dizi ilginç ama sahiplenme konusunda başroldeki fanusun etkiside çok oldu@destere hemen diziyi sahiplenmişsin
sen bu kızın bir ara kel olduğunu biliyor musun ?dizi ilginç ama sahiplenme konusunda başroldeki fanusun etkiside çok oldu
şu anı yaşıyoruz? ona bakarsan bütün güzel kızlar bebekken altlarına kaçırıyordu bize ne geçmişten şimdiyi yaşıyorumsen bu kızın bir ara kel olduğunu biliyor musun ?
hayır bir sosyal sorumluluk projesi için kestirmiş ben onu demek istedimşu anı yaşıyoruz? ona bakarsan bütün güzel kızlar bebekken altlarına kaçırıyordu bize ne geçmişten şimdiyi yaşıyorum
anladımhayır bir sosyal sorumluluk projesi için kestirmiş ben onu demek istedim
şimdi indirdim , izleyeceğimizledinmi ilk bölümü ?
yorumunu göremedim daha
25 dakika sonra değilde ..şimdi indirdim , izleyeceğim
25 dk sonra burada olur musun ?
Komedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye.Selfie 1x1
@OzaN bu dizi komedi mi yani şimdi bence dramedi gibi geldi bana
diziyi sırtlayan karen gibi geldi yani kızıl kadın
dizinin konusu galiba şöyle kız telefon ,internet bağımlısı o japonda kızı bu durumdan kurtarmaya çalışıcak sonra aşık olurlar filan
bölüme gelirsek uçak sahnesi iyiydi , açıkçası teknoloji iyi kullanan ilk tefa bu dizide gördüm
birde bir sahne vardı asansörde insanlar telefonu çekmesi için sağa sol götürüyor tam benim durumumu yansıtıyor
birde kızıl kadının göğüsleri filan çok büyük geldi normalde doctor who dizisinde küçükcüktü dedim nasıl büyüdü diye neyseki takmaymış @destere
ayrıca o japonu çok mu aradılar
7 vereyim
@destere
Anladım ben komedi izlemiyorum o yüzden öyle bir beklentiye girdim galibaKomedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye.
Japon iyiydi ya nesini beğenmedin?
Ben de lafı ne zaman TWD'ye getireceksin diye merak ediyordum.Anladım ben komedi izlemiyorum o yüzden öyle bir beklentiye girdim galiba
o Japon da çok düz geldi bana alışmışız TWD ki Gleene filan , keşke o oynasaydı
o oynasaydı azcık gülerdik , diziye sempatiklik gelirdiBen de lafı ne zaman TWD'ye getireceksin diye merak ediyordum.
dramedi nasıl bişeydir dramın yumruk yemiş halimidirSelfie 1x1
@OzaN bu dizi komedi mi yani şimdi bence dramedi gibi geldi bana
diziyi sırtlayan karen gibi geldi yani kızıl kadın
dizinin konusu galiba şöyle kız telefon ,internet bağımlısı o japonda kızı bu durumdan kurtarmaya çalışıcak sonra aşık olurlar filan
bölüme gelirsek uçak sahnesi iyiydi , açıkçası teknoloji iyi kullanan ilk tefa bu dizide gördüm
birde bir sahne vardı asansörde insanlar telefonu çekmesi için sağa sol götürüyor tam benim durumumu yansıtıyor
birde kızıl kadının göğüsleri filan çok büyük geldi normalde doctor who dizisinde küçükcüktü dedim nasıl büyüdü diye neyseki takmaymış @destere
ayrıca o japonu çok mu aradılar
7 vereyim
@destere
Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç. )o oynasaydı azcık gülerdik , diziye sempatiklik gelirdi
Simdi sen bu diziyi izleyecek misin yoksa birkaç bölüm bakıp öylemi karar vereceksin ?
better call başladımı ?Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç. )
Yok başlasa haberin olmaz mıydı sence?better call başladımı ?
haberim olurduda bazı konuları kaçırıyorum sessiz sedasız başladımı acaba dedimYok başlasa haberin olmaz mıydı sence?
Şubat'ta başlayacak.