Bu duruştan kim korkmasın. Asalete bak.Vlla @MasacRE- de sizden korkusuna tırsmaya basladı sanırım bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir @Maskeli Fedai
Bu duruştan kim korkmasın. Asalete bak.Vlla @MasacRE- de sizden korkusuna tırsmaya basladı sanırım bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir @Maskeli Fedai
takvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonra takviminde aramızdaki oylamaya dahil evet ikiye bir kaybettin bize göre uygunmuş takviminde sorun yok katılmak zorundasın yarışmayaAjandama bakmam lazım, takvimim uygunsa katılırım, uygun değilse jüri olarak destek veririm
Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ?
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz
sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış
almanlarsa kendilerine dötland diyormuş
eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım
Benim dışımda hiçbirşeyi görmüyor, hipnotize ettim seni. Geçenlerde Çiğdem kim diye soru sordu bana.
Ziyada Alamanyadaydı değilmi bunu anlatırkan aynı vlla Kerem Aslan avına çıktınmı
Aaa zaten hiç yormayacaz kütük beyi ilk hafta konuk şarkıcı gibi olacak @MasacRE- @Maskeli Fedai @keremtakvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonra takviminde aramızdaki oylamaya dahil evet ikiye bir kaybettin bize göre uygunmuş takviminde sorun yok katılmak zorundasın yarışmaya
burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ?
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz
sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış
almanlarsa kendilerine dötland diyormuş
eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım
Sana bizim köyden bir inek verelim Kemal Sunal gibi gidip Alamanyayı fet et @kerem i emrine al @destere
yarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver birazAaa zaten hiç yormayacaz kütük beyi ilk hafta konuk şarkıcı gibi olacak @MasacRE- @Maskeli Fedai @kerem
herkesin diline düşmüşsünüz rezil olmuşsunuz birde bununla övünüyorsun alamancı lanet olsun sanaHerkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.
Kışın diyelim Geçen kış yapamamıştık bu sefer yapacaz inş seni yine yolculamadan önceyarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver biraz
Alamanya görmemiş cahiller sizi. Burada neler var neler. Ne Aslanlar vatki insanlarla konuşabiliyor. Derdini sana anlatabiliyor.orda naynn diyen kel kafalı şişko sanırım @kerem oluyor
yarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver biraz
Kışta değil miyiz zaten? 2019 Eylül'den bahsediyorsun herhalde.Kışın diyelim Geçen kış yapamamıştık bu sefer yapacaz inş seni yine yolculamadan önce
bu uçan balonları nerden buldun bunların ipini bıraksan havada patlayana kadar uçmaya devam ederler anca havada bir kuş falan bunlara girerse patlayıp uçuşa son verirler
bu uçan balonları nerden buldun bunların ipini bıraksan havada patlayana kadar uçmaya devam ederler anca havada bir kuş falan bunlara girerse patlayıp uçuşa son verirler
Hhaha kadın zeki ayoll kendi yemeğinide oğlana yediriyor artık zayıflamak şart ama oğlanda akıl nerede hala komidi gırtlak erkek milleti
Etiketini @destere gitmeden kendi elleriyle sökecek inşKışta değil miyiz zaten? 2019 Eylül'den bahsediyorsun herhalde.