ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ABC'nin yeni sezonda ses getirmesi beklenen dizilerinden biri olan Selfie'nin ilk bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlandı.

Orijinal olarak 30 Eylül'de başlayacak dizinin ilk bölümü için modaya uyuldu ve ilk bölüm erkenden yayınlandı.

Dizinin konusu ve fragmanını şu konuda bulabilirsiniz: https://fav10.net/forum/threads/selfie-dizisinin-İlk-fragmanı-yayınlandı.220797/

Dizinin bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlığa bekliyoruz...

selfie-karen-gillan.jpg

1x1

Bölümün ilk yarısını sevmedim, umudu kesmek üzereydim ki birden asıl konunun başlamasıyla dizi güzelleşti. Eliza ve Henry ikilisini sevdim sahneleri güzeldi ve sonraki bölümleri izlemeye şimdilik ikna ettiler. :):)

İlk kısım 6, ikinci kısım 8'likti bence. Normalde 7 daha uygun gibi ama ilk bölüm diye kıyak geçelim. :D

8/10

Fragman konusunda diziyle ilgili görünenleri etiketleyim, belki izlersiniz. :):)

@xemrexxx @cevaa @gözlemci @BesaleT @berkann @Reytinger @Billy Kane @destere

1x1

Bölümün ilk yarısını sevmedim, umudu kesmek üzereydim ki birden asıl konunun başlamasıyla dizi güzelleşti. Eliza ve Henry ikilisini sevdim sahneleri güzeldi ve sonraki bölümleri izlemeye şimdilik ikna ettiler. :):)

İlk kısım 6, ikinci kısım 8'likti bence. Normalde 7 daha uygun gibi ama ilk bölüm diye kıyak geçelim. :D

8/10

Fragman konusunda diziyle ilgili görünenleri etiketleyim, belki izlersiniz. :):)

@xemrexxx @cevaa @gözlemci @BesaleT @berkann @Reytinger @Billy Kane @destere
Geç kaldı dizi bence, selfie çılgınlığı eski boyutunda değil yine popüler ama çılgınlık boyutunda değil yaz dizisi olsaymış çok daha fazla ilgi görürdü bence. :) İlk bölümünü izleyebilirim. :)

@destere burada kızıl bir kadın var çok güzel izleyebilirsin belki :D
@RüzgarGülü Dr.who oynayan Amy kızıl saçlı , burada oynuyor :D
Sen herkesi davet ediyorsun izledin galiba? :D

Geç kaldı dizi bence, selfie çılgınlığı eski boyutunda değil yine popüler ama çılgınlık boyutunda değil yaz dizisi olsaymış çok daha fazla ilgi görürdü bence. :) İlk bölümünü izleyebilirim. :)
Selfie çılgınlığı hemen bitecek gibi değil. :D Zaten içeriğinin selfie ile çok da alakalı olduğu söylenemez. :D

Ciddi ciddi başlamış dizi.:F Şu çekik gözlü oğlan çok itici o nedenle izlemem muhtemelen.:(

1x1

güzel başladı dizi
özellikle başroldeki kadın çok güzel
@Harunnn60 boşuna çağırmamış beni:) dizide konu olmasaydı bile izlerdim , 25 dakika kızıl saçlı ingilize bakmak bile hayatımızı renklendirmeye yeterli :) konuyuda sevdim eliza zaten çok güzelde yanındaki japon çekirdeği henry de bayağı uyumlu ve ikili arasındaki diyaloğlarda çok iyi :)
uçaktaki kusmuklu kısımlar berbattı @OzaN :) onun haricinde beğendim bölümü :)

dizide japon çekirdeğini öpen zenci, bizim homeland da izlediğimiz david karakteriymiş @Forumdash :), izlerken bunu nerden hatırlıyorum diyordum:)

@destere burada kızıl bir kadın var çok güzel izleyebilirsin belki :D
@RüzgarGülü Dr.who oynayan Amy kızıl saçlı , burada oynuyor :D
İyi bir oyuncu ama dizinin konusu pek ilgimi çekmedi :)
oyuncuyu birde dizide görsen böyle düşünmezdin :)

1x1

güzel başladı dizi
@Harunnn60 boşuna çağırmamış beni:) dizide konu olmasaydı bile izlerdim , 25 dakika kızıl saçlı ingilize bakmak bile hayatımızı renklendirmeye yeterli :) konuyuda sevdim eliza zaten çok güzelde yanındaki japon çekirdeği henry de bayağı uyumlu ve ikili arasındaki diyaloğlarda çok iyi :)

dizide japon çekirdeğini öpen zenci, bizim homeland da izlediğimiz david karakteriymiş @Forumdash :), izlerken bunu nerden hatırlıyorum diyordum:)

Ben senin zevkinden anlıyorum :D sen bana Danış :D

@RüzgarGülü bence hemen karar verme :D

Son düzenleme:
1x1

güzel başladı dizi

Ben de o dediğin kısmı hiç beğenmediğimden ilk başta umutsuzluğa kapılmıştım ama sonra telafi ettiler. :D

O zenci bana da tanıdık gelmişti ama çıkaramamıştım, demek Homeland'denmiş. :D

Bir tane daha eleman tanıdık geldi bir yerden ama nereden çıkaramadım, ilerleyen bölümlerde onu da çıkarırız herhalde. :):)

Ben de o dediğin kısmı hiç beğenmediğimden ilk başta umutsuzluğa kapılmıştım ama sonra telafi ettiler. :D

O zenci bana da tanıdık gelmişti ama çıkaramamıştım, demek Homeland'denmiş. :D

Bir tane daha eleman tanıdık geldi bir yerden ama nereden çıkaramadım, ilerleyen bölümlerde onu da çıkarırız herhalde. :):)
senin dediğin diğer tanıdık gelen karakterin ismi neydi dizide ? :)