tüm apoletlerini sökeceğim seni yolunmuş kaza çevirip öyle gideceğim buralardanHa nisan sonu falan diyorsun yani. Yani, başkasına vermek istemem ama önce foku forumdan şutlayıp sonra etiketi mecbur vereceğiz artık.
Emre Aydın'ı sevmiş olmama rağmen bu şarkısından geçen hafta haberim oldu.tüm apoletlerini sökeceğim seni yolunmuş kaza çevirip öyle gideceğim buralardan
emre aydının şarkısı geldi aklıma dur hele onu şey yapalım neyse bu şarkıyı hogatham @Çiğdem- e armağan edeyim bari
bu şarkının devamını sezen aksunun şarkısıyla getireceksin diye korkmaya başladım alamancıEmre Aydın'ı sevmiş olmama rağmen bu şarkısından geçen hafta haberim oldu.
Bende sana bu şarkıyı armağan ediyorum. Sözleri benden sana.
Yanlış, şarkının devamı bu olacaktı.bu şarkının devamını sezen aksunun şarkısıyla getireceksin diye korkmaya başladım alamancı
giiit gittt ..... meeeeeeeeeeeeeeeee dur yalan söyledim ) @Çiğdem-
tüm apoletlerini sökeceğim seni yolunmuş kaza çevirip öyle gideceğim buralardan
emre aydının şarkısı geldi aklıma dur hele onu şey yapalım neyse bu şarkıyı hogatham @Çiğdem- e armağan edeyim bari
Aaa görüyormusun alamancı türk erkeğinde olan centilmenliği sizde yoktur Senle atışırkan bile aynı anda bana iltifatlı hediye gönderebiliyorEmre Aydın'ı sevmiş olmama rağmen bu şarkısından geçen hafta haberim oldu.
Bende sana bu şarkıyı armağan ediyorum. Sözleri benden sana.
böyle birbirimize şarkıda hediye etmeye başladık durum vahim aramızda seviyesiz bir ilişkimi başladı nedirYanlış, şarkının devamı bu olacaktı.
Neyseki yukarıda bana hediye ettiğin için ucuz kurtulmuşsun yinede dikkatli olun @keremböyle birbirimize şarkıda hediye etmeye başladık durum vahim aramızda seviyesiz bir ilişkimi başladı nedir
@Çiğdem- olaya müdahale etmesen geç olacak gidişat pek iyi değil
zaten dikkat etttiysen ben sana şarkı hediye ettim alamancı habire bana hediye gönderiyor ne pis amaçlar peşinde bende anlamadım yani bende yanlış olmazda yinede sen beni kolla nolur nolmaz? ortalık sapık dolu istemesemde taciz ediyorlar )Neyseki yukarıda bana hediye ettiğin için ucuz kurtulmuşsun yinede dikkatli olun @kerem
Bu alamancıda hep benim dostlarıma sarkıntılık ediyor Harun şimdi sana
Hahah haklısın cnm Alaman sapıkları daha tehrikeli oluyormuş @keremzaten dikkat etttiysen ben sana şarkı hediye ettim alamancı habire bana hediye gönderiyor ne pis amaçlar peşinde bende anlamadım yani bende yanlış olmazda yinede sen beni kolla nolur nolmaz? ortalık sapık dolu istemesemde taciz ediyorlar )
@Harunnn60 gagası gelince zaten onunla oynaşıp dursunlar bizden uzak allaha yakın olsunlar ne halt yerlerse yesinler umrumuzda olmaz
Senin şu çinli çocuklu avatarını bürünmüştü Harun hani ölülerin kıyafeti giyilir Seni bir anda forumda karşısında görününce hortlak gibi En azından bu yıl onu yaşamıcak ondan önce geldin için@Harunnn60 gagası gelince zaten onunla oynaşıp dursunlar bizden uzak allaha yakın olsunlar ne halt yerlerse yesinler umrumuzda olmaz
o avatarımı o zaman çalmıştı daha sonra tüm aramalarıma rağmen bulamamıştım çinli tıfılıSenin şu çinli çocuklu avatarını bürünmüştü Harun hani ölülerin kıyafeti giyilir Seni bir anda forumda karşısında görününce hortlak gibi En azından bu yıl onu yaşamıcak ondan önce geldin için
Ama Harununda hakkını yeme o avatarını bulup sana profilden hediye etmişti sen silmiştin ama Harunun elindedir sanırımo avatarımı o zaman çalmıştı daha sonra tüm aramalarıma rağmen bulamamıştım çinli tıfılı
ama şimdiki avatarımdan memnunum bunuda gagaya kaptırmasak iyidir
ben fok avatarına alıştıktan sonra çinli tıfılı bulmuştu yani iş işten geçmişti artıkAma Harununda hakkını yeme o avatarını bulup sana profilden hediye etmişti sen silmiştin ama Harunun elindedir sanırım
Senin foruma geldini söylüyorum mesajlarını gösteriyorum faceden inanmıyor ayoll benimi kandırıyorsunuz fakemi bu diyor
Eski fok avatarındıben fok avatarına alıştıktan sonra çinli tıfılı bulmuştu yani iş işten geçmişti artık
muhteşem bir sevimliliği var ama bu sefer bu yazlık foku bırakmayayım bıraksam tekrar bulamamEski fok avatarındı
Bende kış moduna tekrar sokarım yakında sincabımı
Aaa evet sen kal öyle cnm o sapsal ifadesi güzelmuhteşem bir sevimliliği var ama bu sefer bu yazlık foku bırakmayayım bıraksam tekrar bulamam