Damien Duff
Süper Favori Üye
Bilemedim 2023 gibi gelir @ÇiğdemGelirmi sence![]()
Bilemedim 2023 gibi gelir @ÇiğdemGelirmi sence![]()
Üyeler onu tanımazsa anca şansı olur @Maskeli Fedai ama @MasacRE naptı finali aldı orada bıraktı bazen öyle yapmak lazım3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli Fedai![]()
Belki Haziran'in 10'undan sonra gelir.Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere![]()
![]()
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Bir ansızın hortlayacak gibi geliyor banada hepBelki Haziran'in 10'undan sonra gelir.![]()
Siz söyleye söyleye gönderdinizGerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere![]()
![]()
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Hortlar bir ara yineGerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere![]()
![]()
Hortlar bir ara yine![]()
Yine herkesin yüreğini ağzına getiricekSiz söyleye söyleye gönderdiniz![]()
Geleceğini hiç mi hiç sanmıyorum .ss
Sanmıyormusun öylemi dua ediyorsunGeleceğini hiç mi hiç sanmıyorum .ss
Ne edecem benim kendisiyle bi derdim yok .ssSanmıyormusun öylemi dua ediyorsun![]()
2 kez denedim3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli Fedai![]()
O şişkoya kalmadım ben .ss
Tarkanla 2 kez denedin, ilkinde Kuzu Kuzu ile elendin, ikincisinde Şımarık'ta.2 kez denedim![]()
Tarkanla 2 kez denedin, ilkinde Kuzu Kuzu ile elendin, ikincisinde Şımarık'ta.
Yalınla da benim o kadar desteğime rağmen olmadı finaldeŞu anda da kaybettiğin konudayız zaten
![]()
Tarkanla göremediği finali Yalınla gördü ama hala kafası tarkanda kalmıs anlaıslan bunun2 kez denedim![]()
Ya unuttu, ya da birini yok saymak istiyor troll.Tarkanla göremediği finali Yalınla gördü ama hala kafası tarkanda kalmıs anlaıslan bunun![]()
![]()
![]()
Sayemde çıktı finale