ben 4. bölümden sonra heyecanla ve böyle bağlanarak izlemeye başladım
@MEnes kimin gazına gelmiş? Ben ilk 3 bölümü detaylı izlememiştim ve MEnes aynen böyle heyecanla bana anlatınca 4. bölüm süper falan dedi ve ben normalde 1 haftaya yayacaktım ama en başan başlayıp aynı gün üst üste izleyip güncele yetiştim ve dediklerinde haklı çıktı.
Ben Ezel ile kıyaslama yapamam, çok izlemedim. Suskunlar ve Çarpışma izleyen biri olarak onlardan kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim.
Açıkçası ben bu sezon bitmesinden memnun kalırım. Uzayıp saçmalayacağına az ve kaliteli bölüm olması tercihimdir. 20 bölüm civarı final yapsa yeterli. O, 20 bölüm burda yayınlansa 80 bölüm olarak yayınlanır ve çok fazla bölüm olmadığı için almakta tereddüt edilmez. Bak Son ve 20 Dakika dizileri burada beğenildi ve Ezel'in ismi geçti ama galiba çok bölümleri var diye vazgeçildi. Paramparça'da yayınllandı ama Nurgül Yeşilçay'ın öldüğü bölüm sonrası yayınlanmadı. İllerde alınırmı bilmem ama uzun süren dizileri pek iatemiyorlar çünkü alt yazı ve gereksiz bakışma sahneleri vs kesme işlemleri çok uzun sürüyormuş. Bu dizi 15 bölümü bulunca ben burdaki kanal ile iletişime geçeceğim
Bizim buraya uygun bir dizi. Son ve 20 Dakika tarzı ama daha kalitelisi tabiki