deniyorlar iştebenim kriterlerim belli beni çekmek istiyorlarsa ona uygun bi cast oluştursunlar![]()
Pek başarılı olacaklarını sanmıyorum ben, umudum yokdeniyorlar işte![]()
Aaa vlla uslu duruyoruz yoksa @Forumdash hemen yanına koşa koşa gelir rapor etmeye biliyorsun cnmYine ne karıştırıyorsun sen yokluğumda.![]()
Kimin ayollKanalına uye olmayı be videoyu beğenmeyi unutmayın![]()
Arrow'u iyice saldım yalnız ben.Supernatural 25 Nisan da sezon finaliymiş @Çiğdem niye bu kadar erken bitiyor
Flash (14) ve Arrow (13) Mayıs @DarkLegenD
Rivaldele 15 Mayıs @xemrexxx
Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi
Evet, son sezondayım. Bıraktığımda güzel gidiyordu, umarım bozmamıştır.Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi![]()
Sen kendini bozmussun dizi bozsa n'olacak.ssEvet, son sezondayım. Bıraktığımda güzel gidiyordu, umarım bozmamıştır.![]()
Ohaa nasıl yetiştiricekler 23 bölümü inş bölüm sayısınde azalma olmazSupernatural 25 Nisan da sezon finaliymiş @Çiğdem niye bu kadar erken bitiyor
Flash (14) ve Arrow (13) Mayıs @DarkLegenD
Rivaldele 15 Mayıs @xemrexxx
Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi![]()
10.Bölümden sonra sanırım bende izlemedimSon sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi![]()
Çok önemli olaylar oluyor10.Bölümden sonra sanırım bende izlemedimGeçen sezon Foorumdash ile son bölümleri izleyip tamalamıştık yine 20 den itibaren izlesem yeter ?A
Hapishane dısında diğer kalanlar geçen senenin aynısı![]()