Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyorSanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.![]()
Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyorSanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.![]()
Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor![]()
![]()
Dönmek biraz zaman alıyor haliyle
![]()
![]()
![]()
Yarışma gerçek yarışmalar gibi 2.5 ay sürüyor![]()
![]()
Dönmek biraz zaman alıyor haliyle
![]()
![]()
![]()
@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!![]()
konuda şampiyon olana bir taş sanırım bu abicim bunumu seçmişler gibisindenBu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!![]()
Niye.Bu yarişamaya katılanalr muzikten anlamıyorlaaaarrrr!!!!!![]()
@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.![]()
Niye olacak. Ben elenmiştim
Niye olacak. Ben elenmiştimHem de miss gibi şarkıda
![]()
Hande de elenmişti bu keremin şampiyon oldu sezonda
Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok@Çiğdem gibi iyi sunan birini görmem herhalde. Finalde 20 küsür puan farkla kazanmama rağmen son oylamaya kadar oyları eşit göstermişti. Kim bilir ne hesaplar yapmıştır.![]()
Sus hatırladıkça beynime kan gidiyor. Sırf etiketim kalktı diye yarışmayı protesto edip tekrar katılmayacağım. @Aserat 'ı mahkemeye vereceğim hatta.Aaa kimseye kolay şampiyonluk vermedik ayoll 50 puan avantajında olsa bir acaba dedirtmeden kupa yok![]()
![]()
@Forumdash
Bu arada etiketinide söküp almışlar alamancının normalde bir 3 ay daha kalması lazımdı yeni şampiyona kadar@sokak sanati
Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.Bu sezonmuydu 😱
Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.![]()
Hemde Hande antisi @tolgab yarısıyorduBu sezonmuydu 😱
Hayır ben 2.hafta elenmiştim 😡Evet çeyrek finalden önceki haftaya kadar gelmeyi başardı ama Sertab Erener onuda elemeyi başardı.![]()
Alamancı sonuclardan kaçıp gitmişti beklemeden
Ben bi antiliğini görmedim
O başka abicim burda tolgab yarışmıştı seninki albüm yarışmasıydıHayır ben 2.hafta elenmiştim 😡
O Süreçte barışmış olabilir @Billy Kane de Demet alarak misilleme yapmıştı tolgabaBen bi antiliğini görmedimHem bariştilar belki kremayı bile dinliyordur
![]()
Sertab'la katılsaydın 1. olurdun.Hayır ben 2.hafta elenmiştim 😡