Zibidi olmayan parlak mı varZibidi olmayanların ama
Zibidi olmayan parlak mı varZibidi olmayanların ama
Benim sevdiklerim Zibidi ve ecünnü değildirZibidi olmayan parlak mı var
senin sevdiklerini ben sevmem zaten Benim sevdiklerimi sevmek senin haddine mi düşmüşBenim sevdiklerim Zibidi ve ecünnü değildir
Şebnem Ferah’a her hafta yüksek verirdim garanti.Sertan Erener, Gülşen, Şebnem Ferah gibi efsanelerle gelirim ben. Ama şampiyon oldum zaten.
Yok katılmam ben artık.Şebo ile katıl @destere onu seviyor mecbur destekleyecek düşük verirse başkanlığı tehrikeye girer
Gelecek sedon benden iyi puanlar alacağı kesin. Kim katılacaksa artık.Şebnem Ferah’a her hafta yüksek verirdim garanti.
bir daha katılsan yolunmuş kaza çevireceğiz seni bunu bildiğin için bir daha yarışmaman akıllıcaIlk ve son kez katıldım, şampiyon oldum. Zirvede bırakıyorum. Birdaha katılmamı çok beklersin.
boşver sertabı rezil etti şebnemi aynı kaosa sürüklemesinŞebo ile katıl @destere onu seviyor mecbur destekleyecek düşük verirse başkanlığı tehrikeye girer
her türlü övgü kabulumdur geri çevirmem@destere 'yi öv birazda bi tarafı şişer. Ben yardımcılarımın şişmesini istemem
aynen övgüyü hakeden bir benim başka insanların övgüye maruz kalması onları bozabilir ,benimse bünyem övgüyü hazmedebiliyor kolay kolay şımarmıyorumZaten @destere yeter onları övdüğünüz artık sıra bende demiş , ilgi hep kendisinde olsun istiyor
forumuda terketYok katılmam ben artık.
Şebo ile başka sürpriz bir isim katılacak ama şimdilik söylemem.
bir foka benzemiyor onun düzeltilmesi lazım 8. sezon diye not düşmeleri şart bu şekliyle başkalarının hakkını gaspetmiş oluyorsunŞampiyonluk etiketim yakışmış mı, sen onu söyle bi.
boşver sertabı rezil etti şebnemi aynı kaosa sürüklemesin
Gelsinde @Harunnn60 ı yarışmacı yaparız onunda başkanlığını kaldıramaz @destere bu sefer forumdan temelli gider @sokak sanati @xemrexxxYok katılmam ben artık.
Şebo ile başka sürpriz bir isim katılacak ama şimdilik söylemem.
aynen övgüyü hakeden bir benim başka insanların övgüye maruz kalması onları bozabilir ,benimse bünyem övgüyü hazmedebiliyor kolay kolay şımarmıyorum
Aaa ben överim ayoll çıracı bozacı misali biz birimizi övsek yeter @destere