Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam sahne başlığından anlaşılmaz da sen direk açıklamaya yazmışsın Cihangir sevdiğini kaybetti falan o biraz durumu bozmuş. :A Neyse dediğin gibi nazar boncuğu olsun. :A
Spoiler kutucuğu içinde istediğiniz kadar açın gitsin @Dosi hanım. :A
Orada "bir" sevdiğini yazacaktım. biri unutmuşum :A Neyse banane olan oldu :A ben gidip film izleyecem. Oyalamayın beni :F

Yoldaşlarımızdan @MasacRE bey ne durumda? :A
@MasacRE bey 5. bölümü bitirmiş. Çılgın atıyor o bölümlerde dizi. Zaten her bölüm her bölüm üstüne koyuyor. Artık dünkü bölümle tarihe çentik attı... Benim diyen dizi bir dizi bölümünde bu kadar gelişmeyi bir bölüme sığdıramaz... Detaylı yorum yapacağım, izleyince okursun artık adaşım...

@MasacRE bey 5. bölümü bitirmiş. Çılgın atıyor o bölümlerde dizi. Zaten her bölüm her bölüm üstüne koyuyor. Artık dünkü bölümle tarihe çentik attı... Benim diyen dizi bir dizi bölümünde bu kadar gelişmeyi bir bölüme sığdıramaz... Detaylı yorum yapacağım, izleyince okursun artık adaşım...

En kısa sürede okumam dileğiyle diyorum adaşım, güncele yetişme vakti geldi de geçiyor...

• Beğendim
Reactions: MEnes
Dünkü bölümde bir çok ayrıntı vardı ama bir detay izleyicilerin dikkatini çekti. Dizinin 8. bölümünde bir cenaze sahnesi vardı ve Hande Erçel, Müjde karakteri olarak sevdiğini kaybetmiş olan Cihangir ile sohbet etti ve izleyicilerin en çok yorum yaptığı detay dizide Hande'nin Müjde olarak değilde aslında Hande olarak o konuşmayı yapması çünkü kısa bir süre önce Hande Erçel annesini kaybetmişti ve haliyle bu sahnede gözlerindeki acıyı izleyiciler farketti.Ekli dosyayı görüntüle 65563

İşte o sahne:

@turkuazz @MEnes @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @batuhankaralar @eskici @kerem @serhatt
Aslında dikkatleri fazlasıyla çekti Handenin durma koş Cihangir dediği konuşma çok başarılıydı

• Beğendim
Reactions: Dosi