Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızın izleyicileri 10-18 yaş arası olduğu için normal.
Yalnız diziyi izleyen kitlenin yorumları bunlar artı sizin gibi önyargılı kişilerde kabulleniyor ve belirtmişler sandığımız gibi değil deyip 😉

Reactions: Aserat
Yalnız konuda ne tartışma dönmüş be
Bilseydim mısırımı alır gelirdim geç kaldım galiba bunun için

https://giphy.com/pUeXcg80cO8I8
okurkende yiyebilirsin o mısırları
@Sherlock bey Ezel konusu açmış
başkası İcerde, bir başkası da Suskunlar açsın bari. benimki en azından güncel bir dizi ?

Neler dönmüş burada ya
Neyse ki Halka'yı yayma cemiyeti olarak güzel iş yapmışsınız hepinizin eline sağlık
rica ederim. Baya kişiyi çatlattık

Emin ol bu dizinin şimdiye kadar. Ezelden fazla geri kalır yanı yok. Ha bozarsa bilemem ama şu ana kadar ki kısmıyla Türkiye de ilk 3 diziye kafadan yazılır

Reactions: Dosi
Emin ol bu dizinin şimdiye kadar. Ezelden fazla geri kalır yanı yok. Ha bozarsa bilemem ama şu ana kadar ki kısmıyla Türkiye de ilk 3 diziye kafadan yazılır
Biz @MEnes ile zaten şuana kadarki 7. bölümü diyoruz. Çarpışma'yı misal onuda beğenerek izliyorum ama arada sıkıyor fakat Halka'da henüz öyle olmadı

Dizi her bölüm üstüne koyarak ilerliyor. Her bölümün üstüne kata kata ilerliyor. Son bölümde çıtayı arşa çıkardılar. Daha da çıkacak gibi çok iyi işleniyor gerçekten

Böyle düşünmenin nedeni çok basit. Ezel ilk bölümden çılgın bir intikam teması veriyordu ve bunu çok güzel hissettiriyordu. Bu dizi yoğun duyguyu ilk bölümden vermiyor. İlk görüşte aşk kısmı tam olarak öyle değil bakma o sahnelere. Çok da öyle ilerlemiyor hikaye.
Biraz sabırla ilk bölüm ve ikinci bölümü bitirirsen eğer neden çıtayı bu kadar yükselttiğimi hissedecek ve anlayacaksın. Övgülerim gerçekten boşa değil.

Reactions: Tolstoyevski
Yalnız diziyi izleyen kitlenin yorumları bunlar artı sizin gibi önyargılı kişilerde kabulleniyor ve belirtmişler sandığımız gibi değil deyip 😉
Hande bile sırıtmıyor tarzı yorumlar gelmesi iyi oyuncu olduğunu değil senaryonun kötü oyunculuğunu kapatabilecek derecede iyi olduğunu gösterir. Yanlış bakış açısı maalesef.

Bence kendini artık yorma. @Tolstoyevski kendisi kaybeder
ön yargıyla yaklaşınca eleştirecek noktalara odaklanması normal

Biz biliyoruz kıymetini yeterli

Hande bile sırıtmıyor tarzı yorumlar gelmesi iyi oyuncu olduğunu değil senaryonun kötü oyunculuğunu kapatabilecek derecede iyi olduğunu gösterir. Yanlış bakış açısı maalesef.
Işte senaryo efsane

@Yiğitt sendemi izliyordun? reytinglerde sanki yorumların vardı. Bugün Halka ile ilgili bol tartıştık
izlemeden çekemeyenler ve sevenler olarak

Reactions: Aserat and Yiğitt
Bence kendini artık yorma. @Tolstoyevski kendisi kaybeder
ön yargıyla yaklaşınca eleştirecek noktalara odaklanması normal

Biz biliyoruz kıymetini yeterli
@Tolstoyevski ön yargılarını kırabilen bir arkadaşımız.
Bu sanat eserinin değerini anlayacaktır eminim. 2. bölümü bitirsin 3. bölümü de izleyip o malum karakterle tanışırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Bu kaliteden mahrum kalmasını gerçekten istemiyorum.

İkinci bölüm de ilk bölüm gibi bayık geçerse üçü görmem zor gibi, sonuçta 2.5 saatlik diziden bahsediyoruz iki bölümü yabancı dizilerin yedi sekiz bölümü

Ama dizinin kadınlarını çekici buldum. Özellikle şu Cihangir’in sarışın annesi çok hoş, kedi gibi kadın
Müjde karakterinin çok gıcık olduğu ortada ama onu oynayan oyuncunun oyunculuktan ziyade çekici güzelliği bir başka detay. Keza polis kız da çekici sayılır ama favorim sarışın kedi gözlü kadın.

Reactions: MEnes
İkinci bölüm acayip bir bölüm, seveceksin muhakkak. Bölüm açılış kapağı bile o çılgın havayı hissettirecek zaten.
Ve gizemli olaylara giriş yapılacağı için çözmeye kafa yorup teori kasılan bir bölümdü. Neyse izleyince anlarsın muhakkak.

Bu dizide kadınlar çok şeye yol açıyor, gerçekten güçlü kadınlar var. O detayı hoşuma gidiyor.
Müjde karakteri biraz deli dolu bir karakter. Yüzü de güzel ilgi çekici. İlerleyen bölümlerde oyunculuk olarak da sırıtmıyor, ilk bölümde biraz garip duruyor bir anda böyle karşılaşınca ama toparlıyor.
Dizinin en masum güzelliği polis kız kesinlikle. Değişik bir çekiciliği var, doğal has bir güzellik.

Reactions: Tolstoyevski
Bizim ailede önyargılıydı. 4. bölümden itibaren kumandayı bana verdiler ve 1 aydır benimle iziyorlar
tek başıma izlemiyorum yani

Reactions: MEnes
Bizim ailede önyargılıydı. 4. bölümden itibaren kumandayı bana verdiler ve 1 aydır benimle iziyorlar
tek başıma izlemiyorum yani
Ben tek başıma izliyorum, açıkçası kimseyi istemem yanımda bu diziyi izlerken.
Sonuna kadar odaklanmam ve sesi full vermem lazım. Kulaklık takıp pür dikkat izliyorum.

İlk defa virgülüne kadar katıldığım bir mesaj yazmışsın şu ömr-ü forum hayatımızda
10 tane harika hakkım olsa hepsini atardım eline sağlık
Ezel’in tek sahnesi bile bu diziyi kendisine köle yapar. Kıyaslama yaparken biraz fazla gaza geliniyor forumda