Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izleyicilee klişe işleri daha kolay anlayabildikleri için izleyip diğer detaylı filmlere alışkın olmadıkları için.
Halka'nin meselesi öyle ilk izlemede anlaşılma üzerine kurulu değil, biz izledikçe öğreniyoruz. Şuan 7. bölümü bitirdik ve hâla merak ettiğimiz detaylar var. birşeyi tahmin ederken başka bir yere yönlendiriliyoruz. Bu dizinin izlenme oranının az olması karışık bir dizi diye önyargılı olunmasından kaynakli. Bu tarz dikkatli izlenilmesi gereken diziler türk halkına ağır geliyor, daha önce örneklerini gördük.
Ben uzun zamandir böyle üst üste her hafta baştan sona dikkatli dizi izlememiştim. Beni içine çekti ve bu ayarda devam ettikçe izlemeye devam edeceğim :D
Erdal Yıldız'ı çıkar geriye ne kalır? Benden dizi hakkında alabileceğin en olumlu cevap olur :X İyi seyirler ne diyim. Dur izleme siz kardeşsiniz filan da diyemem:X

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Erdal Yıldız'ı çıkar geriye ne kalır? Benden dizi hakkında alabileceğin en olumlu cevap olur :X İyi seyirler ne diyim. Dur izleme siz kardeşsiniz filan da diyemem:X
izlemediğin için pek hakim değilsin. Bir sürü var. Nazan Kesal ve Mehmet Yılmaz Ak mesela bazıları. Daha 2 bölümdür var ama baya sevildi. Kimisi Müjde'nin babasını daha çok beğeniyor, kimisi Terzi'yi, kimisi Hümeyra'yı, kimisi Çağatay'ı vs. vs.
Bende sana sadece tavsiye ediyorum. İzleyip izlememek sana kalmış tabiki :D

izlemediğin için pek hakim değilsin. Bir sürü var. Nazan Kesal ve Mehmet Yılmaz Ak mesela bazıları. Daha 2 bölümdür var ama baya sevildi. Kimisi Müjde'nin babasını daha çok beğeniyor, kimisi Terzi'yi, kimisi Hümeyra'yı, kimisi Çağatay'ı vs. vs.
Bende sana sadece tavsiye ediyorum. İzleyip izlememek sana kalmış tabiki :D
Yeni girmedi mi Mehmet Yılmaz Ak ??? Bugun yarın cıkar yine. Kısa süreli karakterlerin aranan yüzü... Sen yine kalırsın Erdal'a:A

• Güldürdün
Yeni girmedi mi Mehmet Yılmaz Ak ??? Bugun yarın cıkar yine. Kısa süreli karakterlerin aranan yüzü... Sen yine kalırsın Erdal'a:A
Terzi ayrı tabi ama Mehmet Yılmaz Ak'ın rolü uzun süreli. Spoi kutusuna alayım. İzlemeyeceksen diziyi, açarsın :A tabi benim favorilerim çok dizide. Terzi onlardan sadece biri :A
Çağatay, Halka'nin kurucusunun oğlu ve şuan Halka'nın başına geçmekle uğraşıyor. Dünkü bölüm onun bu uğraşı ve bölümün sonunda hem biz izleyciler hem de Çağatay için sürpriz birşeylee oldu

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Terzi ayrı tabi ama Mehmet Yılmaz Ak'ın rolü uzun süreli. Spoi kutusuna alayım. İzlemeyeceksen diziyi, açarsın :A tabi benim favorilerim çok dizide. Terzi onlardan sadece biri :A
Çağatay, Halka'nin kurucusunun oğlu ve şuan Halka'nın başına geçmekle uğraşıyor. Dünkü bölüm onun bu uğraşı ve bölümün sonunda hem biz izleyciler hem de Çağatay için sürpriz birşeylee oldu
Süprizi de yazsaydın :F

