Bu yarişmayı dün akşam @Aserat başlanman için bana teklif sunuyordu
Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor Dönmek biraz zaman alıyor haliyleSanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.
Bu yarişmayı dün akşam @Aserat başlanman için bana teklif sunuyordu
Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor Dönmek biraz zaman alıyor haliyleSanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.
Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor Dönmek biraz zaman alıyor haliyle
Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor Dönmek biraz zaman alıyor haliyle
@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!
konuda şampiyon olana bir taş sanırım bu abicim bunumu seçmişler gibisinden @keremBu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!
Niye.Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!
@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.
Niye olacak. Ben elenmiştim Hem de miss gibi şarkıdakonuda şampiyon olana bir taş sanırım bu abicim bunumu seçmişler gibisinden @kerem
Niye olacak. Ben elenmiştim Hem de miss gibi şarkıda
Hande de elenmişti bu keremin şampiyon oldu sezonda
Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok @Forumdash@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.
Sus hatırladıkça beynime kan gidiyor. Sırf etiketim kalktı diye yarışmayı protesto edip tekrar katılmayacağım. @Aserat 'ı mahkemeye vereceğim hatta.Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok @Forumdash
Bu arada etiketinide söküp almışlar alamancının normalde bir 3 ay daha kalması lazımdı yeni şampiyona kadar @sokak sanati
Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.Bu sezonmuydu 😱
Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.
Hemde Hande antisi @tolgab yarısıyorduBu sezonmuydu 😱
Hayır ben 2.hafta elenmiştim 😡Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.
Alamancı sonuclardan kaçıp gitmişti beklemeden @Forumdash
Ben bi antiliğini görmedim Hem bariştilar belki kremayı bile dinliyordurHemde Hande antisi @tolgab yarısıyordu
O başka abicim burda tolgab yarışmıştı seninki albüm yarışmasıydı @keremHayır ben 2.hafta elenmiştim 😡
O Süreçte barışmış olabilir @Billy Kane de Demet alarak misilleme yapmıştı tolgabaBen bi antiliğini görmedim Hem bariştilar belki kremayı bile dinliyordur
Hee bunlar ayrı ayrımıydıO başka abicim burda tolgab yarışmıştı seninki albüm yarışmasıydı @kerem
Sertab'la katılsaydın 1. olurdun.Hayır ben 2.hafta elenmiştim 😡