Ara vermicekelr gibiOhaa nasıl yetiştiricekler 23 bölümü inş bölüm sayısınde azalma olmaz
Ara vermicekelr gibiOhaa nasıl yetiştiricekler 23 bölümü inş bölüm sayısınde azalma olmaz
Aaa doğru onu unutmuşum bak Sona doğruda ara geliyordu Diğer diziler yokken Supernatural iyi giderAra vermicekelr gibi
Yeni bölümden başlarım izlemeye şuan hangi bölüm gelirse @DarkLegenD eyde öyle yapsınÇok önemli olaylar oluyor
Ama bacım çook iyi bölümler yani öyle es geçilmez. Özellikle Felictyli bölümler tam senlik yani Senin istediğin gibiYeni bölümden başlarım izlemeye şuan hangi bölüm gelirse ?A @DarkLegenD eyde öyle yapsın
Aaa kaldım yerden bakmam için beni kandırıyorsun gibi geldi banaAma bacım çook iyi bölümler yani öyle es geçilmez. Özellikle Felictyli bölümler tam senlik yani Senin istediğin gibi
Hayır şok geçireceğin bi bölüm var sadece 1 bölüm ama hangisiydi unuttumAaa kaldım yerden bakmam için beni kandırıyorsun gibi geldi bana ?A
Sana zahmet bulda birisi geberdi diyordun O bölümden baslıyayım izlemeyeHayır şok geçireceğin bi bölüm var sadece 1 bölüm ama hangisiydi unuttum
Oooo süper bir haber bu Alamancı kerem kudursunElite, 2. sezon Eylül'de geliyormuş. @Çiğdem
etiket etmemişim görmeden nasıl kuduracak @keremOooo süper bir haber bu Alamancı kerem kudursun
Bu sezon başlamasını istiyorduk @xemrexxx @Harunnn60 izleriz rahmetli @destere de hortlar ama @Forumdash abicimiz olmucak bu seferde
İlk sezonu yine izlerim, doyamadım zaten.Oooo süper bir haber bu Alamancı kerem kudursun
Bu sezon başlamasını istiyorduk @xemrexxx @Harunnn60 izleriz rahmetli @destere de hortlar ama @Forumdash abicimiz olmucak bu seferde
Başta ergen bir lise dizisi sandım ama olaylar çok iyiydi oyuncular zaten papelden biliyoruz aaa @xemrexxx ile sizin üçlü hariçİlk sezonu yine izlerim, doyamadım zaten.
O üçlü de çok iyiydi, Polo favorimdi o kısımda. Christian çirkindi ama fena da değildi, Carla güzeldi tabi...Başta ergen bir lise dizisi sandım ama olaylar çok iyiydi oyuncular zaten papelden biliyoruz aaa @xemrexxx ile sizin üçlü hariç
iyi ki bir beyaz parlak oğlan poposu gördün bu ne övgü 😱Başta ergen bir lise dizisi sandım ama olaylar çok iyiydi oyuncular zaten papelden biliyoruz aaa @xemrexxx ile sizin üçlü hariç
Polo muiyi ki bir beyaz parlak oğlan poposu gördün bu ne övgü 😱
Aaa doğru, Guzman Çiğdem'in adamıydı. Benim tipim değil.guzman
Polo'nun başrole döneceği katkı madde olarak cinsellik katılmış polisiye izleyeceğiz işte. Sezon sonu Nadya'yla Guzman da evlenirse şaşırmam artık. Dizinin nasıl bir hal alacağını kestirmek çok kolay.etiket etmemişim görmeden nasıl kuduracak @kerem
iyi ki bir beyaz parlak oğlan poposu gördün bu ne övgü 😱
Polo mu
guzman
Aaa ne kıskandınız Guzmanı ayoll sen emre @kerem @Forumdash @Harunnn60 İle biz kıymetini biliyoruzAaa doğru, Guzman Çiğdem'in adamıydı. Benim tipim değil.
Polo'nun başrole döneceği katkı madde olarak cinsellik katılmış polisiye izleyeceğiz işte. Sezon sonu Nadya'yla Guzman da evlenirse şaşırmam artık. Dizinin nasıl bir hal alacağını kestirmek çok kolay.
Ama bizim Dark dizimizin öyle olmaması farkımızı belli ediyor zaten.
Alamancı @kerem e sadece o üçlü konusunda katılıyorum düşünün artık @xemrexxxO üçlü de çok iyiydi, Polo favorimdi o kısımda. Christian çirkindi ama fena da değildi, Carla güzeldi tabi...