ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

1x1

Eğlenceli, güzel bir diziydi. Yalnız komedi yönü arttırılmalı pek hatta hiç gülmedim ama sevdim diziyi. :D

1x2

Bence yine iyi bölümdü, ilk bölümden de iyiydi. En azından tamamı güzeldi bu sefer. :):)

Ben diziye ismine bakılarak antipatiyle yaklaşıldığını ve biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum. Eğlencelik güzel bir dizi görüntüsünde şu an için. Başroldeki iki karakter de iyi. Yan karakterleri de zamanla olayın içine daha iyi ve başarılı şekilde dahil ederlerse olur bu iş. :):)

Eliza'yı canlandıran Karen Gillan'a da parantez açmak lazım. Gerçekten iyi oynuyor ve diziyi izlettiriyor, belki kolay gözüküyor ama çok da kolay olmasa gerek böyle bir karakteri canlandırmak. :):)

Böyle devam ederse A to Z ile birlikte sonuna kadar yürüyeceğim iki yeni komediden biri olur. :):)

8/10

1x2

Bu bölümü beğendim. John Cho reyizin facebook macerası iyiydi :D

1-2 bölüm daha izleyip karar vericem devam edip etmeyeceğime.

7/10

1x2

harikaydı, ilk defa bir komediyi zevkle izliyorum ;:)

eliza erkeksizliğe alışmaya çalışıyor :) henry ise facebook a alışmaya çalışıyor ikiside başarılı olamadı gibi yer yer espriler süperdi :)

S01B02 izledim

Keyifle kendini izlettiren bir dizi. Umarım geçen seneki TCO gibi alt yazısızlığa mahkum olmaz:( 2 karakterin de performansları harika:X Gittikçe birbirlerine yakıştırıyorum:X

Facebook macerası gerçekten iyiydi:F 2009 yılına gittim bi an:F Ben de sonradan kapattım :F

Birde şu iş yerindeyken arkadan ceket tutma sahnesi güldürdü:X

7.5'dan 8/10

1x3

Bir önceki bölüm kadar iyi değildi ama iyi sayılırdı yine. Özellikle ana karakterimiz izlettiriyor kendini. :D

7/10

1x3

yine güzel bir bölüm eliza çok sempatik her türlü sakarlığı yapsada sonunda isterse sosyalleşme konusunda başarılı olabiliyor:) tabi son anda içine etmese keşke :)

henry ile bir yakınlaşmamı vardı bölüm sonunda banamı öyle geldi?
aynı çöpü karıştıran kediler gibiydiler :)

1x3

Kötü bir bölümdü beğenmedim. John Cho reyiz için izliyordum ama maalesef bırakıcam diziyi.

Ana karakteride sevmemiştim zaten :D

Dizi 1.sezon sonunda final yaparsa belki bitirmek için izleyebilirim.

1x3

Kötü bir bölümdü beğenmedim. John Cho reyiz için izliyordum ama maalesef bırakıcam diziyi.

Ana karakteride sevmemiştim zaten :D

Dizi 1.sezon sonunda final yaparsa belki bitirmek için izleyebilirim.
Ana karakteri nasıl sevmedin ya. :D

Final yapar 13. bölümde büyük ihtimalle. :):)