Alvaro Morata Galatasaray'da!

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,673
Puanı
410
1000007976.jpg

Milan'ın ispanyol forveti Alvaro Morata Galatasarayda. Milan'a gün içinde kiralama teklifinde bulunan Galatasaray, bu girişimden olumlu sonuç aldı. Hızlı bir şekilde gelişen transfer gelişmesinde son detaylar görüşülüyor.

Oyuncunun kulübüne kiralama teklifinde bulunan Galatasarayın, kiralama koşulunda zorunlu satın alma olup olmadığı bilinmiyor. Ancak satın alma opsiyonunun 8 Milyon Euro olarak belirlendiği söyleniyor.

Oyuncunun kendisi ile anlaşan Galatasaray, kiralama maddesinin zorunlu olup olmaması üzerinde görüşmeler yapıyor. Prensipte herşey de anlaşıldı. Alvaro Morata, sezon sonuna kadar 3 milyon Euro net maaş (+bonuslar) kazanacak.

Alvaro Morata ligin ikinci yarısı Galatasaray da forma giyecek.

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Tam UEFA'da ölüm kalım maçına çıkacağımız zaman ortalık karıştı bir anda bütün odak transfere kaydı yine :A

Yalnız daha transfer bitti, Morata Galatasaray'da denecek duruma da gelmedi olay. Onun için en azından Fabrizio'nun here we go twitini de görmek lazım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tam UEFA'da ölüm kalım maçına çıkacağımız zaman ortalık karıştı bir anda bütün odak transfere kaydı yine :A

Yalnız daha transfer bitti, Morata Galatasaray'da denecek duruma da gelmedi olay. Onun için en azından Fabrizio'nun here we go twitini de görmek lazım :A
+1 :A

Suyun öteki tarafının köstebeği yok demek ki. :A
Dikkat et, Fenerbahçe takımının ilk haberlerini hep o piyasaya sürüyor. 😂
Ama kendisini çok sevmem. Sürekli mesajlarını retewet yapıyor 😁 Haberi görene kadar sayfayı habire aşağı kaydırıyorsun.
Bu konuda en iyisi Evren Manchester 🫠

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
George Gardisaray. Arka tarafın rezalet durumdayken oraya hamle yapmadan hâlâ öne adam alıyorsun.

Dikkat et, Fenerbahçe takımının ilk haberlerini hep o piyasaya sürüyor. 😂
Ama kendisini çok sevmem. Sürekli mesajlarını retewet yapıyor 😁 Haberi görene kadar sayfayı habire aşağı kaydırıyorsun.
Bu konuda en iyisi Evren Manchester 🫠
Evren mi? Sene 2015 mi? :)
Takip edersen alabilirsin. Nasıl bu kadar eminsin içerde köstebek olduğuna ? 😱
Köstebek bilmem de menajerler ile iyi bir ilişkisi var.

• Okudum
  • Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
En son ne zaman ilk verdiği duyum tuttu? 2015-2018 arası en iyi duyumculardan biriydi ama zamanla hava gazı olmaktan öteye geçemedi.
Aynı kişiden bahsettiğimize emin miyiz? Beşiktaşlı olan. Adam hâlâ formunda ne yapmasını bekliyorsun. Muhabir değil, spiker veya sunucu falan değil. 😁

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Aynı kişiden bahsettiğimize emin miyiz? Beşiktaşlı olan. Adam hâlâ formunda ne yapmasını bekliyorsun. Muhabir değil, spiker veya sunucu falan değil. 😁
Tamam ben de sana diyorum ki son yıllarda verdiği doğru duyum der misin bana. Bu adamı ben eskiden beri tanıyorum ve artık duyum işinde başarılı olmadığını söylüyorum. Eski formundan çok uzakta. Bilinen şeyleri çevirip çevirip yazıyor.

Tamam ben de sana diyorum ki son yıllarda verdiği doğru duyum der misin bana. Bu adamı ben eskiden beri tanıyorum ve artık duyum işinde başarılı olmadığını söylüyorum. Eski formundan çok uzakta. Bilinen şeyleri çevirip çevirip yazıyor.
O senin fikrindir. Ama adam hâlâ çok iyi gidiyor. İsterse hiç yapmaz o ayrı. 31 yaşındayım. Senelerdir takip ederim gayet iyi hâlâ.