ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

1x10 1x11

İlk bölümün başları baya sıkıcıydı ama sonlarda iyi toparladı. :)

İkinci bölümü hiç sevemedim hem sıkıcıydı hem sonu kötü bağlandı.

Sadece Henry'nin evinde Eliza sempatikti baya yine. :D

7/10 5/10

1x12

Bölümün ilk yarısı baya sıkıcıydı ama ikinci yarısı güzeldi. :)

Eliza'nın kardeşini de gördük. Bu arada kadın You're the Worst'teki Gretchen'ın dublörü olarak çalışabilir boş zamanlarında. :D Bence Eliza'dan daha güzelmiş. :D

İş yerindeki olaylar ilk aşamada baya sıkıcıydı ama survivor tadındaki kısımlar güzeldi. :D

İlk yarı 5, ikincisi 7, ortalaması:

6/10

1x13 (Final)

Eh işte fena bir son olmadı. Büyük ihtimalle normal bölüm olarak hazırlandı ve sonradan finale çevrildi. Çok ortada bir yerde kalmamış en azından. :)

Sonuç olarak dizi son bölümlerde baya düşüşteydi. Devam etse bu bölüme kadar bile gelmezdim herhalde. :)

Karen Gillan ile başka projelerde karşılaşırız umarım. :)

7/10

Oncelikle tapatalk yeni arama yeri iyi olmuş dizileri kolayca buluyorum :D

Yarın 2 ve 3 bölümleri izliyorum :) şimdiden heyecanlıyim :) @destere beraber izleyelim istersen ?

Oncelikle tapatalk yeni arama yeri iyi olmuş dizileri kolayca buluyorum :D

Yarın 2 ve 3 bölümleri izliyorum :) şimdiden heyecanlıyim :) @destere beraber izleyelim istersen ?
ben bunu izledim sen geç kalmışsın sonra iptal edildiğini duyunca iki üç bölümü kaldı izlemediğim başroldeki kadın harikadır kalite olarak komedi olarak ortalama bir şeydir :) yalnız episodes ve mom izleyince buna bir daha dönüş yapmam :)

ben bunu izledim sen geç kalmışsın sonra iptal edildiğini duyunca iki üç bölümü kaldı izlemediğim başroldeki kadın harikadır kalite olarak komedi olarak ortalama bir şeydir :) yalnız episodes ve mom izleyince buna bir daha dönüş yapmam :)
Anladım :) evet Karen'in yeni projelerini bekliyoruz :D bu sefer ki olmadı :/

1x2

ilk bölüm komik değildi ancak bu bölüm fazlasıyla iyiydi. Eliza aşırı sempatik, Henry'de baya güldürdü. :D

1x2
Bu bölüm normaldi , japon adam facebook kullanma girişimleri komikti
Eliza'nın sosyal medyayı bırakacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı
7

1x3
Bu bölüm pek beğenmedim , Eliza ile sinirli kadın arasında geçen şeyler sıkıcıydı . Eliza'nın ayakta eğilerek yemek yemesi kötüydü :D
6

1x3

ben aksine çok beğendim bölümü. :D eliza joan sahneleri güldürdü. :D genel olarak komedisi bol bölümdü.

1x4

önceki bölüme göre pek iyi değildi. sadece eliza'nın ufak çocuğa baktığı sahneler iyiydi onun dışında normaldi.

1x4
bende genel aksine bu bölümü baya sevdim :D eliza ile çocuk arasında geçen muhabbetler iyiydi , yaşlı zenci kadın disko sahnleri de iyiydi :D

Selfie - 1x5
Dizinin bu bölümünü baya beğendim açıkçası :D diziyi çiftlik tarzı bir yerde çekmeleri iyi olmuş. Zenci adam ve ailesi diziye renk katmış. :D Eliza ile japon adam bu bölüm baya yakınlaştı ama son sahne hayal kırıklığına uğradım Eliza yüzünden :/

Eliza'nin telefon ile wifi arama sahnesinde bir an kendi anılarım aklıma geldi.

8

Selfie - 1x6
Bu bölüm önceki bölüme göre düşük gitti ama yinede iyiydi. Japon adam anladigim kadarıyla biraz daha ağırlbaşlı yani öyle tipler yerine göre hareket eder , Eliza gibi tipler ise ne yapacağı belli olmayan , ne yapsa yeridir tarzı bir karakter :D
7

@OzaN son 2 bölüm kaldı. :/