eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok :A :A :A @Forumdash

Bu arada etiketinide söküp almışlar alamancının normalde bir 3 ay daha kalması lazımdı yeni şampiyona kadar :F @sokak sanati

Benimkiler 1 yıl kalmıştı. Artık etiket koyacak yer kalmamıştı profilde. Kişiye göre muamele demekki:A @kerem

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: kerem and Çiğdem
Benimkiler 1 yıl kalmıştı. Artık etiket koyacak yer kalmamıştı profilde. Kişiye göre muamele demekki:A @kerem
En uzun sende kalmıstı ama @kerem de şanslı çünkü etiket keyfi süremeyenlerde oluyordu aza şükretmeyen çoğu bulamaz diyelim alamancıya :A :A :A

Seninkinde forumun admini kış uykusuna daldı desek daha iyi olur. :A

Hem forum yenilenince etiket bi' daha güzel durdu, sen onu kendinde göremedin maalesef. :A

15.

O kadar çok iyi şarkı vardı ki hangisini kullansam diye düşünüyorduk @Çiğdem 'le. Her haftada genelde ilk 3'te olup en çok artı puana sahip oldum. :A
Euvisiondan sonrası yok bende:A

Aa magazin haberi vardı geçenlerde acsanız mı acaba:A @Çiğdem Burcu Güneş sertab beni kıskanırdı filan demiş :F:F

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Çiğdem and kerem

Aa magazin haberi vardı geçenlerde acsanız mı acaba:A @Çiğdem Burcu Güneş sertab beni kıskanırdı filan demiş :F:F
2. hafta elenmenden belli. :A

Hande-Demet gibi her hafta magazine çıkıp gündem olma çabasında biri olmadığı için benide şaşırtan bir haber oldu açıkçası. :A

2. hafta elenmenden belli. :A

Hande-Demet gibi her hafta magazine çıkıp gündem olma çabasında biri olmadığı için benide şaşırtan bir haber oldu açıkçası. :A
Sertabla Burcuyu karıştıran çok oluyordu tip olarakta şarkılar dısında :F Belki ona latife etmiştir kadıncağız :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash
Seninkinde forumun admini kış uykusuna daldı desek daha iyi olur. :A

Hem forum yenilenince etiket bi' daha güzel durdu, sen onu kendinde göremedin maalesef. :A
Normalde ben bu etiketi bundan al başkasına ver demedikçe karışan olmuyordu admin senin şampiyonluğunu yediremeyip sökmüş bence malum erken elenmişti Nazanla :A :A :A @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Eurovision'u kazanan tek şarkıcı olduğu için kiskananlari çok doğal olarak. O yüzden Sertab haklı. :A
Sertab Handeme de engel omaya filan çalişmiş zamanında :T: Haset seninki ne kadar kızarsan da bozarsan da:A @Çiğdem
Sertabıda severim ama Burcunun gerçekten hakkı çok yenildi kıymeti bilinmedi hiç Sertablar Handeler kadar popüler olamadı medyada önemli aslında istemediklerini geri planda bıraktırıyorlar halkın gözünde :A