Roma'dan iyi bulmasan şaşardım zatenAsla umudumuzu kaybetmemeliyiz bu hayattaSalı günü evet ak ve kara belli olacak.
Bu arada Shoplifters filmini aradan çıkardım? sen okadar dillendirdin. izlemişsindir herhalde ve Roma'dan daha iyi buldum![]()
Roma'dan iyi bulmasan şaşardım zatenAsla umudumuzu kaybetmemeliyiz bu hayattaSalı günü evet ak ve kara belli olacak.
Bu arada Shoplifters filmini aradan çıkardım? sen okadar dillendirdin. izlemişsindir herhalde ve Roma'dan daha iyi buldum![]()
Roma'da çok hareketsiz sahne vardı, buydu biraz sıkılmamı sağlayan ama sadece 1.3 puan fark var aradaRoma'dan iyi bulmasan şaşardım zatenEvet izledim fena değil ama Roma'dan iyi değil
![]()
Spoiler bu sahne... İzlemesin 8'i izlememiş olanlar.Dünkü bölümde bir çok ayrıntı vardı ama bir detay izleyicilerin dikkatini çekti. Dizinin 8. bölümünde bir cenaze sahnesi vardı ve Hande Erçel, Müjde karakteri olarak sevdiğini kaybetmiş olan Cihangir ile sohbet etti ve izleyicilerin en çok yorum yaptığı detay dizide Hande'nin Müjde olarak değilde aslında Hande olarak o konuşmayı yapması çünkü kısa bir süre önce Hande Erçel annesini kaybetmişti ve haliyle bu sahnede gözlerindeki acıyı izleyiciler farketti.Ekli dosyayı görüntüle 65563
İşte o sahne:
@turkuazz @MEnes @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @batuhankaralar @eskici @kerem @serhatt
neresi spoi ya, Diziyi izlemeyen Aserat bile koşa koşa İrem'in öldüğünün konusunu açmıştıSpoiler bu sahne... İzlemesin 8'i izlememiş olanlar.Ama Hande Erçel bu dizide çok iyi. O laf edenler diziyi izleyince utanacak...
neresi spoi ya, Diziyi izlemeyen Aserat bile koşa koşa İrem'in öldüğünün konusunu açmıştıhatta @Tolstoyevski ilk bölümü ararken İrem öldü diye spoi başlıkları yedim dedi videolarda
![]()
Tamam da ilk bölümde İrem var. Ve İrem Cihangir için önemli bir karakter. Neden öldüğünü öğrensin ki 3. bölümü 5. bölümü izleyen bir insan.neresi spoi ya, Diziyi izlemeyen Aserat bile koşa koşa İrem'in öldüğünün konusunu açmıştıhatta @Tolstoyevski ilk bölümü ararken İrem öldü diye spoi başlıkları yedim dedi videolarda
![]()
Tamam da ilk bölümde İrem var. Ve İrem Cihangir için önemli bir karakter. Neden öldüğünü öğrensin ki 3. bölümü 5. bölümü izleyen bir insan.![]()
Üzüldüm adaşım... Yanlış yani forumda açık alanda bunların yazılması.Bu şey değil mi adaşım?Ben.
![]()
Üzüldüm adaşım... Yanlış yani forumda açık alanda bunların yazılması.Hiç hoş olmadı.
![]()
Sağolsun tabi yapacak bir şey yok.Neyse artık adaşım, @Dosi hanımın canı sağ olsun.![]()
Tamam da ilk bölümde İrem var. Ve İrem Cihangir için önemli bir karakter. Neden öldüğünü öğrensin ki 3. bölümü 5. bölümü izleyen bir insan.![]()
Bu şey değil mi adaşım?Ben.
![]()
Sherlock bey, etiketli mesajda isim vermedim ama. Sonrakilere göz yumsaydın bananeNeyse artık adaşım, @Dosi hanımın canı sağ olsun.![]()
Sağolsun tabi yapacak bir şey yok.Bu arada kaçıncı bölümdesin adaşım, hızlanman gerektiğini hissetmiyor musun artık...
Sherlock bey, etiketli mesajda isim vermedim ama. Sonrakilere göz yumsaydın bananehem oh iyi olmuş ne diyeyim. Geçen hafta fırtına gibi esen bu konudaki MEnes'in ikna kabiliyetinin 100%u bile aşan performansına rağmen hâla güncele yetişmediysen hakettin ve üzülmedim hem nasıl öldüğünü bilmiyorsun, hangi sahnede olacağınıda bilmiyorsun artı ben tahmin etmiştim o bölümde olacağıni. Öyle çok büyük bir spoi değil bu. Bölümlerde izleyeceğin detayların yanında bu iğne deliği gibi birşey
![]()
Bak bu konuda haklı işte. Öyle fazla gelişme var ki dizide bu fazla geri planda kalıyor.Sherlock bey, etiketli mesajda isim vermedim ama. Sonrakilere göz yumsaydın bananehem oh iyi olmuş ne diyeyim. Geçen hafta fırtına gibi esen bu konudaki MEnes'in ikna kabiliyetinin 100%u bile aşan performansına rağmen hâla güncele yetişmediysen hakettin ve üzülmedim hem nasıl öldüğünü bilmiyorsun, hangi sahnede olacağınıda bilmiyorsun artı ben tahmin etmiştim o bölümde olacağıni. Öyle çok büyük bir spoi değil bu. Bölümlerde izleyeceğin detayların yanında bu iğme deliği gibi birşey
![]()
Kaçmıyor ama seviye her bölüm arşa çıkıyor... Bu diziye baktıktan sonra diğer işler fazla basit kaçıyor...Hissediyorum adaşım hissediyorum, bekleyin geldim sayılır... Günceli tutun kaçmasın...
Spoiler spoilerdır ve günahtır, haramdır, orucu bozar. Yapmayın etmeyin böyle şeyler...![]()
Tamam bu nazar boncuğu olsun. Bir daha yapmayacamBak bu konuda haklı işte. Öyle fazla gelişme var ki dizide bu fazla geri planda kalıyor.![]()
Kaçmıyor ama seviye her bölüm arşa çıkıyor... Bu diziye baktıktan sonra diğer işler fazla basit kaçıyor...
Tamam sahne başlığından anlaşılmaz da sen direk açıklamaya yazmışsın Cihangir sevdiğini kaybetti falan o biraz durumu bozmuş.Tamam bu nazar boncuğu olsun. Bir daha yapmayacamHem spoi bir sen birde Masacre'nin yeme riski vardı, ama videoyu açsaydında bilemezdin kim ile alakalı. İsim yok yani.
Bundan sonra Müjde'li konulara eleşmem![]()
Tamam bu nazar boncuğu olsun. Bir daha yapmayacamHem spoi bir sen birde Masacre'nin yeme riski vardı, ama videoyu açsaydında bilemezdin kim ile alakalı. İsim yok yani.
Bundan sonra Müjde'li konulara eleşmem![]()