ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Selfie 1x7

Bu bölüm de normaldi
Dizide başroller tamam 2 karakterde iyi ama sıkıntı yan rollerdeki karakterlerde bir karekter 1 bölüm oynuyor 3 bölüm yok diğer karakter 2 bölüm oynuyor 1 bölüm yok zaten çoğu yan karakter ilgi çekici değil :)

Bölüme gelirsek Japon adam sevgili edinmiş ama ilişkileri çok ciddi gerçekten :D bu bölüm Eliza kıskandı diğer kadını :)

Gönlümden vermek gelmiyor ama 7 verelim bari :D

Selfie 1x8

Eliza bu bölüm gözüme girdi ilk tefa bir başkasını düşünüp doğum günü partisi hazırladı peki sonra ne oldu ?
Japon adam geldi ben böyle şeyler sevmem dedi , partiyi mahvetti :/
Japon adam daha önce demiştim ağır başlı diye bu bölümde yaptıklarına şaşırmadım.
Bu arada dizi komedi dizisi ama ben hiç gülemiyorum :D

7

Son olarak 9-13 bölümler arası türkçe altyazı olmadığı için izleyemedim. Eğer birgün türkçe Altyazı çıkarsa izlerim. Hoş bir dizi zaten diziyi Karen için izledim. @Billy Kane :D

Bu arada @destere belli bir bölümden sonra yorumları yok :D yeni fark ettim , unuttun galiba yorum yapmayı ? :)

Selfie 1x8

Eliza bu bölüm gözüme girdi ilk tefa bir başkasını düşünüp doğum günü partisi hazırladı peki sonra ne oldu ?
Japon adam geldi ben böyle şeyler sevmem dedi , partiyi mahvetti :/
Japon adam daha önce demiştim ağır başlı diye bu bölümde yaptıklarına şaşırmadım.
Bu arada dizi komedi dizisi ama ben hiç gülemiyorum :D

7

Son olarak 9-13 bölümler arası türkçe altyazı olmadığı için izleyemedim. Eğer birgün türkçe Altyazı çıkarsa izlerim. Hoş bir dizi zaten diziyi Karen için izledim. @Billy Kane :D

Bu arada @destere belli bir bölümden sonra yorumları yok :D yeni fark ettim , unuttun galiba yorum yapmayı ? :)
dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım :)
ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu :)

Simdi @OzaN @cevaa yorumlarını okudum çoğunlukla fikirlerim aynı sizle hatta ben fazla puan bile vermişim ara sıra :D
7 puanlık dizidir fazlası zarar :)

dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım :)
ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu :)

7 puanlık dizidir fazlası zarar :)
O Manhattan dizisini çok seviyordun doğru :D evet 7 puanlık dizi gerçekten , pilot bölümünü çok beğenmiştim ama gerisi gelmedi :(

1x7 yi çok önceden izlemiştim pek hatırlamıyorum. :D 1x8 i de az önce izledim pek yorumlanıcak bir olay olmadı. sıkıcıydı baya. bi o şişman kadının grup yapmıcaz henry demesi güldürdü. :D

Ohh sonunda bir site Selfie'nin kalan bölümlerini çevirmiş. Belki de çok önceden çevirdi ama ben bakmadığım için fark etmedim. :Z:Z

Sitenin adı Dizi Ay. :D Ve sitede tüm diziler 1080p'li. :D

@OzaN Çok sevindim ya 8. bölüm ile dizide kalmıştım öyle. :(

@Billy Kane sende 8.bölümde kalmışsın 9 ile 13 bölümler çevrilmiş. :D Zaten 20 dakika senin için sorun olmaz yine beraber izleyelim.:Z
:Z

http://diziay.com/izle/selfie-1-sezon-9-bolum-1080p/#

1x9

başları biraz sıkıcı idi. sonradan ara ara güldürdü. bölüm sonu vuslat olmalıydı. :D

1x10

yine sıkıcıydı. vuslat oldu bu sefer ama yine eliza ile freddy arasında oldu. zaten bu ikili daha çok yakışıyor. destekçisiyim. :D