• Güldürdün
yok yani dizi 10. bölümde diyelimki kendini bozdu biz burda şuana kadarki yayınlanan bölümlerin kalitesini, ters köşe derdi olmadan şaşırtmalarını, her detayda bir ayrıntı oluşunu beğenip savunuyoruz. 11 de bozulsa, 10 bölümü destansi dizi olarak hafızamizda kalacak. @Sherlock bey gidip Ezel konusu açtı. Nekadarda zorlarına gitmiş senin yorumun :A

Doğu bey siz izlemediğiniz için eleştirinizi kaale almıyorum :A

Bir dizinin Ezel'le kıyaslanması kolay bir şey değildir, bak iyi olması değil, kıyaslanması diyorum. Ezel çok başka bir diziydi, adaşımı bir miktar gaza gelmiş gördüm. Ben, Halka'nın birinci bölümünü izledim ve çok net söylüyorum bu dizinin Ezel seviyesine çıkması imkansız. :A

• Güldürdün

Mehmet Yılmaz Ak'ın rolü uzun süreli ama dizinin ömrü kısa süreli. Reytingler yeterli değil, sezon sonu biter. :A

• Beğendim
Süprizi de yazsaydın :F
yazayımmı? okuduğuna göre yazayımda şimdi izlememişsen anlamak zor olur hadi yazayım:
Sürpriz, herkese babasının öldüğüne ikna eden Çağatay(kendiside emindi öldüğüne) Halka üyelerinden zorla 4 anahtarı toplayıp vasiyeti açacağı an babası geldi. Bize sürpriz olan kısım kendisi hasta ve aciz durumdaydı. Oğlundan ve bazı durumlardan çekinip korkan biriydi. Oğlu ilede tuhaf bir bağ. Daha detaylar çokta bukadarı yeterli. Oraya nasıl geldi haftaya öğreniriz bizde. Anahtarı aldığî süreçlerde heyecan tavandı

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bir dizinin Ezel'le kıyaslanması kolay bir şey değildir, bak iyi olması değil, kıyaslanması diyorum. Ezel çok başka bir diziydi, adaşımı bir miktar gaza gelmiş gördüm. Ben, Halka'nın birinci bölümünü izledim ve çok net söylüyorum bu dizinin Ezel seviyesine çıkması imkansız. :A
ben 4. bölümden sonra heyecanla ve böyle bağlanarak izlemeye başladım
@MEnes kimin gazına gelmiş? Ben ilk 3 bölümü detaylı izlememiştim ve MEnes aynen böyle heyecanla bana anlatınca 4. bölüm süper falan dedi ve ben normalde 1 haftaya yayacaktım ama en başan başlayıp aynı gün üst üste izleyip güncele yetiştim ve dediklerinde haklı çıktı.
Ben Ezel ile kıyaslama yapamam, çok izlemedim. Suskunlar ve Çarpışma izleyen biri olarak onlardan kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim.

Mehmet Yılmaz Ak'ın rolü uzun süreli ama dizinin ömrü kısa süreli. Reytingler yeterli değil, sezon sonu biter. :A
Açıkçası ben bu sezon bitmesinden memnun kalırım. Uzayıp saçmalayacağına az ve kaliteli bölüm olması tercihimdir. 20 bölüm civarı final yapsa yeterli. O, 20 bölüm burda yayınlansa 80 bölüm olarak yayınlanır ve çok fazla bölüm olmadığı için almakta tereddüt edilmez. Bak Son ve 20 Dakika dizileri burada beğenildi ve Ezel'in ismi geçti ama galiba çok bölümleri var diye vazgeçildi. Paramparça'da yayınlandı ama Nurgül Yeşilçay'ın öldüğü bölüm sonrası yayınlanmadı. İllerde alınırmı bilmem ama uzun süren dizileri pek istemiyorlar çünkü alt yazı ve gereksiz bakışma sahneleri vs kesme işlemleri çok uzun sürüyormuş. Bu dizi 15 bölümü bulunca ben burdaki kanal ile iletişime geçeceğim :D Bizim buraya uygun bir dizi. Son ve 20 Dakika tarzı ama daha kalitelisi tabiki :D

