Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Şu RTÜK olmasa daha iyi olacak şu benim fikride cevher ve Ezra lewi ortaklığına bağlasak üçlü şer ittifağıAaa teşekkürler Arka Sokaklar,, iyi bir getirin olmuş giderayak.![]()
Evet olmasa gerçekten daha iyi olur.Şu RTÜK olmasa daha iyi olacak şu benim fikride cevher ve Ezra lewi ortaklığına bağlasak üçlü şer ittifağı
RTÜK korkudan izleyemez @serhatt
Benim fikrimi üçlü şer ittifakı uyuşturucu patronu uyuşturucu satıcısına sevgilini öldür diyor sebebi ise sevgilisi uyuşturucu sattığını görüyor uyuşturucu patronu da hiç bir şahit istemiyorum hiç bir yerde kızın uyuşturucu satan sevgilisi ayrı yerde olan Trene bombayı koyduğu gördüğü hem susturucu ile vurur Bütün şahitleri ardından aynı zamanda her yer havaya uçurur kızın uyuşturucu satıcısı olan sevgilisi tarafından her yer patlar. hiç bir yerde şahit kalmaz ne bombayı koyarken ne de bombayı ona kim sattıysa ondaki bütün bombaları çalar hem o erkeğin uyuşturucu sattığını gören hiç bir şahit kalmaz hepsi ölürEvet olmasa gerçekten daha iyi olur.
Nalet olsun üçlü şer ittifaklarına reyiz.ssBenim fikrimi üçlü şer ittifakı uyuşturucu patronu uyuşturucu satıcısına sevgilini öldür diyor sebebi ise sevgilisi uyuşturucu sattığını görüyor uyuşturucu patronu da hiç bir şahit istemiyorum hiç bir yerde kızın uyuşturucu satan sevgilisi ayrı yerde olan Trene bombayı koyduğu gördüğü hem susturucu ile vurur Bütün şahitleri ardından aynı zamanda her yer havaya uçurur kızın uyuşturucu satıcısı olan sevgilisi tarafından her yer patlar. hiç bir yerde şahit kalmaz ne bombayı koyarken ne de bombayı ona kim sattıysa ondaki bütün bombaları çalar hem o erkeğin uyuşturucu sattığını gören hiç bir şahit kalmaz hepsi ölür
Yeni nesil bundan hoşlanıyor benim nesil artık yurtdışında @serhatt @xemrexxx
Yeni nesil fena zaten.Benim fikrimi üçlü şer ittifakı uyuşturucu patronu uyuşturucu satıcısına sevgilini öldür diyor sebebi ise sevgilisi uyuşturucu sattığını görüyor uyuşturucu patronu da hiç bir şahit istemiyorum hiç bir yerde kızın uyuşturucu satan sevgilisi ayrı yerde olan Trene bombayı koyduğu gördüğü hem susturucu ile vurur Bütün şahitleri ardından aynı zamanda her yer havaya uçurur kızın uyuşturucu satıcısı olan sevgilisi tarafından her yer patlar. hiç bir yerde şahit kalmaz ne bombayı koyarken ne de bombayı ona kim sattıysa ondaki bütün bombaları çalar hem o erkeğin uyuşturucu sattığını gören hiç bir şahit kalmaz hepsi ölür
Yeni nesil bundan hoşlanıyor benim nesil artık yurtdışında @serhatt @xemrexxx
Yeni nesil böyle işlerden hoşlanıyorNalet olsun üçlü şer ittifaklarına reyiz.ss
BiliiyorumYeni nesil fena zaten.
Sen de ona göre kaleme al.Yeni nesil böyle işlerden hoşlanıyor
Biliiyorum
O zamanlar çok korkuyordu özellikle polisiye dizimden insanların etlerini satıyordu hiç bir mahalle polise şikayet edemiyordu çünkü polisin bile etlerini satıp yiyordu @serhattAa ne alaka?
Aaa korkunçmuş.O zamanlar çok korkuyordu özellikle polisiye dizimden insanların etlerini satıyordu hiç bir mahalle polise şikayet edemiyordu çünkü polisin bile etlerini satıp yiyordu @serhatt
İrlanda’nın dizisinden esinlendimAaa korkunçmuş.
Aaa vahşet içeriyor çok fazla, kusacağım.İrlanda’nın dizisinden esinlendim
Cadılar bayramında bütün çocuklarrı yedi partide kim varsa ben bayram namazında herkesi doğradı diye yazdım
Şeker bayramında gitti ardından camiyi yaktı delil kalmasın diye zaten maskeliydi döner bıçağı ile kesiyordu
Ardından döner yapıyordu @serhatt