eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Vlla @MasacRE- de sizden korkusuna tırsmaya basladı sanırım bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir :A :A :A @Maskeli Fedai
Bu duruştan kim korkmasın. Asalete bak. :A

5LOiJl0i_400x400.jpg

Ajandama bakmam lazım, takvimim uygunsa katılırım, uygun değilse jüri olarak destek veririm :A
takvimin uygunmu değilmi sen değil benle @Çiğdem- karar vereceğiz bundan sonra :) takviminde aramızdaki oylamaya dahil:) evet ikiye bir kaybettin bize göre uygunmuş takviminde sorun yok katılmak zorundasın yarışmaya :)

Çok beklersin. Biz Türkiye hükümeti kadar düşmedik. Dünya'nın temel taşıyız, asla seviyemizi düşürmeyiz. :Z Kıskananlar çatlasın. :A

Canım Deutschland'ım. :bhr: @Çiğdem- @xemrexxx
facebook-karte-neu_deutschland-in-anderen-sprachen.jpg

burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ? :)
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz :)
sırplar, hırbolar ve makedonlar nemçka nimçko , çüko falan diyorlarmış :)

almanlarsa kendilerine dötland diyormuş :)

eee nolmuş yani ben burda alamancının yaptığı reklamı anlayamadım:)

burdan şimdi ne gibi bir sonuç çıkarmamızı beklemiş bu alamancı @xemrexxx @Çiğdem- ? :)
benim anladığım kadarıyla kuzeydekiler yani @Dosi lerin memleketi almanyaya pisland yani pis ülke diyorlarmış , kuzeydoğudakiler ise saksağan saksafon sarmısak şeklinde isim koymuşlar , fransızlar allemagne diyormuş ama almanya diye okurmuş bizde onlardan ismi aldığımız için almanya diyoruz zaten burdan bir fok çıkmaz :)

Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban. :A

Çok beklersin. Biz Türkiye hükümeti kadar düşmedik. Dünya'nın temel taşıyız, asla seviyemizi düşürmeyiz. :Z Kıskananlar çatlasın. :A

Canım Deutschland'ım. :bhr: @Çiğdem- @xemrexxx
facebook-karte-neu_deutschland-in-anderen-sprachen.jpg
Sana bizim köyden bir inek verelim Kemal Sunal gibi gidip Alamanyayı fet et @kerem i emrine al @destere :A :A :A
gurbetci_saban_1985_width300.jpg

Herkes bizi konuşuyor, herkes. O kadar iyi bir ülkeyiz ki her tarafta dedikodumuz yapılıyor. Sen bile yaptın dedikodumuzu. Ben bu ülkeye kurban. :A
herkesin diline düşmüşsünüz rezil olmuşsunuz birde bununla övünüyorsun alamancı lanet olsun sana :)