Aaa bırakın bunuda Soyguna bu hafta içi karar verelim soygunun gününe aman kimsede duymasın @MasacREBen alabilirim
Aaa bırakın bunuda Soyguna bu hafta içi karar verelim soygunun gününe aman kimsede duymasın @MasacREBen alabilirim
Avengers'da da oynayan kadın bu, yakında dizisi çıkacak. İzlersin sen de@xemrexxx Dediği ihtimal gerçekleşirse bakarız
Yavaş yavaş pişman olmaya başladığını hissediyorum bizimle birlikte izlemediğin için Her geçen gün bu pişmanlığın artmaya devam edecekAaa bırakın bunuda Soyguna bu hafta içi karar verelim soygunun gününe aman kimsede duymasın @MasacRE
@Yiğitt @Harunnn60 a güveniyorum ben hem beni bekledikleri için uzadı bizim ekip ruhumuzu bozamazsın kütük beyAvengers'da da oynayan kadın bu, yakında dizisi çıkacak. İzlersin sen de
Yavaş yavaş pişman olmaya başladığını hissediyorum bizimle birlikte izlemediğin için Her geçen gün bu pişmanlığın artmaya devam edecek
Çok geç kaldılar. 5. sezonda konu olarak tıkanmıştı iyice, 5 final olmalıydı. Ayrıca ben nedense daha önce final sezonunu duyurmuşlardı ve 6 finaldi diye kalmış aklımda. Sonra 7'yi görünce herhalde 7 idi final dedim ama o da aslında öyle değilmiş.
ben 6'da bırakmıştım galiba yada 5te. İzleyebilsem keşke klan sezonlarımı
Netflix, Spinning Out’u ilk sezonunun ardından iptal etti.
@Forumdash @Çiğdem nazarınız değdi.
AHS kadrosu, harika olacaktır. Ben de kaç gündür bu diziyi arıyordum paylaşman iyi oldu. Kesinlikle bir şans vermelisin.@Yiğitt @Afet Güçverir nasıl duruyor? 18 Eylül'de imiş. Şans vereyim mi sizce netten? Bir tanıtıma bakın siz de. Gizem sır korku varmış az da dram.
Eskiden bunun filmi olmuş, çok da beğenilmiş. @Angelica @Turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 90594
Şans verelim aynen. Umarım güzel çıkar. Başka hangi dizileri izliyorsun yabancı netten?AHS kadrosu, harika olacaktır. Ben de kaç gündür bu diziyi arıyordum paylaşman iyi oldu. Kesinlikle bir şans vermelisin.
Yok izlemedim, HBO Max bize de gelirse düşünürüz.Ekli dosyayı görüntüle 91927
@bazinga sen Fresh prince of Bel-Air dizisini izlemişmiydin? 6 sezon 150 bölümdü. Bugünlerde ekip bir araya geldi (dün olması gerek) ve 30. Yıl nedeniyle yeni bölüm çekilecek. Kasım ayında HBO Max orda yayınlanacak bölüm. Ben çok severek izliyordum. Bakarım
Bunun yanı sıra Will Smith bu dizinin drama versiyonunu çekmeyi planlıyor.
Konu olarak açabilirdim ama neyse burda olsun haberi
Edit: bu konudaki ilk mesajımmış
Yok izlemedim, HBO Max bize de gelirse düşünürüz.
Bu sefer öyle bir şeye takılırsa ilgili firmaya boykot kampanyası düzenlenmesi konusunda öncülük ederim.Adında 'MAX' geçen bir yerli platformumuz yoktur inşallah.
Bu sefer öyle bir şeye takılırsa ilgili firmaya boykot kampanyası düzenlenmesi konusunda öncülük ederim.
Şunun tamamını izlemek için sabırsızlanıyorum. Çok güzel görünüyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 91927
@bazinga sen Fresh prince of Bel-Air dizisini izlemişmiydin? 6 sezon 150 bölümdü. Bugünlerde ekip bir araya geldi (dün olması gerek) ve 30. Yıl nedeniyle yeni bölüm çekilecek. Kasım ayında HBO Max orda yayınlanacak bölüm. Ben çok severek izliyordum. Bakarım
Bunun yanı sıra Will Smith bu dizinin drama versiyonunu çekmeyi planlıyor.
Konu olarak açabilirdim ama neyse burda olsun haberi
Edit: bu konudaki ilk mesajımmış