Hadi insallahGelsinde @Harunnn60 ı yarışmacı yaparız onunda başkanlığını kaldıramaz @destere bu sefer forumdan temelli gider @sokak sanati @xemrexxx
kısaca burda @Arslan Bey finalde çaktırmadan @kerem i yolunmuş kaza çevirmek istedim ama yine paçayı kurtardı alamancı demek istemiş@Arslan Bey in sana mesajı @kerem
Hayırlı olsun. Şarkıcıya göre değil, şarkıya ve şarkıcının performansına göre verdim oylarımı. Üzülmüşse kerem,, bunu bilsin.
Büyük kozlarla geldi hep, hep yüksek verdim. Yalın'ın şarkısı şimdi biraz daha ağır bastı.
ne @Harunnn60 gagası, ne de alamancı armut, ne de şef oturan tombul... hiçbirini başkanlığın yakınında yöresinde görmek istemiyorum öyle bişey olursa senide onlarla birlikte yakarım hogathaGelsinde @Harunnn60 ı yarışmacı yaparız onunda başkanlığını kaldıramaz @destere bu sefer forumdan temelli gider @sokak sanati @xemrexxx
Hahaha @xemrexxx kesin yarışmacı olması lazım senin desteğinle şampiyon bile olur ona kıyak geçeceğine eminimne @Harunnn60 gagası, ne de alamancı armut, ne de şef oturan tombul... hiçbirini başkanlığın yakınında yöresinde görmek istemiyorum öyle bişey olursa senide onlarla birlikte yakarım hogatha
ama görümceğim @mrt-06 i bırakabilirsin ondan zarar gelmez nede olsa kardeşin sanada bir zararı dokunmaz öyle orda akvaryumdaki balık gibi otursun sessiz sedasız arada bir yemini atıp suyunu değiştiririz yeterli görümceğime
Seninkiler tartışılmalı yasaklanmalıZevkler ve renkler tartışılmaz annem
Herşeyimde gözün var,gözün çıksınSeninkiler tartışılmalı yasaklanmalı
bir daha katılsan yolunmuş kaza çevireceğiz seni bunu bildiğin için bir daha yarışmaman akıllıca
Sen şampiyonla konuştuğunun farkında mısın? Haddini bil ona göre.forumuda terket
Tüm sezonların şampiyonu benim. Admin boşuna öyle yapmadı yani. Kıskanma birgün seninde olur.bir foka benzemiyor onun düzeltilmesi lazım 8. sezon diye not düşmeleri şart bu şekliyle başkalarının hakkını gaspetmiş oluyorsun
Gelecek sezonda Jüri Başkanı önderi olarak Harun'umu Şampiyon yapacağım. @destereGelsinde @Harunnn60 ı yarışmacı yaparız onunda başkanlığını kaldıramaz @destere bu sefer forumdan temelli gider @sokak sanati @xemrexxx
"Yani, sonlarda desteğini göremediğim için üzüldüm. Bu şarkıya hadi de, Açık Adres'e kesin tam puan verirsin dedim. Yarı finalde şaşırttın gerçekten ama saolsun hep destek oldun Sertab'a. Finalde de destekleseydin kreması olacaktı ama olmadı. En kısa sürede bekliyoruz foruma seni." Özlettin.@Arslan Bey in sana mesajı @kerem
Hayırlı olsun. Şarkıcıya göre değil, şarkıya ve şarkıcının performansına göre verdim oylarımı. Üzülmüşse kerem,, bunu bilsin.
Büyük kozlarla geldi hep, hep yüksek verdim. Yalın'ın şarkısı şimdi biraz daha ağır bastı.
Aaa dahasına karışmam ayoll gelirse yakasına yapışırsın diyecemde daha kim bilir ne zaman gelir 1 yıldan bahsediyordu"Yani, sonlarda desteğini göremediğim için üzüldüm. Bu şarkıya hadi de, Açık Adres'e kesin tam puan verirsin dedim. Yarı finalde şaşırttın gerçekten ama saolsun hep destek oldun Sertab'a. Finalde de destekleseydin kreması olacaktı ama olmadı. En kısa sürede bekliyoruz foruma seni." Özlettin.
@Çiğdem- rencide et @Arslan Bey 'i. Neden Sertab'a vermedin diye.
Sen şampiyonsan oda koskoca MS in fok başkanı @destereSen şampiyonla konuştuğunun farkında mısın? Haddini bil ona göre.
Herşeyimde gözün var,gözün çıksın
Her seyinde mi 😱
Aaa sorma ayoll perde asarkan ya da lamba takarkan boyunu kıskandığım olur zaten Allah boy vermiş gerisini kapmış koyvermiş öylemi ne bir söz vardıgüzelliğimde,şöhretimde vb