Final konusunda herhalde unuttuğunu düşünmek istemiyorum bence diğer tarkanlı sezonu unuttu @Maskeli FedaiYa unuttu, ya da birini yok saymak istiyor troll.
Sana gelip birde kötü sonuclarında sana bağlayıp suçluoyurdu @Maskeli FedaiSayemde çıktı finale
Napsın bunadı zaarFinal konusunda herhalde unuttuğunu düşünmek istemiyorum bence diğer tarkanlı sezonu unuttu @Maskeli Fedai
Böyle bir nankör işte, ne yazık ki yakın arkadaşım.Sana gelip birde kötü sonuclarında sana bağlayıp suçluoyurdu @Maskeli Fedai
Cümlende bir kinaye sezdim.Her konuya çabucak yetişmemi nasıl bekliyorsun? Benim de dinlenmem gerek değil mi?Normal de bu kadar fazla mesaj yazmazdım Survivor sayesinde 7/24 msj yazan bir insana döndüm.Daha fazlasını da pek mümkün görünmüyor .Elimden bu kadarı geliyor.Tesekkür ederim, 1 yili gecti ama olsun.
Tarkanla 2 kez denedin, ilkinde Kuzu Kuzu ile elendin, ikincisinde Şımarık'ta.
Yalınla da benim o kadar desteğime rağmen olmadı finalde Şu anda da kaybettiğin konudayız zaten
Ben Tarkanla yarıştığım ikinci seneyi tamamen unutmuşum 😱Tarkanla göremediği finali Yalınla gördü ama hala kafası tarkanda kalmıs anlaıslan bunun
Sana gelip birde kötü sonuclarında sana bağlayıp suçluoyurdu @Maskeli Fedai
Yaşlandık..Napsın bunadı zaar
Kuzu Kuzu öyle büyük hasar yaratmış ki, Şımarık unutulmuş demek kiBen Tarkanla yarıştığım ikinci seneyi tamamen unutmuşum 😱
Yok kinaye degildi o, yanlis anladin. Jüri olmadigin icin haberin yoktu sadece normaldir, tesekkür ederim tekrar.Cümlende bir kinaye sezdim.Her konuya çabucak yetişmemi nasıl bekliyorsun? Benim de dinlenmem gerek değil mi?Normal de bu kadar fazla mesaj yazmazdım Survivor sayesinde 7/24 msj yazan bir insana döndüm.Daha fazlasını da pek mümkün görünmüyor .Elimden bu kadarı geliyor.
Önemli değil 😊Yok kinaye degildi o, yanlis anladin. Jüri olmadigin icin haberin yoktu sadece normaldir, tesekkür ederim tekrar.
Rahmetli sapıktı mapıktı ama iyiydi be. Yazık oldu, özledik rahmetliyi...Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Şımarık da üzmüştü evet Darbe yapmışlardı antilerim..Kuzu Kuzu öyle büyük hasar yaratmış ki, Şımarık unutulmuş demek ki