Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız konuda ne tartışma dönmüş be :A Bilseydim mısırımı alır gelirdim geç kaldım galiba bunun için :A

okurkende yiyebilirsin o mısırları :A @Sherlock bey Ezel konusu açmış :F başkası İcerde, bir başkası da Suskunlar açsın bari. benimki en azından güncel bir dizi ?:A
Neler dönmüş burada ya :A Neyse ki Halka'yı yayma cemiyeti olarak güzel iş yapmışsınız hepinizin eline sağlık :D
rica ederim. Baya kişiyi çatlattık :A

Mevzu orada zaten, Ezel ilk dakikadan izleyiciyi içine çeken bir dizi. Açılış sahnesiyle izleyicide merak unsurunu uyandırmayı başarıyor Ezel, zaten o yüzden Dünya standartlarında bir iş, o yüzden bugüne kadar yapılmış en iyi iki Türk dizisinden biri diyoruz. Ezel bambaşka bir seviye.
Emin ol bu dizinin şimdiye kadar. Ezelden fazla geri kalır yanı yok. Ha bozarsa bilemem ama şu ana kadar ki kısmıyla Türkiye de ilk 3 diziye kafadan yazılır

• Beğendim
Reactions: Dosi
Emin ol bu dizinin şimdiye kadar. Ezelden fazla geri kalır yanı yok. Ha bozarsa bilemem ama şu ana kadar ki kısmıyla Türkiye de ilk 3 diziye kafadan yazılır
Biz @MEnes ile zaten şuana kadarki 7. bölümü diyoruz. Çarpışma'yı misal onuda beğenerek izliyorum ama arada sıkıyor fakat Halka'da henüz öyle olmadı :D

Dizi her bölüm üstüne koyarak ilerliyor. Her bölümün üstüne kata kata ilerliyor. Son bölümde çıtayı arşa çıkardılar. Daha da çıkacak gibi çok iyi işleniyor gerçekten

İlk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim ve devamına da izleyeceğim fakat şunu itiraf etmem gerekir ki Ezel mi? Bu dizi Ezel’in karşısında diz çöker, tövbe ister haşa :A Evet belki bunu demek için erken ama gerçekten de Ezel ile kıyaslamak şirk gibi bir şey olmuş. Ezel kendini daha ilk dakikadan açıyor, bağlıyor, büyülüyordu. Sadece oyunculuk ve kurgu değil, hikayesinin naifliği ve dramıyla da kendini eşsiz bir yere koyuyordu. Tabi ki ilk sezonu için konuşuyorum, çoğu sahnesi meyhanede geçen ikinci sezonu değil.

Halka’ya gelirsek tamam güzel, eli yüzü düzgün bir yapım olarak duruyor ama çıtayı Ezel’den açtığınız için Ezel’in karşısında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş’tan hallice kalıyor kalite farkı :A Normalde bir oturuşta bütün bölümü bitirecektim ama içim bayıldı, yine şu ilk görüşte aşk, uzun uzun boş boş bakışmalar ve ansızın arkaplanda çalan “Gözleri aşka gülen...” klişesi de devreye girince az kalsın baygınlık geçiriyordum. Netflix’ten bir doz Ezel almamak için zor tuttum kendimi :A

Şu girişin kalitesine, müziklerine, oyunculuklara, hikayeye girişin karizmasına bakar mısınız.. @MEnes @Dosi @Sherlock
Böyle düşünmenin nedeni çok basit. Ezel ilk bölümden çılgın bir intikam teması veriyordu ve bunu çok güzel hissettiriyordu. Bu dizi yoğun duyguyu ilk bölümden vermiyor. İlk görüşte aşk kısmı tam olarak öyle değil bakma o sahnelere. Çok da öyle ilerlemiyor hikaye. :A Biraz sabırla ilk bölüm ve ikinci bölümü bitirirsen eğer neden çıtayı bu kadar yükselttiğimi hissedecek ve anlayacaksın. Övgülerim gerçekten boşa değil. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yalnız diziyi izleyen kitlenin yorumları bunlar artı sizin gibi önyargılı kişilerde kabulleniyor ve belirtmişler sandığımız gibi değil deyip 😉
Hande bile sırıtmıyor tarzı yorumlar gelmesi iyi oyuncu olduğunu değil senaryonun kötü oyunculuğunu kapatabilecek derecede iyi olduğunu gösterir. Yanlış bakış açısı maalesef. :A

• Güldürdün
Böyle düşünmenin nedeni çok basit. Ezel ilk bölümden çılgın bir intikam teması veriyordu ve bunu çok güzel hissettiriyordu. Bu dizi yoğun duyguyu ilk bölümden vermiyor. İlk görüşte aşk kısmı tam olarak öyle değil bakma o sahnelere. Çok da öyle ilerlemiyor hikaye. :A Biraz sabırla ilk bölüm ve ikinci bölümü bitirirsen eğer neden çıtayı bu kadar yükselttiğimi hissedecek ve anlayacaksın. Övgülerim gerçekten boşa değil. :D
Bence kendini artık yorma. @Tolstoyevski kendisi kaybeder :A ön yargıyla yaklaşınca eleştirecek noktalara odaklanması normal :D
Biz biliyoruz kıymetini yeterli :Z

