Ben hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.zeka kıt işte boy varda zeka nanay
şimdi her cümleyi kırk yan cümlecikle destekleyeceğizki alamancı anlasın![]()
Ben hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.zeka kıt işte boy varda zeka nanay
şimdi her cümleyi kırk yan cümlecikle destekleyeceğizki alamancı anlasın![]()
öfff olaylar olaylarBen hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.![]()
Ben @destere 'yi kovdum
Hhahah neyseki bir süre sizle uğraşmak zorunda değilim ayollyetkin kendini kovmaya bile yetmez![]()
bu moruğun ilk 3 saniyesini bile izlemem![]()
@destere de başka şeylere bakıyor zatenkızlarda şarkıda muhteşem sen ne anlarsın şarkıdan şef oturan kurbağa![]()
O zaman şampiyon olacağımı düşünmüyordu ama. Ben şimdiki düşüncelerini alayım en iyisi.![]()
Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidimseni kutlamak kimsenin içinden gelmiyor işte niye zorluyorsunki şansını![]()
Fok başkanın ilgisinden memnun gibisin AlamancıBen hayvanca bilmiyorum doğal olarak, insan olduğum için.![]()
Boyumu kıskanıyorsun işte.öfff olaylar olaylar)
alamancı yine işin içinden çıkamadı zekayı terketti sanırım![]()
Gülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim![]()
![]()
![]()
Naz edip burun kıvırıyordunGülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.![]()
Fok'suz olmuyor. Harun'un yakınında oturuyormuş ben Harun'un yerinde olsam gidip ajanlık yaparım dedim.Fok başkanın ilgisinden memnun gibisin Alamancı![]()
![]()
![]()
Öyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruzFok'suz olmuyor. Harun'un yakınında oturuyormuş ben Harun'un yerinde olsam gidip ajanlık yaparım dedim.![]()
Sinirlendirmiştin beni çünkü o ara.Naz edip burun kıvırıyordun![]()
![]()
![]()
Mahsene kilitleseydi benide çağırırdı, birlikte fok katliamı işlerdik.Öyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruz![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @cookies @serhatt
Forumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim![]()
![]()
![]()
Gülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.![]()
ecünnülere bakar sapık
Keşke kilitlese de kurtulsakÖyle @Harunnn60 ile komsu sayılırlar mahalle aynı karşı karşıyalar oyüzden @destere her kaybolduğunda acaba @Harunnn60 mahsenemi kilitledi diyoruz![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @cookies @serhatt
ya şu kazulet @kerem i övmeyin artık kanatlandıkça kanatlandı gerçeklerle bağını tamamen kopardı alamancıForumcak seni kutluyoruz Alamancı ilk katılımında büyük iş tabi Sertabı sana seçtiren @sokak sanati da unutulmamalı çok dil döktü sana ben şahidim![]()
![]()
![]()
önemli olan işleviBoyumu kıskanıyorsun işte.![]()
sana türbüşon yakışırdı onunla gelecektinki feleğini şaşırtacaktım alamancıGülşen'i seçecektim en başta, onu da @dreamy seçtiği için Sertab'ta karar kıldım. Rachel'im bana önermişti tabii, sonra banada mantıklı geldi.![]()