eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

bu uçan balonları nerden buldun:) bunların ipini bıraksan havada patlayana kadar uçmaya devam ederler anca havada bir kuş falan bunlara girerse patlayıp uçuşa son verirler :)
Hhaha kadın zeki ayoll kendi yemeğinide oğlana yediriyor artık zayıflamak şart ama oğlanda akıl nerede hala komidi gırtlak erkek milleti :A :A :A
Ne ara kendinizi tanıyamaz hale geldiniz? Sizden başka kim böyle bir ikili mi var? :A @xemrexxx

Ben bu etiketi sadece 2-3 ay takmak için mu o kadar uğraştım, şampiyon oldum. :A 7. Sezonda şefimiz etiketi tam 1 yıl kullandı ama, ona torpil mi geçiyorsunuz. :A
aslında @Çiğdem- i ikna etsem yeni sezonu hemen yarın başlatmak en iyisi o etiket sana yakışmamış ordan ne kadar tiz kaldırılırsa o kadar iyi olacak :)

Ben bu etiketi sadece 2-3 ay takmak için mu o kadar uğraştım, şampiyon oldum. :A 7. Sezonda şefimiz etiketi tam 1 yıl kullandı ama, ona torpil mi geçiyorsunuz. :A
aslında @Çiğdem- i ikna etsem yeni sezonu hemen yarın başlatmak en iyisi o etiket sana yakışmamış ordan ne kadar tiz kaldırılırsa o kadar iyi olacak :)
Şef olmak kolay değil hep uzun süre onda kalmış 2 kere falan :A :A :A @sokak sanati

Ama etiketi alamayanda baya kişi oldu kıymet bil ayoll :A :A :A

Genel olarak bahsettim.:D
dün annemlerin yanına geldim. Ailevi sorunlar var yine. Dayım kaza yapmış birde onlarla uğraşıyorum.:)
anladım yani iş güç derken aslında iş güç değil ailevi meseleler falan? başta böyle desen hemen durumu kavrayacağız :)
neyse bir an önce olumsuzluklar olumluya döner hayatındada tekrar foruma kesin dönüş yaparsında seni yerden yere vurmaya devam ederiz :) şimdilik affedildin:)

anladım yani iş güç derken aslında iş güç değil ailevi meseleler falan? başta böyle desen hemen durumu kavrayacağız :)
neyse bir an önce olumsuzluklar olumluya döner hayatındada tekrar foruma kesin dönüş yaparsında seni yerden yere vurmaya devam ederiz :) şimdilik affedildin:)

Hafta içi de yokluğu mu belki farketmişsindir o yüzden iş güç dedim.s.s