deniyorlar iştebenim kriterlerim belli beni çekmek istiyorlarsa ona uygun bi cast oluştursunlar
Pek başarılı olacaklarını sanmıyorum ben, umudum yokdeniyorlar işte
Aaa vlla uslu duruyoruz yoksa @Forumdash hemen yanına koşa koşa gelir rapor etmeye biliyorsun cnm @xemrexxxYine ne karıştırıyorsun sen yokluğumda.
Hahah zayıf noktamızı biliyor moruk abi sonucta tecrübeli @Forumdash @serhatt @xemrexxxYok be aynı adam olmayacaksa hiç yapmasınlar diyordu Genç parlak oğlan dedin aklını çeldin @Çiğdem
Kimin ayollKanalına uye olmayı be videoyu beğenmeyi unutmayın
Arrow'u iyice saldım yalnız ben. Kaçıncı bölümde kaldığımı bile unuttum. @ÇiğdemSupernatural 25 Nisan da sezon finaliymiş @Çiğdem niye bu kadar erken bitiyor
Flash (14) ve Arrow (13) Mayıs @DarkLegenD
Rivaldele 15 Mayıs @xemrexxx
Evet, son sezondayım. Bıraktığımda güzel gidiyordu, umarım bozmamıştır.Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi
Sen kendini bozmussun dizi bozsa n'olacak.ssEvet, son sezondayım. Bıraktığımda güzel gidiyordu, umarım bozmamıştır.
Ohaa nasıl yetiştiricekler 23 bölümü inş bölüm sayısınde azalma olmazSupernatural 25 Nisan da sezon finaliymiş @Çiğdem niye bu kadar erken bitiyor
Flash (14) ve Arrow (13) Mayıs @DarkLegenD
Rivaldele 15 Mayıs @xemrexxx
Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi
Arrow'u iyice saldım yalnız ben. Kaçıncı bölümde kaldığımı bile unuttum. @Çiğdem
10.Bölümden sonra sanırım bende izlemedim Geçen sezon Foorumdash ile son bölümleri izleyip tamalamıştık yine 20 den itibaren izlesem yeterSon sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi
Çok önemli olaylar oluyor10.Bölümden sonra sanırım bende izlemedim Geçen sezon Foorumdash ile son bölümleri izleyip tamalamıştık yine 20 den itibaren izlesem yeter ?A
Hapishane dısında diğer kalanlar geçen senenin aynısı