüyor :)

1x2

1.bölüm kadar iyi olmasa da izlettirdi fena değildi, Henry'nin facebooka girmesi ve etiketleme olayları güzeldi. :)

1x4

Bölümün ilk yarısı sıkıcıydı bence ama ikinci yarısı iyiydi. :)

Freaks and Geeks'ten Neal'ı görmek güzeldi. İlk bölümde de oynamış ama farketmemişim. :D

Bence dizinin şu an tek problemi yan karakterleri diziye adapte edememesi. Ana ikili dışındakilerin hikayeleri ilgi çekici değil ve tüm bölüm iki karakter üzerinden gidince onlar da zaman zaman sıkıcı duruma düşebiliyorlar. :)

7/10

1x3

Dizi fena gitmiyor ama öyle ahım şahım da ilerlemiyor bu bölümde öyleydi ama sonunu iyi bağlamışlar güldürdü. :)

7/10

S01B04 izledim

3bölüme yorum yapmamiştim. Yorum yaptıracak bi dizi değil ama sırf 2 karakter için izliyorum:X
@OzaN'ın da dediği gibi 4.bölümde (kısımları nasıl ayırıyor bilemedim) ama şu sahne(ler) çok iyiydi;

Peruk odasında disco sahnesi yapma, kpop şarkı göndermesi ve çcocugun ağlaması

Haa birde şu hayali gösterselerdi;
Kızıl saç kore çocuk

7.5/10

1x4

Diziye tekrar döndüm :D

İyi bir bölümdü. Peruk odasından disco yapmaları iyiydi :D

Henry reyizin haftasonu yalanı ve ingiliz aksanı güldürdü :D

7/10

1x5 1x6

İkisini birden yorumlayım ikisi art arda yayınlandı zaten. :D

Dizi iyi gidiyor. Patronun ve damadının aktif olması bence iyi oldu. Karakter sıkıntısı vardı dizide. :)

Eliza'yı izlemek büyük zevk. :):)

7/10 7/10

1x5

Pek fazla güldürmeyen ama sıkmayan da bi bölümdü.

Damat Neal iyiydi :D John Cho reyizin göle atlaması güldürdü :D

Eliza'ya da bi oyşşşş diyelim :D

7/10

1x6

Bu bölüm iyiydi işte :D

Damat Terrence'in Patron baba tarafından ezilmesi olayı çok iyi olmuş, güldürüyorlar :D

Henry'i ye kız ayarlama işi biraz zorlama oldu bence.

7.5/10

1x6

Bu bölüm iyiydi işte :D

Damat Terrence'in Patron baba tarafından ezilmesi olayı çok iyi olmuş, güldürüyorlar :D

Henry'i ye kız ayarlama işi biraz zorlama oldu bence.

7.5/10
Damat ve patron olayı cidden iyi oldu, diziyi genişletti. Keşke 5. bölüme kadar beklemeselermiş o ikisini aktifleştirmek için. :D

1x7

Vasat bir bölümdü. Damat-Patron olayı iyi dedik ama bu bölümde yoktu ikiside.

6/10

1x7

Baya iyiydi bu bölüm bence. Bilmiyorum belki şu an izleyebileceğimiz son bölüm olduğundan ayrı bir gözle izlemişimdir ama keyif aldım izlerken. :(

Karen Gillan harika ya, Eliza karakterine çok yakışıyordu. Kendisini farklı projelerde izlemek isterim. Bence bu yılın en underrated performanslarından biri kendisine ait. Bence dizi de gayet iyi gidiyordu, en azından 13 bölümün tamamını izleseydik... (Tabii online yayınlanma ihtimali var hala kalan bölümlerin, umarım yayınlanır. :))

8/10

1x8

@cevaa'nın yorumunu görünce kesin abartıyordur iyi bölümdür dedim ama gerçekten pek iyi bir bölüm değildi. Dizinin şu ana kadarki en zayıfı.

Henry gıcık etti bölüm genelinde. Özellikle şu konserli sahne uzadı. Bence Henry o kızdan ayrılsın bir an önce, ikisinin sahneleri umut vermiyor. :D

6/10

1x9

Uzun bir aradan sonra geri döndüm bitirmek üzere. :)

Bölümün ilk yarısı çok vasattı 6 puanlık bir bölüme daha gidiyorduk ama ikinci yarısı gayet iyiydi. Galiba dizi bundan sonra gitmesi gereken yöne gidecek. :)

Eliza sonunda doğru yolu bulacak herhalde. İlk bölümlerde olsa karşı çıkardım belki ama ikilinin birlikte olması şart artık dizinin iyi bir yöne gitmesi için. :)

7/10