Aklını başına topla bu saçmalığı mı izleyeceksin? Dark izle 1899 izle bu ne böyle iğrenç çakma dizi...Heartstopper'ın yeni sezon çekimleri birkaç gün önce tamamlanmış, umarım Netflix fazla bekletmez de Nick ve Charlie aşkını izlemeye kaldığımız yerden devam ederiz. @EmreCan
Saçmalık dediğin diziye dön bir bak.Aklını başına topla bu saçmalığı mı izleyeceksin? Dark izle 1899 izle bu ne böyle iğrenç çakma dizi...
Ahlaksızlık diz boyu! Ağzı kokuyodur onların şimdi. 😱 Netflix LGBT propagandası yapmayı bıraksın.Saçmalık dediğin diziye dön bir bak.
Ahlaksızlık diz boyu! Ağzı kokuyodur onların şimdi. 😱 Netflix LGBT propagandası yapmayı bıraksın.
harika olur yalnız dakota fanning benzeri yetenekli bir çocuk oyuncu bulmaları lazımGazap Ateşi filmi dizi oluyor. 8 bölümden oluşacak dizi Netflix te yayınlanaxak.
Bulurlar ya. Filmi sevmiştim çok begenilirse 8 bölüm yayınlanınca bitirirm hemen 1 gecede film tadındaharika olur yalnız dakota fanning benzeri yetenekli bir çocuk oyuncu bulmaları lazım
Sevgilisini yiyen çete lideri vardıBulurlar ya. Filmi sevmiştim çok begenilirse 8 bölüm yayınlanınca bitirirm hemen 1 gecede film tadında
bir gecede biterse sonraki geceler ne izleyeceksin ben kaliteli bir dizi bulunca çabuk bitmesin diye kontrollü izliyorumBulurlar ya. Filmi sevmiştim çok begenilirse 8 bölüm yayınlanınca bitirirm hemen 1 gecede film tadında
filmi cok iyidi bencede. denzel ustad keske dizisinde de olsa. kadro belli mi ?Bulurlar ya. Filmi sevmiştim çok begenilirse 8 bölüm yayınlanınca bitirirm hemen 1 gecede film tadında
bu konu bana hernedense bayan daisy nin şöförünü hatırlattı , sanırım zenci beyaz oyuncular yüzündenfilmi cok iyidi bencede. denzel ustad keske dizisinde de olsa. kadro belli mi ?
Ben bulunca hemen bitirip sonra boşluğa düşüyorum zaten sonra oyun felan oynarımbir gecede biterse sonraki geceler ne izleyeceksin ben kaliteli bir dizi bulunca çabuk bitmesin diye kontrollü izliyorum
Denzel yok malesef okumuştum detaylıca başka isimler vardı denzel olmayınca es geçtim onlarıfilmi cok iyidi bencede. denzel ustad keske dizisinde de olsa. kadro belli mi ?