ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Yok ben komedi izlerim :X How I met Your Mother tadında bir dizi bulamadım ama:(

Sen de hiç komedi izlemiyorsun dimi(b) Yada Silicon Valley'i izliyormuydun?
You're the Worst'u izliyorum yeterli şuan. Gretchen olmasa ona da devam etmem orası ayrı, bu dizide ilgimi çekecek yakınlık duyacağım hiçbir oyuncu yok.:)

Çok komedi dizisi severmiş gibi, yakında vazgeçmeyeceğin ne malum.:)
sen başla yeterki senden önce diziyi terkedersem nolayım :)
demin söylediğimde başlasaydın şimdi ilk bölümünün yorumunu yapıyorduk :)
hem ikinci bölümü daha bir ay sonraymış onun için ilk bölümüne bak beğenmezsen izlemezsin :)

sen başla yeterki senden önce diziyi terkedersem nolayım :)
demin söylediğimde başlasaydın şimdi ilk bölümünün yorumunu yapıyorduk :)
hem ikinci bölümü daha bir ay sonraymış onun için ilk bölümüne bak beğenmezsen izlemezsin :)
Nasılsa zamanım bol, ayağımızı kaydırdılar. Konu açtığımızda yok günde 4-5 bölüm dizi izliyorum. Bunu da çıkarırım aradan.:)

Breaking Bad'e tekrar başladığımı söylemiştim üçüncü sezondayım o bitsin daha sonra.:)
bu şimdi söyleyeceğim dizide pilot bölümü yayınlanmış bir dizi onunda devamı bir ay sonra, sadece fikir edin diye söylüyorum pilot güzelse devamıda güzeldir :)

bu şimdi söyleyeceğim dizide pilot bölümü yayınlanmış bir dizi onunda devamı bir ay sonra, sadece fikir edin diye söylüyorum pilot güzelse devamıda güzeldir :)
Pilot bölümü diyip kazdırıyorsun beni sanki, devamını izleyeceğimi biliyorsun. Ben öyle bir bölümü izleyipte bırakanlardan değilim başladığım diziyi kolay kolay bırakmam.:)