İlk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim ve devamına da izleyeceğim fakat şunu itiraf etmem gerekir ki Ezel mi? Bu dizi Ezel’in karşısında diz çöker, tövbe ister haşa
Evet belki bunu demek için erken ama gerçekten de Ezel ile kıyaslamak şirk gibi bir şey olmuş. Ezel kendini daha ilk dakikadan açıyor, bağlıyor, büyülüyordu. Sadece oyunculuk ve kurgu değil, hikayesinin naifliği ve dramıyla da kendini eşsiz bir yere koyuyordu. Tabi ki ilk sezonu için konuşuyorum, çoğu sahnesi meyhanede geçen ikinci sezonu değil.
Halka’ya gelirsek tamam güzel, eli yüzü düzgün bir yapım olarak duruyor ama çıtayı Ezel’den açtığınız için Ezel’in karşısında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş’tan hallice kalıyor kalite farkı
Normalde bir oturuşta bütün bölümü bitirecektim ama içim bayıldı, yine şu ilk görüşte aşk, uzun uzun boş boş bakışmalar ve ansızın arkaplanda çalan “Gözleri aşka gülen...” klişesi de devreye girince az kalsın baygınlık geçiriyordum. Netflix’ten bir doz Ezel almamak için zor tuttum kendimi
Şu girişin kalitesine, müziklerine, oyunculuklara, hikayeye girişin karizmasına bakar mısınız..
@MEnes @Dosi @Sherlock