eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Tekrar finale çıkma gibi bir hata olmasın hemen önünü kesin kütük beyin @MasacRE- :A :A :A @destere
Kütük bey finale bile çıkamadan ilk hafta elenecek :A Bütün zekamla saldıracam ona :A @MasacRE-

images (72).jpeg

sertab sayesinde para dik gelince sana böyle bir özgüven falan geldi bir iyice toramanlaşmaya başladın pis alamancı:) sen kendini jüri başkanı yaptında birde gaga @Harunnn60 un şampiyonluğu kaldı demek :) ikinizinde hayallerine kazık çakmak ben ve hogatham @Çiğdem- için birinci vazife olacak bilesiniz :)
Harun Alamancıdan uzak güzel kafa dinliyorum diyordu laf aramızda @kerem duymasın :A :A :A
s-2dd38b781a261fafef950cc8948c22d5e0621f53.gif

merve2.gif

Dünyanın en iyi koşullarına sahip olan ülkede yaşadığımız için taklitlerin yapılması çok normal. Nede olsa dünyanın en iyi ülkesinden bahsediyoruz. :Z

Kıskananlar çatlasın. Bize burda nice Chantallarla mutluyuz, sende köyünde bıyıklı kezban aramaya devam et. :A
bulunduğun yeri foka çevir sonra git kendine yaşanabilir yer ara ne ala memleket :) yakında orayıda çöpe çevirirsiniz sonra yeni arayışlara yönelirsiniz birde niye yabancı düşmanı bunlar diye çemkirip duruyorsun adamlar yaşanabilir memeleket inşa etmiş gidipte içine etmenin alemi varmı :)

Alamancıyı sen şampiyon yaptın sonucta @kerem :A :A :A

@Maskeli Fedai de finale sen taşıdın orada tekmeyi atmış olsanda bir seçim lazımdı :A :A :A
acaba @MasacRE- alamancı @kerem in şansınımı yoksa @Maskeli Fedai nin bahtsızlığınımı yaşayacak o konuda emin olmadığı için yarışmaktan çekiniyor olabilir benim desteğin sağı solu belli olmaz? yarı yola kadar itekleyip sevindirir yarı yolda tepikleyip uçurumdan atabilirim :)