5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman? Yazıp silenler düşünsün.Sensin uplatan bee demek sen özledin rahmetliyi @Forumdash @xemrexxx
5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman? Yazıp silenler düşünsün.Sensin uplatan bee demek sen özledin rahmetliyi @Forumdash @xemrexxx
@kerem de destereyi özlemiş @Harunnn60 duymasınSensin uplatan bee demek sen özledin rahmetliyi @Forumdash @xemrexxx
@kerem de destereyi özlemiş @Harunnn60 duymasın
Silinen mesaj olsa ben görebiliyorum alamancı Ya destereyi özlediğinden hayalini gördün yada havanı atmaya doyamadın5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman? Yazıp silenler düşünsün.
Lan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu. @xemrexxxSilinen mesaj olsa ben görebiliyorum alamancı Ya destereyi özlediğinden hayalini gördün yada havanı atmaya doyamadın
beter ol şizofrenLan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu. @xemrexxx
Kimseciklerin göremediği şekilde silmişlerdir.
beter ol şizofren
O mal kadını avatar yaptığı için aklı uçtu alamancınınLan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu. @xemrexxx
Kimseciklerin göremediği şekilde silmişlerdir.
Ağustosta cnm fındığı toplayıp gelinceNe zaman başlıyoruz?
Jürilerin jürisi olarak oylarım yakında, herkes hazır olsun.Ağustosta cnm fındığı toplayıp gelince
Bol bol küfür yersinJürilerin jürisi olarak oylarım yakında, herkes hazır olsun.
Hepsi güzel şarkıyla gelirse düşük puan vermem zaten.Bol bol küfür yersin
Malum MS başlatmadan tamamen müsaitlik oluşturmak gerekiyor 2.5 ay her gün onla uğraşıyorsun Oyüzden tamamen ilgilemenyeye hazır olunc a start verecezHepsi güzel şarkıyla gelirse düşük puan vermem zaten.
Ben yarışmacı olmadan pek tadı çıkmaz.Malum MS başlatmadan tamamen müsaitlik oluşturmak gerekiyor 2.5 ay her gün onla uğraşıyorsun Oyüzden tamamen ilgilemenyeye hazır olunc a start verecez
Hele ozaman gelsinde belki olursun hem artık eğlencesine yarısırsın stres olmadanBen yarışmacı olmadan pek tadı çıkmaz.
Yok, jürilerin jürisi olmak daha eğlenceli.Hele ozaman gelsinde belki olursun hem artık eğlencesine yarısırsın stres olmadan
Jurilerin jurisi ne oluyor beeYok, jürilerin jürisi olmak daha eğlenceli.
En büyük, deneyimli, muhteşem jüri demek.Jurilerin jurisi ne oluyor bee
Sana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnmEn büyük, deneyimli, muhteşem jüri demek.
Sanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.Sana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnm
Bu yarişmayı dün akşam @Aserat başlanman için bana teklif sunuyorduSana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnm