Bu duruştan kim korkmasın. Asalete bak.Vlla @MasacRE- de sizden korkusuna tırsmaya basladı sanırım bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Bu duruştan kim korkmasın. Asalete bak.Vlla @MasacRE- de sizden korkusuna tırsmaya basladı sanırım bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir![]()
![]()
@Maskeli Fedai
takvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonraAjandama bakmam lazım, takvimim uygunsa katılırım, uygun değilse jüri olarak destek veririm![]()
Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ?
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz
sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış
almanlarsa kendilerine dötland diyormuş
eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım![]()
Benim dışımda hiçbirşeyi görmüyor, hipnotize ettim seni. Geçenlerde Çiğdem kim diye soru sordu bana.![]()
Ziyada Alamanyadaydı değilmi bunu anlatırkan aynı vlla
Aaa zaten hiç yormayacaz kütük beyi ilk hafta konuk şarkıcı gibi olacak @MasacRE-takvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonratakviminde aramızdaki oylamaya dahil
evet ikiye bir kaybettin bize göre uygunmuş takviminde sorun yok katılmak zorundasın yarışmaya
![]()
burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ?
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz
sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış
almanlarsa kendilerine dötland diyormuş
eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım![]()
Sana bizim köyden bir inek verelim Kemal Sunal gibi gidip Alamanyayı fet et @kerem i emrine al @destere
yarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver birazAaa zaten hiç yormayacaz kütük beyi ilk hafta konuk şarkıcı gibi olacak @MasacRE-![]()
![]()
@Maskeli Fedai @kerem
herkesin diline düşmüşsünüz rezil olmuşsunuz birde bununla övünüyorsun alamancı lanet olsun sanaHerkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban.![]()
Kışın diyelimyarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver biraz![]()
Alamanya görmemiş cahiller sizi. Burada neler var neler. Ne Aslanlar vatki insanlarla konuşabiliyor. Derdini sana anlatabiliyor.orda naynn diyen kel kafalı şişko sanırım @kerem oluyor![]()
yarışma ne zaman başlıyor ondan haber ver biraz![]()
Kışta değil miyiz zaten? 2019 Eylül'den bahsediyorsun herhalde.Kışın diyelim![]()
![]()
Geçen kış yapamamıştık bu sefer yapacaz inş seni yine yolculamadan önce
![]()
![]()
![]()
bu uçan balonları nerden buldun
bu uçan balonları nerden buldunbunların ipini bıraksan havada patlayana kadar uçmaya devam ederler anca havada bir kuş falan bunlara girerse patlayıp uçuşa son verirler
![]()
Hhaha kadın zeki ayoll kendi yemeğinide oğlana yediriyor artık zayıflamak şart ama oğlanda akıl nerede hala komidi gırtlak erkek milleti
Etiketini @destere gitmeden kendi elleriyle sökecek inşKışta değil miyiz zaten? 2019 Eylül'den bahsediyorsun herhalde.![]()