• Beğendim
Reactions: MEnes and Sherlock
ben 4. bölümden sonra heyecanla ve böyle bağlanarak izlemeye başladım
@MEnes kimin gazına gelmiş? Ben ilk 3 bölümü detaylı izlememiştim ve MEnes aynen böyle heyecanla bana anlatınca 4. bölüm süper falan dedi ve ben normalde 1 haftaya yayacaktım ama en başan başlayıp aynı gün üst üste izleyip güncele yetiştim ve dediklerinde haklı çıktı.
Ben Ezel ile kıyaslama yapamam, çok izlemedim. Suskunlar ve Çarpışma izleyen biri olarak onlardan kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim.

Açıkçası ben bu sezon bitmesinden memnun kalırım. Uzayıp saçmalayacağına az ve kaliteli bölüm olması tercihimdir. 20 bölüm civarı final yapsa yeterli. O, 20 bölüm burda yayınlansa 80 bölüm olarak yayınlanır ve çok fazla bölüm olmadığı için almakta tereddüt edilmez. Bak Son ve 20 Dakika dizileri burada beğenildi ve Ezel'in ismi geçti ama galiba çok bölümleri var diye vazgeçildi. Paramparça'da yayınllandı ama Nurgül Yeşilçay'ın öldüğü bölüm sonrası yayınlanmadı. İllerde alınırmı bilmem ama uzun süren dizileri pek iatemiyorlar çünkü alt yazı ve gereksiz bakışma sahneleri vs kesme işlemleri çok uzun sürüyormuş. Bu dizi 15 bölümü bulunca ben burdaki kanal ile iletişime geçeceğim :D Bizim buraya uygun bir dizi. Son ve 20 Dakika tarzı ama daha kalitelisi tabiki :D

Ya sen sadece senaryo üzerinden konuşuyorsun. Suskunlar’daki oyunculuk performansı bambaşka bir seviyeydi, bu dizideki çoğu oyuncu o tarz performanslar sergileyemez. Ben bir dizi izlerken toplamına bakarım. Sadece senaryoya bakmam. Hem Suskunlar, hem Çarpışma oyuncu kadrosu olarak bu dizinin önünde.

• Beğendim
Ya sen sadece senaryo üzerinden konuşuyorsun. Suskunlar’daki oyunculuk performansı bambaşka bir seviyeydi, bu dizideki çoğu oyuncu o tarz performanslar sergileyemez. Ben bir dizi izlerken toplamına bakarım. Sadece senaryoya bakmam. Hem Suskunlar, hem Çarpışma oyuncu kadrosu olarak bu dizinin önünde.

Mesajımı yanlışlıkla yarım göndermişim. :A Çaktırma. :A @Dosi

• Güldürdün
Diziyi izlemeye devam edeceksen 7. bölümde konuşuruz bu durumları daha. Buradada iyi oyunculuklar var. Yukarıkardaki mesajda Forumdash'ada belirttim. Senaryo tabiki önemli. Nice nice senaryosu berbat olup dizileri erken final olan yıldız oyuncuların dizilerini gördük.
Bak ben 8.Gün'üde çok beğenmiştim ama o reyting kurbanı oldu ve izlediğim o kısa bölünler vile efsaneydi gözümde. Halka bölüm olarak o diziyi geçti ve Trt için 3 reyringi gördükçe yaza kadar rahat sürer. Erken final olursada güzel bir mini dizi olarak kalır benim için :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Diziyi izlemeye devam edeceksen 7. bölümde konuşuruz bu durumları daha. Buradada iyi oyunculuklar var. Yukarıkardaki mesajda Forumdash'ada belirttim. Senaryo tabiki önemli. Nice nice senaryosu berbat olup dizileri erken final olan yıldız oyuncuların dizilerini gördük.
Bak ben 8.Gün'üde çok beğenmiştim ama o reyting kurbanı oldu ve izlediğim o kısa bölünler vile efsaneydi gözümde. Halka bölüm olarak o diziyi geçti ve Trt için 3 reyringi gördükçe yaza kadar rahat sürer. Erken final olursada güzel bir mini dizi olarak kalır benim için :D