Hande bile sırıtmıyor tarzı yorumlar gelmesi iyi oyuncu olduğunu değil senaryonun kötü oyunculuğunu kapatabilecek derecede iyi olduğunu gösterir. Yanlış bakış açısı maalesef. :A
Işte senaryo efsane :D
@Yiğitt sendemi izliyordun? reytinglerde sanki yorumların vardı. Bugün Halka ile ilgili bol tartıştık :F izlemeden çekemeyenler ve sevenler olarak :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Yiğitt
Bence kendini artık yorma. @Tolstoyevski kendisi kaybeder :A ön yargıyla yaklaşınca eleştirecek noktalara odaklanması normal :D
Biz biliyoruz kıymetini yeterli :Z
@Tolstoyevski ön yargılarını kırabilen bir arkadaşımız. :A Bu sanat eserinin değerini anlayacaktır eminim. 2. bölümü bitirsin 3. bölümü de izleyip o malum karakterle tanışırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Bu kaliteden mahrum kalmasını gerçekten istemiyorum. :D

@Tolstoyevski ön yargılarını kırabilen bir arkadaşımız. :A Bu sanat eserinin değerini anlayacaktır eminim. 2. bölümü bitirsin 3. bölümü de izleyip o malum karakterle tanışırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Bu kaliteden mahrum kalmasını gerçekten istemiyorum. :D

İkinci bölüm de ilk bölüm gibi bayık geçerse üçü görmem zor gibi, sonuçta 2.5 saatlik diziden bahsediyoruz iki bölümü yabancı dizilerin yedi sekiz bölümü :A

Ama dizinin kadınlarını çekici buldum. Özellikle şu Cihangir’in sarışın annesi çok hoş, kedi gibi kadın :A Müjde karakterinin çok gıcık olduğu ortada ama onu oynayan oyuncunun oyunculuktan ziyade çekici güzelliği bir başka detay. Keza polis kız da çekici sayılır ama favorim sarışın kedi gözlü kadın. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
İkinci bölüm de ilk bölüm gibi bayık geçerse üçü görmem zor gibi, sonuçta 2.5 saatlik diziden bahsediyoruz iki bölümü yabancı dizilerin yedi sekiz bölümü :A

Ama dizinin kadınlarını çekici buldum. Özellikle şu Cihangir’in sarışın annesi çok hoş, kedi gibi kadın :A Müjde karakterinin çok gıcık olduğu ortada ama onu oynayan oyuncunun oyunculuktan ziyade çekici güzelliği bir başka detay. Keza polis kız da çekici sayılır ama favorim sarışın kedi gözlü kadın. :A
İkinci bölüm acayip bir bölüm, seveceksin muhakkak. Bölüm açılış kapağı bile o çılgın havayı hissettirecek zaten. :A Ve gizemli olaylara giriş yapılacağı için çözmeye kafa yorup teori kasılan bir bölümdü. Neyse izleyince anlarsın muhakkak. :A

Bu dizide kadınlar çok şeye yol açıyor, gerçekten güçlü kadınlar var. O detayı hoşuma gidiyor. :A Müjde karakteri biraz deli dolu bir karakter. Yüzü de güzel ilgi çekici. İlerleyen bölümlerde oyunculuk olarak da sırıtmıyor, ilk bölümde biraz garip duruyor bir anda böyle karşılaşınca ama toparlıyor. :A Dizinin en masum güzelliği polis kız kesinlikle. Değişik bir çekiciliği var, doğal has bir güzellik. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bizim ailede önyargılıydı. 4. bölümden itibaren kumandayı bana verdiler ve 1 aydır benimle iziyorlar :A tek başıma izlemiyorum yani :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bizim ailede önyargılıydı. 4. bölümden itibaren kumandayı bana verdiler ve 1 aydır benimle iziyorlar :A tek başıma izlemiyorum yani :A
Ben tek başıma izliyorum, açıkçası kimseyi istemem yanımda bu diziyi izlerken. :A Sonuna kadar odaklanmam ve sesi full vermem lazım. Kulaklık takıp pür dikkat izliyorum. :A

• Güldürdün
İlk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim ve devamına da izleyeceğim fakat şunu itiraf etmem gerekir ki Ezel mi? Bu dizi Ezel’in karşısında diz çöker, tövbe ister haşa :A Evet belki bunu demek için erken ama gerçekten de Ezel ile kıyaslamak şirk gibi bir şey olmuş. Ezel kendini daha ilk dakikadan açıyor, bağlıyor, büyülüyordu. Sadece oyunculuk ve kurgu değil, hikayesinin naifliği ve dramıyla da kendini eşsiz bir yere koyuyordu. Tabi ki ilk sezonu için konuşuyorum, çoğu sahnesi meyhanede geçen ikinci sezonu değil.

Halka’ya gelirsek tamam güzel, eli yüzü düzgün bir yapım olarak duruyor ama çıtayı Ezel’den açtığınız için Ezel’in karşısında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş’tan hallice kalıyor kalite farkı :A Normalde bir oturuşta bütün bölümü bitirecektim ama içim bayıldı, yine şu ilk görüşte aşk, uzun uzun boş boş bakışmalar ve ansızın arkaplanda çalan “Gözleri aşka gülen...” klişesi de devreye girince az kalsın baygınlık geçiriyordum. Netflix’ten bir doz Ezel almamak için zor tuttum kendimi :A

Şu girişin kalitesine, müziklerine, oyunculuklara, hikayeye girişin karizmasına bakar mısınız.. @MEnes @Dosi @Sherlock
İlk defa virgülüne kadar katıldığım bir mesaj yazmışsın şu ömr-ü forum hayatımızda :A 10 tane harika hakkım olsa hepsini atardım eline sağlık :A Ezel’in tek sahnesi bile bu diziyi kendisine köle yapar. Kıyaslama yaparken biraz fazla gaza geliniyor forumda :A