survivor'a yetişeceğim bile belli değil trafik olmaz inşallah.Survivor öncesi iyi gider bence![]()
survivor'a yetişeceğim bile belli değil trafik olmaz inşallah.Survivor öncesi iyi gider bence![]()
dizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktımSelfie 1x8
Eliza bu bölüm gözüme girdi ilk tefa bir başkasını düşünüp doğum günü partisi hazırladı peki sonra ne oldu ?
Japon adam geldi ben böyle şeyler sevmem dedi , partiyi mahvetti :/
Japon adam daha önce demiştim ağır başlı diye bu bölümde yaptıklarına şaşırmadım.
Bu arada dizi komedi dizisi ama ben hiç gülemiyorum
7
Son olarak 9-13 bölümler arası türkçe altyazı olmadığı için izleyemedim. Eğer birgün türkçe Altyazı çıkarsa izlerim. Hoş bir dizi zaten diziyi Karen için izledim. @Billy Kane
Bu arada @destere belli bir bölümden sonra yorumları yokyeni fark ettim , unuttun galiba yorum yapmayı ?
![]()
7 puanlık dizidir fazlası zarar
O Manhattan dizisini çok seviyordun doğrudizinin yayından kalktığını öğrenince yorum yapmayı bıraktım
ben buna üzülmedimde manhattan love story i çok sevmiştim onun bitirilmesi kötü oldu
7 puanlık dizidir fazlası zarar![]()
manhattan ıda boşver Analeigh Tipton ı sevmiştimO Manhattan dizisini çok seviyordun doğruevet 7 puanlık dizi gerçekten , pilot bölümünü çok beğenmiştim ama gerisi gelmedi
![]()
ben sabahları müsait olabiliyorum boşkende birkaç bölüm atıştirim dedim.
Anladım.ben sabahları müsait olabiliyorum boşkende birkaç bölüm atıştirim dedim.
teşekkürle bu arada.![]()
ben yarına bitirmiş olurum.Anladım.Yalnız iyi ki araştırmışım bu sayede finali izleriz.
![]()