Aaa heygidi hey 3 yıl önce icaat etmiştik senle bu juri başkanı olayını zaman ne çabuk geçiyor ayoll 😱😱😱tabiki @xemrexxx tosbağasını jüri başkanlığından bir şutlayalımda sonrasını düşünürüz artık
sertab sayesinde para dik gelince sana böyle bir özgüven falan geldi bir iyice toramanlaşmaya başladın pis alamancı sen kendini jüri başkanı yaptında birde gaga @Harunnn60 un şampiyonluğu kaldı demek ikinizinde hayallerine kazık çakmak ben ve hogatham @Çiğdem- için birinci vazife olacak bilesinizGelecek sezonda Jüri Başkanı önderi olarak Harun'umu Şampiyon yapacağım. @destere
Harun Alamancıdan uzak güzel kafa dinliyorum diyordu laf aramızda @kerem duymasınsertab sayesinde para dik gelince sana böyle bir özgüven falan geldi bir iyice toramanlaşmaya başladın pis alamancı sen kendini jüri başkanı yaptında birde gaga @Harunnn60 un şampiyonluğu kaldı demek ikinizinde hayallerine kazık çakmak ben ve hogatham @Çiğdem- için birinci vazife olacak bilesiniz
Aaa heygidi hey 3 yıl önce icaat etmiştik senle bu juri başkanı olayını zaman ne çabuk geçiyor ayoll 😱😱😱
İntikam için geri döndüm...Benim oy bölme hakkım yoktu ama senin vardı. Sen @Çiğdem- ve @xemrexxx gibi biraz Sertab'a biraz Yalın'a puan verebilirdin Ben mecburen birini seçmek durumundaydım o yüzden @Maskeli Fedai beni anlayışla karşılayacaktır
Şuan selamı sabahı kesmiş olsada gelecektir @Maskeli Fedai @MasacRE-
Mezarımdan hortlattınız işiniz bitti şimdiyarışma nedeniyle çok yıprandı tabi en kısa sürede aramıza katılacağını düşünüyorum bir kaç gün dinlensin gelir
Aaa sorma ayoll perde asarkan ya da lamba takarkan boyunu kıskandığım olur zaten Allah boy vermiş gerisini kapmış koyvermiş öylemi ne bir söz vardı
bir dahaki MS ye bu chucky oğlanıyla katıl
@Bully 'ninde bana mesajı vardı. Onu da alayım.Aaa dahasına karışmam ayoll gelirse yakasına yapışırsın diyecemde daha kim bilir ne zaman gelir 1 yıldan bahsediyordu
Şampiyon olarak MS'nin yeni başkanı geliyor. Gelecek sezonda MS'de.
Aaaa bizi utandırdın ayoll selamı sabahı kesti demiştik gerçi beni utandırdın diyeyim fok başkanda utanma ne ararbir dahaki MS ye bu chucky oğlanıyla katıl
Yeterince yoruldun seni juriye tekrar yuvana alma vakti geldi evet serumunda bizden beleş okadar cimri değiliz ayollFok başkanla bir olup hepsine 1 puanları basacaz @destere
Teşekkürler cadıcım Yuvamı özlemiştim zaten çok iyi olacakYeterince yoruldun seni juriye tekrar yuvana alma vakti geldi evet serumunda bizden beleş okadar cimri değiliz ayoll