Ben hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.zeka kıt işte boy varda zeka nanay
şimdi her cümleyi kırk yan cümlecikle destekleyeceğizki alamancı anlasın
Ben hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.zeka kıt işte boy varda zeka nanay
şimdi her cümleyi kırk yan cümlecikle destekleyeceğizki alamancı anlasın
öfff olaylar olaylar )Ben hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.
Ben @destere 'yi kovdum
Hhahah neyseki bir süre sizle uğraşmak zorunda değilim ayoll Birbirinizi öldürmedens ezonu tamamlamayana akdar canım çıktıyetkin kendini kovmaya bile yetmez
bu moruğun ilk 3 saniyesini bile izlemem
@destere de başka şeylere bakıyor zatenkızlarda şarkıda muhteşem sen ne anlarsın şarkıdan şef oturan kurbağa
O zaman şampiyon olacağımı düşünmüyordu ama. Ben şimdiki düşüncelerini alayım en iyisi.
Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidimseni kutlamak kimsenin içinden gelmiyor işte niye zorluyorsunki şansını
Fok başkanın ilgisinden memnun gibisin AlamancıBen hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.
Boyumu kıskanıyorsun işte.öfff olaylar olaylar )
alamancı yine işin içinden çıkamadı zekayı terketti sanırım
Gülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim
Naz edip burun kıvırıyordunGülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.
Fok'suz olmuyor. Harun'un yakınında oturuyormuş ben Harun'un yerinde olsam gidip ajanlık yaparım dedim.Fok başkanın ilgisinden memnun gibisin Alamancı
Öyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruz @xemrexxx @MasacRE- @cookies @serhattFok'suz olmuyor. Harun'un yakınında oturuyormuş ben Harun'un yerinde olsam gidip ajanlık yaparım dedim.
Sinirlendirmiştin beni çünkü o ara.Naz edip burun kıvırıyordun
Mahsene kilitleseydi benide çağırırdı, birlikte fok katliamı işlerdik. @destereÖyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruz @xemrexxx @MasacRE- @cookies @serhatt
Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim
Gülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.
Keşke kilitlese de kurtulsakÖyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruz @xemrexxx @MasacRE- @cookies @serhatt
ya şu kazulet @kerem i övmeyin artık kanatlandıkça kanatlandı gerçeklerle bağını tamamen kopardı alamancıForumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim
önemli olan işlevi şimdi devedede boy var diyeceğim yine laf aynı yerde sonuçlanacakBoyumu kıskanıyorsun işte.
sana türbüşon yakışırdı onunla gelecektinki feleğini şaşırtacaktım alamancıGülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.