Maskeli Fedai
Favori Üye
@DarkLegenD ın oğlunu kiraladın demekKütük bey finale bile çıkamadan ilk hafta elenecek Bütün zekamla saldıracam ona @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62668
Sen gebermemiş miydin en son nereden çıktın 😱
sertab sayesinde para dik gelince sana böyle bir özgüven falan geldi bir iyice toramanlaşmaya başladın pis alamancı sen kendini jüri başkanı yaptında birde gaga @Harunnn60 un şampiyonluğu kaldı demek ikinizinde hayallerine kazık çakmak ben ve hogatham @Çiğdem- için birinci vazife olacak bilesiniz
Harun Alamancıdan uzak güzel kafa dinliyorum diyordu laf aramızda @kerem duymasın
Dünyanın en iyi koşullarına sahip olan ülkede yaşadığımız için taklitlerin yapılması çok normal. Nede olsa dünyanın en iyi ülkesinden bahsediyoruz.
bulunduğun yeri foka çevir sonra git kendine yaşanabilir yer ara ne ala memleket yakında orayıda çöpe çevirirsiniz sonra yeni arayışlara yönelirsiniz birde niye yabancı düşmanı bunlar diye çemkirip duruyorsun adamlar yaşanabilir memeleket inşa etmiş gidipte içine etmenin alemi varmıDünyanın en iyi koşullarına sahip olan ülkede yaşadığımız için taklitlerin yapılması çok normal. Nede olsa dünyanın en iyi ülkesinden bahsediyoruz.
Kıskananlar çatlasın. Bize burda nice Chantallarla mutluyuz, sende köyünde bıyıklı kezban aramaya devam et.
Aaa olurmu @Maskeli Fedai sırf sana destek için hortladı vlla forumu bırakır @destereKatılmayabilirim yarışmaya, o vakit gelince bir değerlendiririm
@MasacRE- jürinin çoğunluğunun aleyhine çalışacağını şimdiden farketti bence baştan kaybettiği yarışa girmeye niyeti yok gibiAaa olurmu @Maskeli Fedai sırf sana destek için hortladı vlla forumu bırakır @destere
bana güvensin sırtı yerden kalkmaz, pardon sırtı yere gelmezHırslanmalı işte ayoll sende arkasında olucaksın @MasacRE-
Alamancıyı sen şampiyon yaptın sonucta @kerembana güvensin sırtı yerden kalkmaz, pardon sırtı yere gelmez
acaba @MasacRE- alamancı @kerem in şansınımı yoksa @Maskeli Fedai nin bahtsızlığınımı yaşayacak o konuda emin olmadığı için yarışmaktan çekiniyor olabilir benim desteğin sağı solu belli olmaz? yarı yola kadar itekleyip sevindirir yarı yolda tepikleyip uçurumdan atabilirimAlamancıyı sen şampiyon yaptın sonucta @kerem
@Maskeli Fedai de finale sen taşıdın orada tekmeyi atmış olsanda bir seçim lazımdı