Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Efsaneler efsanesi oyunun dizisi gümbür gümbür geliyor ve Game of Thrones’un seneler önce bırakmış olduğu koltuğa oturma potansiyeli var. Umarım hayal kırıklığı yaratmayan epik bir yapım olur oyunu gibi...

@Sherlock @bazinga @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @MasacRE @MEnes

Efsaneler efsanesi oyunun dizisi gümbür gümbür geliyor ve Game of Thrones’un seneler önce bırakmış olduğu koltuğa oturma potansiyeli var. Umarım hayal kırıklığı yaratmayan epik bir yapım olur oyunu gibi...

Oyunlarının tamamını oynayamadım bilgisayarım iyi değil diye amma velakin bu fragman beni gaza getirdi gerçekten. Kesinlikle o efsane olma potansiyeline sahip bir iş, batırılmaz umarım...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Üzücü

Özellikle Henry Cavill baya iyi duruyor, rolü boşuna istemediğini kanıtlayacak sanki Geralt performansıyla. Oyun serisi aslında kitaptan uyarlama, bu dizi ise doğrudan kitaptan uyarlanacak diye biliyorum. Tabii dizinin yapılmasının önünü oyunun kusursuzluğu açtı. Oyunu, oyunun dünyasını, evrenini, karakterlerini, hikayesini ve hatta müziklerini o kadar çok sevdik ki, beklentimiz tavan yaptı. Netflix’in yüksek bütçeli ve uluslararası dizilerinin genelde ilk sezonları muazzam oluyor. Fragmana bakılırsa The Witcher’ın dizisi, bunu bize köküne kadar vaadediyor. Özellikle bu muazzam fragman sonrası diziye olan merakım iyice arttı, umarım yüksek beklentilerimiz sonuna kadar karşılanır.

• Beğendim
  • Üzücü
Ohoo Türkiye'ye kim bilir ne zaman gelir bu :A Blu Tv neyine yetmiyor hem Disney+ da neymiş :A
Ben de geçen ay aldım Blu Tv. Behzat bitince de iptal ederim :A
Türkçe sitesi var iyi misin :A
Lizie mcguire dizisi de var disney+ da :oley: o zaman veriyorum müziği @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @vadikızı kaçılın kenara :A.

Lizie mcguire dizisi de var disney+ da :oley: o zaman veriyorum müziği @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @vadikızı kaçılın kenara :A.
Wanda Maximoff varken bunlar da kimmiş :A Biz @Çiğdem le beraber güzeller güzeli Wanda'yı izleyeceğiz :bhr:

latest