Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekranların kaliteli ve senaryosu ile büyük beğeni toplayan Halka dizisi dün akşam 7. bölümü ile izleyicilerine heyecanlı sahneler izlettirdi. Müjde'nin racon kestiği kısım, dizinin YouTube'de yayınlanan 7. bölümdeki sahnelerde en çok izlenen kısım oldu. Hande Erçel oyunculuğu ile izleyicilerden tam not aldı.

İşte o sahne:
Kızın izleyicileri 10-18 yaş arası olduğu için normal. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
“Her ihanet sevgiyle başlar” sözü bile Halka’dan kalitelidir bee :A Ulan siz çıldırmışsınız sizi ıslak odunla dövmek istiyorum şu an :A

Yalnız biz zamanında nasıl bir dizi izlemişiz be. Dizinin her bölümünün özel bir ismi var ve her bölüm bu isimle alakalı. Oyuncu kadrosu desen içerisi Şampiyonlar Ligi gibi. Hepsi şimdi başrol oldu. Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz'i, Kıvanç ile Kenan'ı aynı dizide izledik ya, ötesi yok bunun. Yönetmenlik, çekimler falan desen zaten muazzam. Kumarhane sahneleri yeter be, şimdi hangi dizide var öyle kumarhane sahneleri. Senaryodan bahsetmiyorum bile, karakter gelişimleri, gerçek anlamda ters köşeler... Yalnız gaza geldim, acilen dizinin sahnelerini izlemem lazım. :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Doğu and MEnes
Hayret Hande Erçel'in olduğu bir diziyi @xemrexxx bey izlemiyor... :A
Belki izliyordur bilmiyorum ama izlese yorumları olurdu. Konuya harika atmış ama @xemrexxx :A
bak konusu bile ilgi çekici oldu :A @Tolstoyevski şuan izliyor ilk bölümü.
ve evet şarj bitmek üzere :F zaten gezmeye gidecem. orda şarja takarım. Gece eve gelince full şarj ile bildirimlere dalarım :A @turkuazz @MEnes @DarkLegenD

Ekli dosyayı görüntüle 65329
Harika atmak için handenin kendisi yeter :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
konuda ilk mesajda etiketlediklerim @serhatt ve @xemrexxx hariç herkes izliyor. @turkuazz da başlayacaktı. Sen ilk bölüme bakmıştın @MasacRE de 3te takılı kalmıştı en son :F Belki atladığım bir kaç kişide vardır. Biz şimdiden büyük bir aile olmuşuz bile :A
Yalnız konuda ne tartışma dönmüş be :A Bilseydim mısırımı alır gelirdim geç kaldım galiba bunun için :A

Yalnız biz zamanında nasıl bir dizi izlemişiz be. Dizinin her bölümünün özel bir ismi var ve her bölüm bu isimle alakalı. Oyuncu kadrosu desen içerisi Şampiyonlar Ligi gibi. Hepsi şimdi başrol oldu. Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz'i, Kıvanç ile Kenan'ı aynı dizide izledik ya, ötesi yok bunun. Yönetmenlik, çekimler falan desen zaten muazzam. Kumarhane sahneleri yeter be, şimdi hangi dizide var öyle kumarhane sahneleri. Senaryodan bahsetmiyorum bile, karakter gelişimleri, gerçek anlamda ters köşeler... Yalnız gaza geldim, acilen dizinin sahnelerini izlemem lazım. :A
İşte bu bahsettiğin her şey şuan her şeyiyle en zirve haliyle Halka'da mevcut. Boşuna çıldırmıyorum, boşuna haftalardır izleyin diye kendimi parçalamıyorum. Aynı dediğin gibi dizinin her bölümünün bir ismi var ve ek olarak açılış kapak resimleri var. O açılış kapakları bile o kadar muazzam ve anlamlı ki...

İşte bu bahsettiğin her şey şuan her şeyiyle en zirve haliyle Halka'da mevcut. Boşuna çıldırmıyorum, boşuna haftalardır izleyin diye kendimi parçalamıyorum. Aynı dediğin gibi dizinin her bölümünün bir ismi var ve ek olarak açılış kapak resimleri var. O açılış kapakları bile o kadar muazzam ve anlamlı ki...

