Fav10 Haftanın Trendleri | 29 Aralık 2025 - 4 Ocak 2026

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,632
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları

Bu hafta Fav10 Apartmanıyla güzel yükseliş yaşamışım. Takip edip okuyan yorum yapan tüm herkese teşekkürler. :Z

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Aaa teşekkürler Arka Sokaklar,, iyi bir getirin olmuş giderayak. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Evet olmasa gerçekten daha iyi olur.
Benim fikrimi üçlü şer ittifakı uyuşturucu patronu uyuşturucu satıcısına sevgilini öldür diyor sebebi ise sevgilisi uyuşturucu sattığını görüyor uyuşturucu patronu da hiç bir şahit istemiyorum hiç bir yerde kızın uyuşturucu satan sevgilisi ayrı yerde olan Trene bombayı koyduğu gördüğü hem susturucu ile vurur Bütün şahitleri ardından aynı zamanda her yer havaya uçurur kızın uyuşturucu satıcısı olan sevgilisi tarafından her yer patlar. hiç bir yerde şahit kalmaz ne bombayı koyarken ne de bombayı ona kim sattıysa ondaki bütün bombaları çalar hem o erkeğin uyuşturucu sattığını gören hiç bir şahit kalmaz hepsi ölür
Yeni nesil bundan hoşlanıyor benim nesil artık yurtdışında @serhatt @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Benim fikrimi üçlü şer ittifakı uyuşturucu patronu uyuşturucu satıcısına sevgilini öldür diyor sebebi ise sevgilisi uyuşturucu sattığını görüyor uyuşturucu patronu da hiç bir şahit istemiyorum hiç bir yerde kızın uyuşturucu satan sevgilisi ayrı yerde olan Trene bombayı koyduğu gördüğü hem susturucu ile vurur Bütün şahitleri ardından aynı zamanda her yer havaya uçurur kızın uyuşturucu satıcısı olan sevgilisi tarafından her yer patlar. hiç bir yerde şahit kalmaz ne bombayı koyarken ne de bombayı ona kim sattıysa ondaki bütün bombaları çalar hem o erkeğin uyuşturucu sattığını gören hiç bir şahit kalmaz hepsi ölür
Nalet olsun üçlü şer ittifaklarına reyiz.ss

Yeni nesil fena zaten.

Aaa korkunçmuş.
İrlanda’nın dizisinden esinlendim
Cadılar bayramında bütün çocuklarrı yedi partide kim varsa ben bayram namazında herkesi doğradı diye yazdım
Şeker bayramında gitti ardından camiyi yaktı delil kalmasın diye zaten maskeliydi döner bıçağı ile kesiyordu
Ardından döner yapıyordu @serhatt

İrlanda’nın dizisinden esinlendim
Cadılar bayramında bütün çocuklarrı yedi partide kim varsa ben bayram namazında herkesi doğradı diye yazdım
Şeker bayramında gitti ardından camiyi yaktı delil kalmasın diye zaten maskeliydi döner bıçağı ile kesiyordu
Ardından döner yapıyordu @serhatt
Aaa vahşet içeriyor çok fazla, kusacağım.