5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman?
5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman?
Silinen mesaj olsa ben görebiliyorum alamancı5 dk önce ben bu konuyu neden ana sayfada gördüm o zaman?Yazıp silenler düşünsün.
![]()
Lan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu.Silinen mesaj olsa ben görebiliyorum alamancıYa destereyi özlediğinden hayalini gördün yada havanı atmaya doyamadın
![]()
![]()
![]()
beter ol şizofrenLan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu.@xemrexxx
Kimseciklerin göremediği şekilde silmişlerdir.![]()
beter ol şizofren![]()
O mal kadını avatar yaptığı için aklı uçtu alamancınınLan ben bu konuyu ana sayfada gördüğüme %100 eminim. Ama sonradan kayboldu.@xemrexxx
Kimseciklerin göremediği şekilde silmişlerdir.![]()
Ağustosta cnm fındığı toplayıp gelinceNe zaman başlıyoruz?
Jürilerin jürisi olarak oylarım yakında, herkes hazır olsun.Ağustosta cnm fındığı toplayıp gelince![]()
![]()
![]()
Bol bol küfür yersinJürilerin jürisi olarak oylarım yakında, herkes hazır olsun.![]()
Hepsi güzel şarkıyla gelirse düşük puan vermem zaten.Bol bol küfür yersin![]()
![]()
![]()
Malum MS başlatmadan tamamen müsaitlik oluşturmak gerekiyor 2.5 ay her gün onla uğraşıyorsunHepsi güzel şarkıyla gelirse düşük puan vermem zaten.![]()
Ben yarışmacı olmadan pek tadı çıkmaz.Malum MS başlatmadan tamamen müsaitlik oluşturmak gerekiyor 2.5 ay her gün onla uğraşıyorsunOyüzden tamamen ilgilemenyeye hazır olunc a start verecez
![]()
Hele ozaman gelsinde belki olursun hem artık eğlencesine yarısırsın stres olmadanBen yarışmacı olmadan pek tadı çıkmaz.![]()
Yok, jürilerin jürisi olmak daha eğlenceli.Hele ozaman gelsinde belki olursun hem artık eğlencesine yarısırsın stres olmadan![]()
Jurilerin jurisi ne oluyor beeYok, jürilerin jürisi olmak daha eğlenceli.![]()
En büyük, deneyimli, muhteşem jüri demek.Jurilerin jurisi ne oluyor bee![]()
![]()
![]()
Sana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnmEn büyük, deneyimli, muhteşem jüri demek.![]()
Sanada deli raporu verip sunuculuktan emekli edelim o zaman.Sana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnm![]()
![]()
![]()
Bu yarişmayı dün akşam @Aserat başlanman için bana teklif sunuyorduSana deli raporunu veririz kafana göre takılırsın cnm![]()
![]()
![]()