ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

dramedi nasıl bişeydir dramın yumruk yemiş halimidir :)
öyle kahkahayla gülecek kadar komik değil ama yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakacak kadar etkili :)
ayrıca başroldeki kızıl da tebessümden çok daha fazlasını vaadediyor gögüslerinin yapay olması umrumda değil ben gördüğümle yetinirim :)
dramedi hem komik hemde dram olan bir dizi için denilir örn : Shameless ,Orange is New Black :D
evt ben kızı beğeneceğini çok önceden tahmin etmiştim , peki şu japon hakkında ne düşünüyorsun ?

Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç. :):))
anladım :)

dramedi hem komik hemde dram olan bir dizi için denilir örn : Shameless ,Orange is New Black :D
evt ben kızı beğeneceğini çok önceden tahmin etmiştim , peki şu japon hakkında ne düşünüyorsun ?

anladım :)
japonlarla bir sorunum yoktuda TWD de en sevdiğim oyuncuya salça olduklarından beridir japon çekirdekleriyle aram yok :)
burdaki japonda yetenekli biri ama kıza göre değil yani kadın harcanacak gibime geliyor :)

S01B01 izledim

ve diziyi gercekten begendim:X

Diziyi komedi sevmeyen @destere sayesinde basladım desem yalan olmaz:X çünkü yeni sezonda komedi izleyeceğimi düşünmüyordum/düşünmüyorum da, amaaa dizide kızı sevdim, kendisini biraz Teen Wolf dan Lydia'ya cok benzettim :X bu yuzden kızı iki kere sevdim :X

Çekik oğlumuzu aksiyonda izlemiştim Flashforward'ta ama komediye de yakışmış :ok:
Dizi sitcom gibi yada şöyle söylim CBSnin komedileri gibi sizi kontrol altına almıyor:X "burda gulunecek" diyip kahkaha tufanı estırmıyor, dizi romamtik komedi film tadında ilerliyor.

Yeni sezonda fazla sıkışık bi durum olmazsa izleyeceklerim arasına girdi :) Dizi benden onay çentiğini yedi:X

8/10

S01B01 izledim

Diziyi komedi sevmeyen @destere sayesinde basladım desem yalan olmaz:X çünkü yeni sezonda komedi izleyeceğimi düşünmüyordum/düşünmüyorum da, amaaa dizide kızı sevdim, kendisini biraz Teen Wolf dan Lydia'ya cok benzettim :X bu yuzden kızı iki kere sevdim :X

Çekik oğlumuzu aksiyonda izlemiştim Flashforward'ta ama komediye de yakışmış :ok:
Dizi sitcom gibi yada şöyle söylim CBSnin komedileri gibi sizi kontrol altına almıyor:X "burda gulunecek" diyip kahkaha tufanı estırmıyor, dizi romamtik komedi film tadında ilerliyor.

Yeni sezonda fazla sıkışık bi durum olmazsa izleyeceklerim arasına girdi :) Dizi benden onay çentiğini yedi:X

8/10
O kız çok tatlı ya :) doctor Who da oynadı hatırlamıyor musun ? :)) hemde 3 sezon oynadı ?

Aaa ben izliyorsun zannettim :D orada da güzeldi ayrıca o dizide komedi unsurlarına yakışıyor du :) ben o zman dedim bu kız romantik komedi tarzı film yada dizi de oynamali diye :)
Tabi @destere kızı hemen sahiplendi orası ayrı :F
Olsub biz yine de sansımızı deneyelim kız kimi secerse:-F gerci ben boş degılım elimde Lydia gibi baska kızıl guzel var :X @destere onu görse 8nu da kapar neyseki izlemiyor :F

S01B01 izledim

8/10
beğenmene sevindim, dizi de güzel, ama kız gerçekten harika :)
uçaktaki kusmuklu sahne olmasa
dahada bir güzel olacaktı :)

Olsub biz yine de sansımızı deneyelim kız kimi secerse:-F gerci ben boş degılım elimde Lydia gibi baska kızıl guzel var :X @destere onu görse 8nu da kapar neyseki izlemiyor :F
Bunun yüzünden bize kız düşmeyecek bu gidişle :F
teen wolf un konusu bana uzak , konusu kurtçuk adamlı falan olmasa lydia adlı kıza bir bakardım, nasıl bişeymiş diye :)

Son düzenleme:
S01B01 izledim

8/10
Flashforward'ı izledin mi sende. :D

Bu arada diziyi nerden izledin ya bulamıyorum ben. (b)

1x1

Bölümün ilk yarısını sevmedim, umudu kesmek üzereydim ki birden asıl konunun başlamasıyla dizi güzelleşti. Eliza ve Henry ikilisini sevdim sahneleri güzeldi ve sonraki bölümleri izlemeye şimdilik ikna ettiler. :):)

İlk kısım 6, ikinci kısım 8'likti bence. Normalde 7 daha uygun gibi ama ilk bölüm diye kıyak geçelim. :D

8/10

Fragman konusunda diziyle ilgili görünenleri etiketleyim, belki izlersiniz. :):)

@xemrexxx @cevaa @gözlemci @BesaleT @berkann @Reytinger @Billy Kane @destere
Biraz geç oldu ama cevap yazmayı unutmuştum. :D Şu anda yeni diziye başlamam mümkün gözükmüyor, ama konusu hoş. Sevilirse şans veririm ileride. :)

Biraz geç oldu ama cevap yazmayı unutmuştum. :D Şu anda yeni diziye başlamam mümkün gözükmüyor, ama konusu hoş. Sevilirse şans veririm ileride. :)
İlk bölüm forumda sevildi. 20 dakika zaten şimdi izle bence devamına ona göre karar verirsin. Dizilere yolun başında başlamak ve sonra beğenmiyorsan bırakmak daha mantıklı. :):)

İlk bölüm forumda sevildi. 20 dakika zaten şimdi izle bence devamına ona göre karar verirsin. Dizilere yolun başında başlamak ve sonra beğenmiyorsan bırakmak daha mantıklı. :):)
Yok cidden canım istemiyor izlemek. :D Canım istese Frinds, Philadelphia, SFU falan izlerim. :(
30 Eylül'deymiş 2. bölüm o zaman 2'sini birlikte izlemeye çalışırım. :)

Yok cidden canım istemiyor izlemek. :D Canım istese Frinds, Philadelphia, SFU falan izlerim. :(
30 Eylül'deymiş 2. bölüm o zaman 2'sini birlikte izlemeye çalışırım. :)
İzlemek istemiyorsa izleme de yani bence sonrası daha zor. Ben seviyorum yeni diziye başlamayı. Her diziye başlamak yeni bir heyecan. Sorunum şuydu eskiden başlayınca bırakamıyordum şimdi kolayca bırakıyorum o yüzden rahat rahat her diziye başlıyorum. :D

İzlemek istemiyorsa izleme de yani bence sonrası daha zor. Ben seviyorum yeni diziye başlamayı. Her diziye başlamak yeni bir heyecan. Sorunum şuydu eskiden başlayınca bırakamıyordum şimdi kolayca bırakıyorum o yüzden rahat rahat her diziye başlıyorum. :D
Bırakmak benim için sorun olmaz da her diziye başlamaya da gerek yok ya bence.:D