100yıl geriye gitmek onlar bizdeki 5-10 yıl öncesine denk gelmiştir.Hayır anlaşamadık Sana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil 100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır
100yıl geriye gitmek onlar bizdeki 5-10 yıl öncesine denk gelmiştir.Hayır anlaşamadık Sana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil 100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır
Babası yokmuydu bu Klausun yaşlıVampirler yaşlanmazlar. Isırıldıkları yaşta kalırlar. LOKİ'yı buyuten adam ve karısı neden yaşlıydı
Sen daha iyi bilirsin tabi vampirleri hepsinin memesinden geçmişine her şeyini biliyin 5 yılda 1 yaş yaşlanıyon sen de bir garipsin onlar gibi @Forumdash @MasacRE @Sherlock @serhattBabası yokmuydu bu Klausun yaşlı
Bu adamın oynayacağa şekle getirirler zaten bu oynamayacaksa yapılmasın bu arada kütük bey haklı bu sefer ?A @MasacRE
Vampirimdir belki Allah isterse olur @serhatt @Forumdash @Harunnn60Sen daha iyi bilirsin tabi vampirleri hepsinin memesinden geçmişine her şeyini biliyin 5 yılda 1 yaş yaşlanıyon sen de bir garipsin onlar gibi @Forumdash @MasacRE @Sherlock @serhatt
kusma emojisi nerde ya kaybolmuş
Ohh olsun oraya kendini koymuşsun emoji diye kullanıyordun @xemrexxxkusma emojisi nerde ya kaybolmuş
Şu ilk adam gerçekten mide bulandırıcı @sokak sanati
Şu ilk adam gerçekten mide bulandırıcı @sokak sanati
Klause'un babası o yaşta ne halt yapıyorsa ısırılmış işteBabası yokmuydu bu Klausun yaşlı
Bu adamın oynayacağa şekle getirirler zaten bu oynamayacaksa yapılmasın bu arada kütük bey haklı bu sefer ?A @MasacRE
Ayy tamam ayoll ben beklemede kalacam kim yanılırsa onla dalga geçeriz @MasacREKlause'un babası o yaşta ne halt yapıyorsa ısırılmış işte
En rahatı sensin zaten bu konuda Başkası oynasa da seversinAyy tamam ayoll ben beklemede kalacam kim yanılırsa onla dalga geçeriz ?A @MasacRE
Evet inanmıyorum @MasacRE ye anlatırken bin dereden su getirdim Yıldız Tilbe gibi Sen şipbadanak anladın?
Babası yokmuydu bu Klausun yaşlı
En rahatı sensin zaten bu konuda Başkası oynasa da seversin
Önceki gece başkasını istemem diyen hogatha, genç parlak oğlanı duyunca 180 derece dönmüş hemen. Kuduruklukta son nokta 😱 @xemrexxx @serhatt
benim adım çıkmış benden daha beter bu kartoloz @xemrexxx
Aaa abiciğim @Forumdash nasıl ikna edeceğini biliyor @xemrexxx @Harunnn60
KARDEŞLİĞİNİZ BATSIN
Yine ne karıştırıyorsun sen yokluğumda.