Ben zaten tamamen birinci bölüm üzerinden yorum yapıyorum zaten ama dediğim gibi dizinin çıkabileceği maksimum seviye bile bir Ezel olamaz gibi geliyor bana açıkçası. Neyse artık bekleyip göreceğiz. :A Dizinin TRT’de olması çok büyük bir avantaj, bu maliyetiyle, bu reytinglerle başka bir kanalda olsa çoktan bitmişti. :A

• Güldürdün
Ben zaten tamamen birinci bölüm üzerinden yorum yapıyorum zaten ama dediğim gibi dizinin çıkabileceği maksimum seviye bile bir Ezel olamaz gibi geliyor bana açıkçası. Neyse artık bekleyip göreceğiz. :A Dizinin TRT’de olması çok büyük bir avantaj, bu maliyetiyle, bu reytinglerle başka bir kanalda olsa çoktan bitmişti. :A
Ezel'i tamam zirvene eklede ama Çarpışma'nın önüne koyacağından eminim. Çarpışmada 6. bölümden sonra sıkıldığım çok sahneler oldu ama Halka 7. bölümü bitti ve 1 bölüm fazla şuan sıkmama konusunda :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ya sen neden alıntıladın onu hemen? :A Beklesene beş dakika. :A
Alıntıyada ekledik ya işte, yarım görünmüyor :A iyi bak işte. Hem ben anında cevap veriyorum onlineysem alış buna :A hem saat 12'yi geçti ama konu Halka ve değer uykusuzluğa :A @MEnes yalnız şarj 17 olmuş ama gider daha :A

• Güldürdün
Alıntıyada ekledik ya işte, yarım görünmüyor :A iyi bak işte. Hem ben anında cevap veriyorum onlineysem alış buna :A hem saat 12'yi geçti ama konu Halka ve değer uykusuzluğa :A @MEnes yalnız şarj 17 olmuş ama gider daha :A

Seni bilmiyorum ama benim artık uyumam gerektiği için lafını balla keserek bu konudan usul usul uzaklaşıyorum. :A Adaşıma da ayrıca selamlarımı iletiyorum, şimdi rüyasında halkadan halkaya atlayan sarı koyunları sayıyordur. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Seni bilmiyorum ama benim artık uyumam gerektiği için lafını balla keserek bu konudan usul usul uzaklaşıyorum. :A Adaşıma da ayrıca selamlarımı iletiyorum, şimdi rüyasında halkadan halkaya atlayan sarı koyunları sayıyordur. :A @MEnes
Benim 14 dakika önce uyumam gerekiyordu. Beni oyaladın, oyüzden gitmen işime gelir :A
@MEnes e diğer konuda 1 saat önce 12 olmadan uyuyacam demiştim ama az önce editleyip Sherlock yüzünden gerçekleşemedi diye yazdım :F

iyi geceler :bhr: bende kacar :A

• Güldürdün
İlk defa virgülüne kadar katıldığım bir mesaj yazmışsın şu ömr-ü forum hayatımızda :A 10 tane harika hakkım olsa hepsini atardım eline sağlık :A Ezel’in tek sahnesi bile bu diziyi kendisine köle yapar. Kıyaslama yaparken biraz fazla gaza geliniyor forumda :A
ya aga bilip bilmeden yorum yapma ya. İzleyince aglicaksin ben böyle mi demistim diye?

• Güldürdün
Reactions: Doğu