Hadi ordan, ne ekersen onu biçersin!!Beni satanlar hesap verecek..
İyi yapmışlarBir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda![]()
![]()
@serhatt @Bully
Kendinde aramaz sorunu maskesini çıkarıp düşünmezHadi ordan, ne ekersen onu biçersin!!
Aaa aynen ayol hep başkaları suçlu
Maskemi hiçbir zaman çıkartamayacaksınızAaa aynen ayol hep başkaları suçlu![]()
Masken düşeli çok oldu beMaskemi hiçbir zaman çıkartamayacaksınız![]()
![]()
Bir itirafta belki cengodan gelir dönerse kuzu kuzu dönemi oda seni kuzu çevirme yapmıstı @sokak sanati yönetiyordu o an yarışmayıda![]()
![]()
@serhatt @Bully
@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.O dönem de @Bully kumpas kurdu..
İhanet ettin Kaan..@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.![]()
Sana kumpas kurmak büyük bir zevkti Burak..İhanet ettin Kaan..
Hayır bunlar doğru değil..Sana kumpas kurmak büyük bir zevkti Burak..
Pişman değilim, yine olsa yine yaparım..
O dönem de @Bully kumpas kurdu..
Doğru olduğunu sen söyledin en başta.. Gerçekler acıdır..Hayır bunlar doğru değil..
@Maskeli Fedai hak etmişti, iyi oldu ona.![]()
Maskesini çıkarıp yarışsa belki kazanabilirdi,millet onun oldunu anlamazdı diyeİhanet ettin Kaan..
Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destereÜzerinden 1,5 yıl geçmiş, inanamıyorum hala. Zaman ne iğrenç bir şey ya.Rahmetli @destere'nin bile son mesajları burada. @Çiğdem @Maskeli Fedai @Forumdash @Bully @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt
Maalesef, dönecek gibi görünmüyor.Gerçekten rahmetli oldu sanırım bir şeyi 40 defa söylersen demişler söyleye söyleye @destere![]()
![]()
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @serhatt @Forumdash @eskici @sokak sanati @mrt-06
Yinede bir gece ansızın gelebilirim gibisinden hortlayacağına inanıyorumMaalesef, dönecek gibi görünmüyor.![]()
Vampirden sonra gitti zaten @ÇiğdemYinede bir gece ansızın gelebilirim gibisinden hortlayacağına inanıyorum![]()
![]()
![]()
3 kez denedi olmadı, 4.yü deneyecek mi bakalım @Maskeli FedaiMaskesini çıkarıp yarışsa belki kazanabilirdi,millet onun oldunu anlamazdı diye![]()
![]()
![]()