eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

acaba @MasacRE- alamancı @kerem in şansınımı yoksa @Maskeli Fedai nin bahtsızlığınımı yaşayacak o konuda emin olmadığı için yarışmaktan çekiniyor olabilir benim desteğin sağı solu belli olmaz? yarı yola kadar itekleyip sevindirir yarı yolda tepikleyip uçurumdan atabilirim :)
Finale kadar desteklemiş finalde uçurumdan yuvarlamıştın kütüğü :A :A :A @MasacRE-

boğazında kalsın kahve telvesi:)
tenor.gif

bulunduğun yeri foka çevir sonra git kendine yaşanabilir yer ara ne ala memleket :) yakında orayıda çöpe çevirirsiniz sonra yeni arayışlara yönelirsiniz birde niye yabancı düşmanı bunlar diye çemkirip duruyorsun adamlar yaşanabilir memeleket inşa etmiş gidipte içine etmenin alemi varmı :)
Ben bu ulkeye tasininca buraya kalite geldi kalite. 3 yilda neler yapim neler. Herkes beni kousuyor dermisim. :A

Zaten Türkiye'den tasininca ülke bensiz cöktü. Suan son demlerinizi yasiyorsunuz. :A @Çiğdem-

acaba @MasacRE- alamancı @kerem in şansınımı yoksa @Maskeli Fedai nin bahtsızlığınımı yaşayacak o konuda emin olmadığı için yarışmaktan çekiniyor olabilir benim desteğin sağı solu belli olmaz? yarı yola kadar itekleyip sevindirir yarı yolda tepikleyip uçurumdan atabilirim :)
@MasacRE- 'ye ugur getiririm. Sonucta finalde beni destekledi, gelecek sezon bunu düsünerek puanlacagim onun sarkilarini. :A

Aaa olurmu @Maskeli Fedai sırf sana destek için hortladı vlla forumu bırakır :A :A :A @destere

@MasacRE- jürinin çoğunluğunun aleyhine çalışacağını şimdiden farketti bence baştan kaybettiği yarışa girmeye niyeti yok gibi :)

İntikam duygusu beni yeniden diriltti maalesef :A Bu arada yarışmaya katılman lazım :T:
Ajandama bakmam lazım, takvimim uygunsa katılırım, uygun değilse jüri olarak destek veririm :A