Başladım zaten adaşım. Umuyorum haftaya günceli beraber izleyebileceğiz. :Z

• Beğendim
Reactions: MEnes
Oh oh oh yavaş gel :A Ezel ile bu diziyi kıyaslayacak kadar düştün mü la ? Sizi bırakırken sanat sanat diyorduk Alper mi beynini yıkadı senin la beni yokken :A Gerçi sen SAK da izliyordun sen başlatmışsındır onları da Halkaya yuvarlağa :A @Tolstoyevski nin gifleri gibi şok oldum bu mesajını görünce. Yakışmadı sıvadaşım yakışmadı :T:

İlk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim ve devamına da izleyeceğim fakat şunu itiraf etmem gerekir ki Ezel mi? Bu dizi Ezel’in karşısında diz çöker, tövbe ister haşa :A Evet belki bunu demek için erken ama gerçekten de Ezel ile kıyaslamak şirk gibi bir şey olmuş. Ezel kendini daha ilk dakikadan açıyor, bağlıyor, büyülüyordu. Sadece oyunculuk ve kurgu değil, hikayesinin naifliği ve dramıyla da kendini eşsiz bir yere koyuyordu. Tabi ki ilk sezonu için konuşuyorum, çoğu sahnesi meyhanede geçen ikinci sezonu değil.

Halka’ya gelirsek tamam güzel, eli yüzü düzgün bir yapım olarak duruyor ama çıtayı Ezel’den açtığınız için Ezel’in karşısında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş’tan hallice kalıyor kalite farkı :A Normalde bir oturuşta bütün bölümü bitirecektim ama içim bayıldı, yine şu ilk görüşte aşk, uzun uzun boş boş bakışmalar ve ansızın arkaplanda çalan “Gözleri aşka gülen...” klişesi de devreye girince az kalsın baygınlık geçiriyordum. Netflix’ten bir doz Ezel almamak için zor tuttum kendimi :A

Şu girişin kalitesine, müziklerine, oyunculuklara, hikayeye girişin karizmasına bakar mısınız.. @MEnes @Dosi @Sherlock

İlk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim ve devamına da izleyeceğim fakat şunu itiraf etmem gerekir ki Ezel mi? Bu dizi Ezel’in karşısında diz çöker, tövbe ister haşa :A Evet belki bunu demek için erken ama gerçekten de Ezel ile kıyaslamak şirk gibi bir şey olmuş. Ezel kendini daha ilk dakikadan açıyor, bağlıyor, büyülüyordu. Sadece oyunculuk ve kurgu değil, hikayesinin naifliği ve dramıyla da kendini eşsiz bir yere koyuyordu. Tabi ki ilk sezonu için konuşuyorum, çoğu sahnesi meyhanede geçen ikinci sezonu değil.

Halka’ya gelirsek tamam güzel, eli yüzü düzgün bir yapım olarak duruyor ama çıtayı Ezel’den açtığınız için Ezel’in karşısında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş’tan hallice kalıyor kalite farkı :A Normalde bir oturuşta bütün bölümü bitirecektim ama içim bayıldı, yine şu ilk görüşte aşk, uzun uzun boş boş bakışmalar ve ansızın arkaplanda çalan “Gözleri aşka gülen...” klişesi de devreye girince az kalsın baygınlık geçiriyordum. Netflix’ten bir doz Ezel almamak için zor tuttum kendimi :A

Şu girişin kalitesine, müziklerine, oyunculuklara, hikayeye girişin karizmasına bakar mısınız.. @MEnes @Dosi @Sherlock
2.bölüme direkt başlamalısın. Bizim dediğimiz olay 2.bolumde kendini belli etmeye başlıyor.

2.bölüme direkt başlamalısın. Bizim dediğimiz olay 2.bolumde kendini belli etmeye başlıyor.

Mevzu orada zaten, Ezel ilk dakikadan izleyiciyi içine çeken bir dizi. Açılış sahnesiyle izleyicide merak unsurunu uyandırmayı başarıyor Ezel, zaten o yüzden Dünya standartlarında bir iş, o yüzden bugüne kadar yapılmış en iyi iki Türk dizisinden biri diyoruz. Ezel bambaşka bir seviye.