Ben de nadasa bırakayım iyigeceler bacım ve @kerem sen de uyu gözlerin dinlensinBenim twd oyunu izlemem lazım yatmadan 4 e kadar iki video izliyeyim cicili bicili rüyalar @kerem @Forumdash
Ben de nadasa bırakayım iyigeceler bacım ve @kerem sen de uyu gözlerin dinlensinBenim twd oyunu izlemem lazım yatmadan 4 e kadar iki video izliyeyim cicili bicili rüyalar @kerem @Forumdash
Seninkinde forumun admini kış uykusuna daldı desek daha iyi olur.
Hem forum yenilenince etiket bi' daha güzel durdu, sen onu kendinde göremedin maalesef.
Yabancı şarkıcılarla 1. olman büyük başarı ama sen ilk sezonda birinci olamamıştın. Ben ilk sezonumda birinci olup yarışmayı zirvede bıraktım.Ben em iyilerin yarıştığı sezonda yabancı bir isimle şampiyon olup üstüne yine yabancı bir şarkıcı ile tekrar şampiyon olunca etiket üstüme yapıştı. Admin napsın
Yabancı şarkıcılarla 1. olman büyük başarı ama sen ilk sezonda birinci olamamıştın. Ben ilk sezonumda birinci olup yarışmayı zirvede bıraktım.
O da öyle artık milli şefBen em iyilerin yarıştığı sezonda yabancı bir isimle şampiyon olup üstüne yine yabancı bir şarkıcı ile tekrar şampiyon olunca etiket üstüme yapıştı. Admin napsın
Ben jürilerin jürisiyim. Milli Şef'in bi' üstü.O da öyle artık milli şef
Milli şefin patronu nasıl bir konum oluyor kabile şefinin @sokak sanati 😱 😱 😱Ben jürilerin jürisiyim. Milli Şef'in bi' üstü.
Eskidi onlar, onların bi üstüde bu sezonda şampiyon olarak en üst rütbeyi kazandı. @sokak sanati
Beni finale kadar çıkartıp reytingimden faydalanan @Çiğdem en sonda tekmeyi bastı bana.. Bak yine elemlendim @serhatt @sokak sanati
Sonrasındada şampiyon rakibine yarışmayı emanet ettim düşün artık @kerem @MasacRE @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Bully @ForumdashBeni finale kadar çıkartıp reytingimden faydalanan @Çiğdem en sonda tekmeyi bastı bana.. Bak yine elemlendim @serhatt @sokak sanati
Hainlik..Sonrasındada şampiyon rakibine yarışmayı emanet ettim düşün artık @kerem @MasacRE @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Forumdash
Beter olBeni finale kadar çıkartıp reytingimden faydalanan @Çiğdem en sonda tekmeyi bastı bana.. Bak yine elemlendim @serhatt @sokak sanati
Ellerine sağlıkSonrasındada şampiyon rakibine yarışmayı emanet ettim düşün artık @kerem @MasacRE @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Forumdash
Hainlik..
Yarışmayı başka türlü emanet almam kupayı bana verecen demişti @keremİyi yapmışsın Çiko
Hahaahah çok doğruYarışmayı başka türlü emanet almam kupayı bana verecen demişti @kerem
Yeşim Salkım yıllar sonra Hilal Cebeciye ödülü ben aldırdım sana itirafı gibi oldu @MasacRE @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Forumdash
Sinsiii .ss
Beni satanlar hesap verecek..Sinsiii .ss
Bir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda @serhatt @BullyBeni satanlar hesap verecek..
O dönem de @Bully kumpas kurdu..Bir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda @serhatt @Bully