ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

teen-wolf_2x03.jpg

bu resim yeterliymiş zaten sevmem için:)
sevdim anında.. bazı insanlar sıcak kanlı oluyor uzaktan bir bakışta insanın sevesi geliyor bu da onlardan biri:)

İlk bölüm forumda sevildi. 20 dakika zaten şimdi izle bence devamına ona göre karar verirsin. Dizilere yolun başında başlamak ve sonra beğenmiyorsan bırakmak daha mantıklı. :):)
İMDB puanı düşük ama. :)

1.sezon 1.bölümü yeni izledim, dizi fena değil ama sonuçta ilk bölümdü bu onda bile yakalamayı başardı. Zaten FlashForward'dan tanıdığım asyalı genç var orda onun için devam ederim diziye. :)

İMDB puanı düşük ama. :)

1.sezon 1.bölümü yeni izledim, dizi fena değil ama sonuçta ilk bölümdü bu onda bile yakalamayı başardı. Zaten FlashForward'dan tanıdığım asyalı genç var orda onun için devam ederim diziye. :)
Komediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden. :D

Komediler genelde düşük başlıyorlar imdb'de. Bir de bence dizinin adından dolayı izlemeden düşük puan verenler de vardır. Veya bölümün ilk yarısını beğenmeyip kapatanlar. İlk yarısı kötüydü cidden. :D
Aynen ilk yarısı hızlıydı bi de takip de zor gibiydi ama güzelleşti tanınınca bizim ikili. :)

sırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zaten:) adı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var :)

İyi @Çiğdem- e hesap verirsin o zaman :F
@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?:) danışmıyor demekki bende istediğime bakabilirim :)
biz modern ve çağdaş takılıyoruz, birbirimizin beğenilerine karışmıyoruz :)

Son düzenleme:
sırf adından dolayı başta diziyi hiç izleyesimde yoktu zaten:) adı çok gereksiz olmuş? onlar ismin popülerliğinden yararlanmak için yapmışlar ama aynı zamanda ismi yüzünden diziye selam vermeyecek bir çok insanda var :)

@Çiğdem- kaslı vampirlere göz süzerken bana danışıyormu ?:) danışmıyor demekki bende istediğime bakabilirim :)
Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayata :D

İsim evet hem avantaj hem dezavantaj ama bir şekilde dikkat çekmesine yardımcı oluyor. Belki biz de izlememiş olurduk bu şekilde ilgimizi çekmese. :):)

Çiğdem sabredemez bu kadar modern ve özgür bir hayata :D

aaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla :kiki::kiki:
benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂

aaa yok öle birşey çok kıskancım ben laz kızı olduğumu unutuyorsun tüfekle vurur bizim ormana gömerim vlla :kiki::kiki:
benim yanımdaykan başka kadına bakamaz kimse 🙂🙂
valla herşey karşılıklı :)
madem öyle sende bundan sonra kaslı vampir avına çıkmayacaksın :) yassah :)

Duydun dimi @destere :F ona göre :D
ohh ne güzel hayat valla :) kendisi uçan kaçan tüm parlakları avlıyor bize gelince olmaaaz :) böyle hayatmı olur,? şeytan diyor @Çiğdem- i bırak git berene asıl :)

valla herşey karşılıklı :)
madem öyle bundan sende sonra kaslı vampir avına çıkmayacaksın :) yassah :)

ohh ne güzel hayat valla :) kendisi uçan kaçan tüm parlakları avlıyor bize gelince olmaaaz :) böyle hayatmı olur,? şeytan diyor @Çiğdem- i bırak git berene asıl :)
hahaha ama benim düşüncelerim çok masumm senin düşüncelerin pisss:kiki::kiki:

1x1

Dizi kötü başladı ama John Cho'nun girmesiyle toparladı biraz. Pek güldürmedi ama 2 bölüm daha izleyip ona göre devam ederim veya bırakırım.

6/10