survivor'a yetişeceğim bile belli değil trafik olmaz inşallah. hafta sonları sabah 10'dan akşam 8.30'a kadar dolu oluyorum.Survivor öncesi iyi gider bence
survivor'a yetişeceğim bile belli değil trafik olmaz inşallah. hafta sonları sabah 10'dan akşam 8.30'a kadar dolu oluyorum.Survivor öncesi iyi gider bence
dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktımSelfie 1x8
Eliza bu bölüm gözüme girdi ilk tefa bir başkasını düşünüp doğum günü partisi hazırladı peki sonra ne oldu ?
Japon adam geldi ben böyle şeyler sevmem dedi , partiyi mahvetti :/
Japon adam daha önce demiştim ağır başlı diye bu bölümde yaptıklarına şaşırmadım.
Bu arada dizi komedi dizisi ama ben hiç gülemiyorum
7
Son olarak 9-13 bölümler arası türkçe altyazı olmadığı için izleyemedim. Eğer birgün türkçe Altyazı çıkarsa izlerim. Hoş bir dizi zaten diziyi Karen için izledim. @Billy Kane
Bu arada @destere belli bir bölümden sonra yorumları yok yeni fark ettim , unuttun galiba yorum yapmayı ?
7 puanlık dizidir fazlası zarar
O Manhattan dizisini çok seviyordun doğru evet 7 puanlık dizi gerçekten , pilot bölümünü çok beğenmiştim ama gerisi gelmedidizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım
ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu
7 puanlık dizidir fazlası zarar
manhattan ıda boşver Analeigh Tipton ı sevmiştim )O Manhattan dizisini çok seviyordun doğru evet 7 puanlık dizi gerçekten , pilot bölümünü çok beğenmiştim ama gerisi gelmedi
ben sabahları müsait olabiliyorum boşkende birkaç bölüm atıştirim dedim.@Billy Kane beraber diyoruz almış başını gitmişsin. Ne bir teşekkür yok ne bir mesaj yok.
Anladım. Yalnız iyi ki araştırmışım bu sayede finali izleriz.ben sabahları müsait olabiliyorum boşkende birkaç bölüm atıştirim dedim.
teşekkürle bu arada.
ben yarına bitirmiş olurum.Anladım. Yalnız iyi ki araştırmışım bu sayede finali izleriz.