eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Ha nisan sonu falan diyorsun yani. Yani, başkasına vermek istemem ama önce foku forumdan şutlayıp sonra etiketi mecbur vereceğiz artık. :A
tüm apoletlerini sökeceğim seni yolunmuş kaza çevirip öyle gideceğim buralardan :)

emre aydının şarkısı geldi aklıma dur hele onu şey yapalım neyse bu şarkıyı hogatham @Çiğdem- e armağan edeyim bari :)

tüm apoletlerini sökeceğim seni yolunmuş kaza çevirip öyle gideceğim buralardan :)

emre aydının şarkısı geldi aklıma dur hele onu şey yapalım neyse bu şarkıyı hogatham @Çiğdem- e armağan edeyim bari :)

Emre Aydın'ı sevmiş olmama rağmen bu şarkısından geçen hafta haberim oldu. :A

Bende sana bu şarkıyı armağan ediyorum. :A Sözleri benden sana. :A

bu şarkının devamını sezen aksunun şarkısıyla getireceksin diye korkmaya başladım alamancı :)

giiit gittt ..... meeeeeeeeeeeeeeeee dur yalan söyledim :)) @Çiğdem-

Aaa görüyormusun alamancı türk erkeğinde olan centilmenliği sizde yoktur :A Senle atışırkan bile aynı anda bana iltifatlı hediye gönderebiliyor :A :A :A

böyle birbirimize şarkıda hediye etmeye başladık durum vahim aramızda seviyesiz bir ilişkimi başladı nedir :)
@Çiğdem- olaya müdahale etmesen geç olacak gidişat pek iyi değil :)
Neyseki yukarıda bana hediye ettiğin için ucuz kurtulmuşsun yinede dikkatli olun @kerem :A

Bu alamancıda hep benim dostlarıma sarkıntılık ediyor Harun şimdi sana :A :A :A

Neyseki yukarıda bana hediye ettiğin için ucuz kurtulmuşsun yinede dikkatli olun @kerem :A

Bu alamancıda hep benim dostlarıma sarkıntılık ediyor Harun şimdi sana :A :A :A
zaten dikkat etttiysen ben sana şarkı hediye ettim alamancı habire bana hediye gönderiyor ne pis amaçlar peşinde bende anlamadım :) yani bende yanlış olmazda yinede sen beni kolla nolur nolmaz? ortalık sapık dolu istemesemde taciz ediyorlar :))

zaten dikkat etttiysen ben sana şarkı hediye ettim alamancı habire bana hediye gönderiyor ne pis amaçlar peşinde bende anlamadım :) yani bende yanlış olmazda yinede sen beni kolla nolur nolmaz? ortalık sapık dolu istemesemde taciz ediyorlar :))
Hahah haklısın cnm Alaman sapıkları daha tehrikeli oluyormuş @kerem :A :A :A

@xemrexxx in başına saralım onu senle Harunu kurtaralım :A :A :A

@Harunnn60 gagası gelince zaten onunla oynaşıp dursunlar bizden uzak allaha yakın olsunlar ne halt yerlerse yesinler umrumuzda olmaz :)
Senin şu çinli çocuklu avatarını bürünmüştü Harun hani ölülerin kıyafeti giyilir :F Seni bir anda forumda karşısında görününce hortlak gibi :F :F :F En azından bu yıl onu yaşamıcak ondan önce geldin için :A :A :A

Senin şu çinli çocuklu avatarını bürünmüştü Harun hani ölülerin kıyafeti giyilir :F Seni bir anda forumda karşısında görününce hortlak gibi :F :F :F En azından bu yıl onu yaşamıcak ondan önce geldin için :A :A :A
o avatarımı o zaman çalmıştı daha sonra tüm aramalarıma rağmen bulamamıştım çinli tıfılı :)
ama şimdiki avatarımdan memnunum bunuda gagaya kaptırmasak iyidir :)

o avatarımı o zaman çalmıştı daha sonra tüm aramalarıma rağmen bulamamıştım çinli tıfılı :)
ama şimdiki avatarımdan memnunum bunuda gagaya kaptırmasak iyidir :)
Ama Harununda hakkını yeme o avatarını bulup sana profilden hediye etmişti sen silmiştin ama Harunun elindedir sanırım :A :A :A

Senin foruma geldini söylüyorum mesajlarını gösteriyorum faceden inanmıyor ayoll benimi kandırıyorsunuz fakemi bu diyor :F :F :F

Ama Harununda hakkını yeme o avatarını bulup sana profilden hediye etmişti sen silmiştin ama Harunun elindedir sanırım :A :A :A

Senin foruma geldini söylüyorum mesajlarını gösteriyorum faceden inanmıyor ayoll benimi kandırıyorsunuz fakemi bu diyor :F :F :F
ben fok avatarına alıştıktan sonra çinli tıfılı bulmuştu yani iş işten geçmişti artık :)

ben fok avatarına alıştıktan sonra çinli tıfılı bulmuştu yani iş işten geçmişti artık :)
Eski fok avatarındı :A :A :A

Bende kış moduna tekrar sokarım yakında sincabımı :A :A :A
sevimli-beyaz-yavru-fok-baligi.png