ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Selfie 1x1

@OzaN bu dizi komedi mi yani şimdi bence dramedi gibi geldi bana
diziyi sırtlayan karen gibi geldi yani kızıl kadın :)
dizinin konusu galiba şöyle kız telefon ,internet bağımlısı o japonda kızı bu durumdan kurtarmaya çalışıcak sonra aşık olurlar filan :X
bölüme gelirsek uçak sahnesi iyiydi , açıkçası teknoloji iyi kullanan ilk tefa bu dizide gördüm :)
birde bir sahne vardı asansörde insanlar telefonu çekmesi için sağa sol götürüyor tam benim durumumu yansıtıyor :D
birde kızıl kadının göğüsleri filan çok büyük geldi normalde doctor who dizisinde küçükcüktü dedim nasıl büyüdü diye neyseki takmaymış :D @destere :D
ayrıca o japonu çok mu aradılar :D

7 vereyim :D
@destere

Selfie 1x1

dizinin konusu galiba şöyle kız telefon ,internet bağımlısı o japonda kızı bu durumdan kurtarmaya çalışıcak sonra aşık olurlar filan :X
bölüme gelirsek uçak sahnesi iyiydi , açıkçası teknoloji iyi kullanan ilk tefa bu dizide gördüm :)
birde bir sahne vardı asansörde insanlar telefonu çekmesi için sağa sol götürüyor tam benim durumumu yansıtıyor :D
birde kızıl kadının göğüsleri filan çok büyük geldi normalde doctor who dizisinde küçükcüktü dedim nasıl büyüdü diye neyseki takmaymış :D @destere :D

@destere
Komedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye. :):)

Japon iyiydi ya nesini beğenmedin? :D

Komedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye. :):)

Japon iyiydi ya nesini beğenmedin? :D
Anladım :) ben komedi izlemiyorum o yüzden öyle bir beklentiye girdim galiba :D

o Japon da çok düz geldi bana alışmışız TWD ki Gleene filan , keşke o oynasaydı :D

Selfie 1x1

@destere
dramedi nasıl bişeydir dramın yumruk yemiş halimidir :)
öyle kahkahayla gülecek kadar komik değil ama yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakacak kadar etkili :)
ayrıca başroldeki kızıl da tebessümden çok daha fazlasını vaadediyor gögüslerinin yapay olması umrumda değil ben gördüğümle yetinirim :)

o oynasaydı azcık gülerdik , diziye sempatiklik gelirdi :D

Simdi sen bu diziyi izleyecek misin yoksa birkaç bölüm bakıp öylemi karar vereceksin ? :)
Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç. :):))