Damien Duff
Favori Üye
Bilemedim 2023 gibi gelir @ÇiğdemGelirmi sence
Bilemedim 2023 gibi gelir @ÇiğdemGelirmi sence
Üyeler onu tanımazsa anca şansı olur @Maskeli Fedai ama @MasacRE naptı finali aldı orada bıraktı bazen öyle yapmak lazım3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli Fedai
Belki Haziran'in 10'undan sonra gelir.Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Bir ansızın hortlayacak gibi geliyor banada hepBelki Haziran'in 10'undan sonra gelir.
Siz söyleye söyleye gönderdinizGerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Hortlar bir ara yineGerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Hortlar bir ara yine
Yine herkesin yüreğini ağzına getiricek @Forumdash @xemrexxxSiz söyleye söyleye gönderdiniz
Geleceğini hiç mi hiç sanmıyorum .ssYine herkesin yüreğini ağzına getiricek @Forumdash @xemrexxx
Sanmıyormusun öylemi dua ediyorsunGeleceğini hiç mi hiç sanmıyorum .ss
Ne edecem benim kendisiyle bi derdim yok .ssSanmıyormusun öylemi dua ediyorsun
2 kez denedim3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli Fedai
Sana yüz vermiyor diye @xemrexxx gibi kıskanıyordunNe edecem benim kendisiyle bi derdim yok .ss
O şişkoya kalmadım ben .ssSana yüz vermiyor diye @xemrexxx gibi kıskanıyordun
Tarkanla 2 kez denedin, ilkinde Kuzu Kuzu ile elendin, ikincisinde Şımarık'ta.2 kez denedim
Tarkanla 2 kez denedin, ilkinde Kuzu Kuzu ile elendin, ikincisinde Şımarık'ta.
Yalınla da benim o kadar desteğime rağmen olmadı finalde Şu anda da kaybettiğin konudayız zaten
Tarkanla göremediği finali Yalınla gördü ama hala kafası tarkanda kalmıs anlaıslan bunun2 kez denedim
Ya unuttu, ya da birini yok saymak istiyor troll.Tarkanla göremediği finali Yalınla gördü ama hala kafası tarkanda kalmıs anlaıslan bunun
Sayemde çıktı finaleYalnız Yalınla senin emeğin daha büyüktü sonuclarda yoktu bile bazen @Maskeli Fedai @Bully