Hadi ordan, ne ekersen onu biçersin!!Beni satanlar hesap verecek..
İyi yapmışlarBir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda @serhatt @Bully
Kendinde aramaz sorunu maskesini çıkarıp düşünmez @Maskeli FedaiHadi ordan, ne ekersen onu biçersin!!
Aaa aynen ayol hep başkaları suçluKendinde aramaz sorunu maskesini çıkarıp düşünmez @Maskeli Fedai
Kendinde aramaz sorunu maskesini çıkarıp düşünmez @Maskeli Fedai
Maskemi hiçbir zaman çıkartamayacaksınızAaa aynen ayol hep başkaları suçlu
Masken düşeli çok oldu beMaskemi hiçbir zaman çıkartamayacaksınız
Bir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda @serhatt @Bully
@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.O dönem de @Bully kumpas kurdu..
İhanet ettin Kaan..@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.
Sana kumpas kurmak büyük bir zevkti Burak..İhanet ettin Kaan..
Hayır bunlar doğru değil..Sana kumpas kurmak büyük bir zevkti Burak..
Pişman değilim, yine olsa yine yaparım..
O dönem de @Bully kumpas kurdu..
Doğru olduğunu sen söyledin en başta.. Gerçekler acıdır..Hayır bunlar doğru değil..
@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.
Maskesini çıkarıp yarışsa belki kazanabilirdi,millet onun oldunu anlamazdı diyeİhanet ettin Kaan..
Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06Üzerinden 1,5 yıl geçmiş, inanamıyorum hala. Zaman ne iğrenç bir şey ya. Rahmetli @destere'nin bile son mesajları burada. @Çiğdem @Maskeli Fedai @Forumdash @Bully @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt
Maalesef, dönecek gibi görünmüyor.Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Yinede bir gece ansızın gelebilirim gibisinden hortlayacağına inanıyorumMaalesef, dönecek gibi görünmüyor.
Vampirden sonra gitti zaten @ÇiğdemYinede bir gece ansızın gelebilirim gibisinden hortlayacağına inanıyorum
3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli FedaiMaskesini çıkarıp yarışsa belki kazanabilirdi,millet onun oldunu anlamazdı diye