Net faul bence 
Keyifli akşamlar, iyi tatiller
İyice tadını çıkar bu 4 günün![]()
İyi Akşamlar ,
Keyifli akşamlar, iyi tatiller
İyice tadını çıkar bu 4 günün![]()
İyi Akşamlar ,
Evet, yine gezmelerde olacakmışsın2026 olarak evimde uyumak harici vakit geçirmedim daha
Neyse bugünde dışarı çıkayım bari
Misafir olmakta yoruyor insanı![]()
2026 olarak evimde uyumak harici vakit geçirmedim daha
Neyse bugünde dışarı çıkayım bari
Misafir olmakta yoruyor insanı![]()
Aynen öyle insan kendini dinlemesi de gerekiyor.Evet, yine gezmelerde olacakmışsın
Yani misafir olmak da yorar, ağırlamak da. En iyisi yalnızlık![]()
Ocak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidirEvet, yine gezmelerde olacakmışsın
Yani misafir olmak da yorar, ağırlamak da. En iyisi yalnızlık![]()
Bu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanOcak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidir![]()
Kafam yorulmuyor, aile ile vakit geçirme. Güzel yiyecekler yeme falan memnuniyet getiriyor haliyleBu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanDaha az yoruluyorsundur, bu da güzel bir şey
![]()
İş kafa olarak da yoruyordur, şimdilerde en azından kafan yorulmuyormuş, güzelKafam yorulmuyor, aile ile vakit geçirme. Güzel yiyecekler yeme falan memnuniyet getiriyor haliyle![]()
Ocak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidir![]()
Dosinin kedisiymişBu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanDaha az yoruluyorsundur, bu da güzel bir şey
![]()
Bugün izlediğim yarışmada böyle bir soru geldi ? Cevabı bulamadın mı?
İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumBugün izlediğim yarışmada böyle bir soru geldi ? Cevabı bulamadın mı?@Bully
Rica ediyorum. Seni rencide mi edeceğimi düşünüyorsun?İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumAnlayışın için şimdiden teşekkürler
![]()
Bu kadar net olacaksın işteİlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumAnlayışın için şimdiden teşekkürler
![]()
Sen var mı cevabın ?Bu kadar net olacaksın işte![]()
İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden enerjimi harcamak istemiyorum. Anlayışın için şimdiden teşekkürlerSen var mı cevabın ?![]()
Çete oldunuz başıma.İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden enerjimi harcamak istemiyorum. Anlayışın için şimdiden teşekkürler@Bully